- 17 Kasım 2019
- 889
- 777
- 53
- 27
benim sorunum annem çok iyi bi kadın her zaman her konu da destekçi dir arkadaş gibiyiz her şeyimi bilir ama konuşmamız gerek boyutta anlarım olaylarımı sorunlarımı anne kız çizgisini hiç bi zaman aşmayız ama ben yapılacak işleri görmem annem der hep mutfagı topla yada içerilerş düzenle bu yaşıma kadar hiç bi şekilde benden ev işi istemedi ben 22 yaşındayım evlenince zaten yaoacaksın şimdiden sıkılma dedi ama bu sene annem biraz psikolojik olarak rahatsız babamı kaybettik annem buna bize ne kadar belli etmesede çok üzüldü ve genel olarak durgun yorgun zamanını yatarak geçiriyor beden olarak da çok güçlü degil bazı rahatsızlıkları var bugün beni eleştirdi iş konusunda ama ben gerçekten görmüyorum yapılacak işleri annem evde yokken evi siliyorum süpürüyorum mutfagı topluyorum ama arkamı dönüp baktıgım da hala çok dagınık duruyor annem iş yaparken bizi yanına alırdı hep ögretirdi bunı şöyle yapın şunu böyle yapın diye ablam çok güzel ve düzenli yapıyr ben yapınca pis ve dagınık duruyor genel olarak da üşengeç bi insannım zaten bana bi öneride bulunun anneme yardım etmek istiyorum yapıyprum ama sonra bi bakıyorum annem benim arkamdan tekrar bana göstererek yapıyor annemin en takınlıtı oldugu konu çamaşır belki 100 kere gösterdi ama hala düzgün katlayamıyorum
( lütfen 22 yaşına gelmişsin diye eleştirmeyin veya annen rahata alıştırmış diye eleştirmeyin annem tüm işleri ögretti ablam la bana ablam yapıyor ama ben yapamıyorum )
( lütfen 22 yaşına gelmişsin diye eleştirmeyin veya annen rahata alıştırmış diye eleştirmeyin annem tüm işleri ögretti ablam la bana ablam yapıyor ama ben yapamıyorum )