Annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın annenizi, sevgilinize ve annesine eleştirme hatasında bulunmayın derim. Muhtemelen anneniz kendi ailesinden ya da eşinden gördüğü bir olumsuzluğu yansıtıyor ya da huyu öyle

Annemle yıllar sonra aynı evde yaşıyoruz ve iki kelimeden fazla konuştuğumuzda sadece gerilim oluyor
Ben kendimi anlatmak istemiyorum çünkü herkes anlamak istediği kadar dinliyor ya da dinlememeyi seçiyor kimseyi değiştiremeyiz
Umarım siz de ben de annelerimizle doğru mesafeyi ayarlayabiliriz inşallah

Bende bu güne kadar annemle bir sıkıntımı konuşmadım.ondan bişey beklemedim.çünkü onların iyi olması zaten bana güç verir bende kendi başımın çaresine bakarım.ama kendisi de son yıllarda bir karamsarlık bir depresyon havası falan.düşünceleri de sabit olmaya başladı.gereksiz şeyleri kafaya takıyor,söyleniyor.biz de kiz kardeşimle ona akıl veriyoruz,sakinleştiriyoruz.canim annem bizden başka kendisini gerçek anlamda anlayan,kötü niyetli düşünmeyen kimse olmaz bence.ille onun benim derdimi dinlemesi gerekmiyor yakın olmak için.ne kadar zorlansak da bu da bir yakınlık göstergesi.bence anne her zaman "kutsal"dır.çok çok farklı istisnalar dışında.sevgilinin annesi ile kötü bir sorun yaşarsanız o zaman daha iyi anlarsınız anne gibi yakın olunmadığını aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X