- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.563
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı anneler, kendi elde edemediği şeyleri, kızı üzerinden elde etmeye çalışıyor...Merhaba arkadaşlar, sanırım bu bölüme İlk yazım. Artık bunaldım kimse tam net akıl veremediği icin sizlere danisiyorum. İnancim ve yetistirilmem bakımından anneni birak, görüşme falan demeyin yapamam. Bana akıl verin.
Bu temmuz evliligimin3. Yilina gireceğim. Cok sevdigim bir esim ve 21 aylik kizim var. Annem ve babamin tek çocuğuyum. Yakin iki sahirdeyiz aramizda 45 dakika yol var.
Annem nisandan beri bana takik, sanki beni esimden kıskanıyor. Esimin ailesi sorumsuz ve gamsiz esim kendi eliyle evlendi herseyi kendi yapti bu yuzden herseyin ortasini aldik. Annem hep en luksunu istedi ama olmadi. Surekli ailesine ve esime bilendi. Evlendik hemen ev aldik maalesef esimin maasinin neredeyse yarisi krediye gidiyor 3 sene disimizi sikmaliyiz ama annem susmuyor.
Yatagimi begenmiyor,perdelerimi,koltuklarimi,halilarimi surekli laf atiyor yeni gelin evine bak diye 3 yildir. İlk zamanlar ben seviyorum diyordum sonra alamiyoruz dedim belki durur diye ama yok arkadaslar artık dayanamadim. Biraz once ciglik cigliga bagirdim bi nevi sinir krizi gecirdim yeter diye cocugum gordu o kadar ağladi ki beni ilk kez boyle gördü. Annemde bir daha evine gelmiycem yok insallah olurum diye duyar kastı.
Kizlar zaten kac yil obsesif kompulsif tedevisi gordum yapi olarak anksiyeliyim. Esim yogun bu ara,evim merkezi degil (su an oturdugum )yeni eve tasinmadim. Birde annem artik dayanamiyorum. Bana bi akil verin!
Esimi seviyorum, evimide ama annem konisunca dayanamiyorum hep doyumsuzca konuşuyor . Bihter Yoreoglu gibi takilmami falan istiyor galiba???
Sormayin aynen dediginiz gibi... Ama kendisi mutluluk emen bir paratoner gibi. Kafaya takmamayi artik yapamiyorum bittim gibi ...eskiden neler derdi takmazdim simdi en ufak seyi takiyorum. Kocama guluyorum diye bana kiziyor. Bana gulmuyon elin adamina ohhhDünya o kadar boş ki, koltuk takımınızın lüks olup olmaması dert olmamalı.
Hele bir anneye.. Kızım eşini seviyor evinde mutlu diye o da huzurlu olmalıydı.
Yenemediği nefsani duyguları var sanırım.
Siz huzurunuzu bozmayın.
Annenizi öyle kabul edin geçin.
Sağlık ve mutluluktan ötesi boş, umarım anneniz bunu acı bir şekilde öğrenmez, bir an evvel aklını başına alır yaptığının yanlış olduğunu anlayabilir.
Benden tavsiye, annenize "ben memnunum ben mutluyum" mesajını verin sürekli bıkmadan usanmadan verin.
Ve mesafenizi koruyun.
Kafanıza takmayın onu. Konuşsun dursun, bence bir gün susacaktır.
Esim oyle diyor inan bosansak sevinecek diyor gecen kavga ettik esimle sirf sevinmesin diye yemege giderken mutlu gözüktü. Annem gormesin diye.bazı anneler, kendi elde edemediği şeyleri, kızı üzerinden elde etmeye çalışıyor...
Bak işte bence burada sen hatalısın.Kizlar mesela istiyor ki
Esim beni ona biraksin bir hafta esimsiz orada kalayım. Esimi istemiyor.
Ya da birada kalsın ben ona bakayim yatsin, onu buralarda gezdiriyim falan...
Esim veni orada kendi olmadan birakmak istemiyor. Bir kac kez birakti ama yine aynı
Biz bunu yaptik annem esimin onunde beni asagiladi... Demek kaynananin yetistirdigi kizlar gibi ana babana saygiyi unuttun dedi. Cocuk sok oldu. Artik belki cekinir diye ben yollamiyom dediBak işte bence burada sen haklısın.
Ben olsam eşim istemiyor demezdim.
Ben rahat edemiyorum,kalamam derdim.
Gerçekten de rahat edemem.
Bana da benzer teklifler gelirdi,yazlıkta kalalım gibi,kocam hep susardı,ben yok istemem derdim. Bu sene soran olmadı.
Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah.Şükür,çok şükür,iyi adamdır kocam.
El adamı olur mu yahu, kocanız. Aynı yatağa giriyorsunuz, çocuğunuzun babası.Sormayin aynen dediginiz gibi... Ama kendisi mutluluk emen bir paratoner gibi. Kafaya takmamayi artik yapamiyorum bittim gibi ...eskiden neler derdi takmazdim simdi en ufak seyi takiyorum. Kocama guluyorum diye bana kiziyor. Bana gulmuyon elin adamina ohhh
Babanız müdahele etmiyor mu böyle bir durumda.. eşiniz de iyi sabır varmış valla..Biz bunu yaptik annem esimin onunde beni asagiladi... Demek kaynananin yetistirdigi kizlar gibi ana babana saygiyi unuttun dedi. Cocuk sok oldu. Artik belki cekinir diye ben yollamiyom dedi
Kimseyi dinlemez...Babanız müdahele etmiyor mu böyle bir durumda.. eşiniz de iyi sabır varmış valla..
Şok olacak bir şey yok,o da öğreniyor işte,ne yapalım.Biz bunu yaptik annem esimin onunde beni asagiladi... Demek kaynananin yetistirdigi kizlar gibi ana babana saygiyi unuttun dedi. Cocuk sok oldu. Artik belki cekinir diye ben yollamiyom dedi
Amin cümlemizin inşallah.Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah.
Canim yaaaŞok olacak bir şey yok,o da öğreniyor işte,ne yapalım.
Ben şamar oğlan gibi oldum galiba.
Arada ağlayıp üzülsem de daha çabuk atlatıyorum,geçen senelerde daha kötüydüm.
ANnen madem beğenmiyo evinin eşyalarını en lüksünü o alsın sana ozamanMerhaba arkadaşlar, sanırım bu bölüme İlk yazım. Artık bunaldım kimse tam net akıl veremediği icin sizlere danisiyorum. İnancim ve yetistirilmem bakımından anneni birak, görüşme falan demeyin yapamam. Bana akıl verin.
Bu temmuz evliligimin3. Yilina gireceğim. Cok sevdigim bir esim ve 21 aylik kizim var. Annem ve babamin tek çocuğuyum. Yakin iki sahirdeyiz aramizda 45 dakika yol var.
Annem nisandan beri bana takik, sanki beni esimden kıskanıyor. Esimin ailesi sorumsuz ve gamsiz esim kendi eliyle evlendi herseyi kendi yapti bu yuzden herseyin ortasini aldik. Annem hep en luksunu istedi ama olmadi. Surekli ailesine ve esime bilendi. Evlendik hemen ev aldik maalesef esimin maasinin neredeyse yarisi krediye gidiyor 3 sene disimizi sikmaliyiz ama annem susmuyor.
Yatagimi begenmiyor,perdelerimi,koltuklarimi,halilarimi surekli laf atiyor yeni gelin evine bak diye 3 yildir. İlk zamanlar ben seviyorum diyordum sonra alamiyoruz dedim belki durur diye ama yok arkadaslar artık dayanamadim. Biraz once ciglik cigliga bagirdim bi nevi sinir krizi gecirdim yeter diye cocugum gordu o kadar ağladi ki beni ilk kez boyle gördü. Annemde bir daha evine gelmiycem yok insallah olurum diye duyar kastı.
Kizlar zaten kac yil obsesif kompulsif tedevisi gordum yapi olarak anksiyeliyim. Esim yogun bu ara,evim merkezi degil (su an oturdugum )yeni eve tasinmadim. Birde annem artik dayanamiyorum. Bana bi akil verin!
Esimi seviyorum, evimide ama annem konisunca dayanamiyorum hep doyumsuzca konuşuyor . Bihter Yoreoglu gibi takilmami falan istiyor galiba???
Aslında onlar da damada hayran değiller sadece kızının mutluluğundan başka bir şey istemeyenler.Etradimda herkes bes para etmez damatlarina hayran benim annem![]()
Kesinlikle!Aslında onlar da damada hayran değiller sadece kızının mutluluğundan başka bir şey istemeyenler.
Ben kocama ya da kendime hayranlık istemiyorum,sevgi de istemiyorum. Saygı yeterli benim için.
Bizimki de pırlanta set istemistı hala der almadı diye bana inat gelinin takacakmıs bizim gozumuzun onunde oyle dıuorAlllah yardım etsin..Bizimki Trabzon hasır takimi istemisti esimden, hala onu bile almadi der![]()