• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem:(

Glsh20

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
18
0
6
35
İstanbul
Mrb. 20yasındayım üni öğrencisiyim hayatımda 10gündür tanıdığım biri var ve ciddi düşünüyoruz dün anneme konuyu actım ve beni çok tersledi. Cocuğun resmini gösterdim göz ucuyla baktı bunun tipi tip değil dedi.tamam dedim anne cocuğu tanımak için konuş telefonda falan dedim ona da yok diyo. Bana da sen safsın kızım nasıl inanıyosun buna diyo:( siz olsanız nasıl tanımasını sağlardınız?çünkü ne söylesem annem tanımaya yaklaşmıyor

Ben olsam anneme tanıtmadan önce ben tanırdım, 10 gün olmuş çok yeni daha :20:

acele etme derim. 10 günlük tanışmanın ciddiyetiolmaz. İlişkiye ciddi başlamış olabilirsiniz ancak ilişki ilerledikçe ciddiyet kazanır.

Önce sen tanı , bak, gör ondan sonra ailenen ac. ailen bu ilişkiden memnun mutlu olduğunu gördükçe tanımak ısteyecektır.

şuanda annenin gözünde saf ve masum prensesisin bence

Mrb. 20yasındayım üni öğrencisiyim hayatımda 10gündür tanıdığım biri var ve ciddi düşünüyoruz dün anneme konuyu actım ve beni çok tersledi. Cocuğun resmini gösterdim göz ucuyla baktı bunun tipi tip değil dedi.tamam dedim anne cocuğu tanımak için konuş telefonda falan dedim ona da yok diyo. Bana da sen safsın kızım nasıl inanıyosun buna diyo:( siz olsanız nasıl tanımasını sağlardınız?çünkü ne söylesem annem tanımaya yaklaşmıyor

10 gün dür tanıdığın biriyle mi ciddi düşünüyon annen gayet de doğru davranmış ilerde anne olunca anlarsın ne kadr doğru davrandıgınıı önce kendin tanı tatlım annenle tanıştırman için çok erken bence annende ondan böle davranmıştır..........

canım 10 gündür tanıdığın biriyle ciddi düşünmeniz biraz tuhaf değil mi? üstelik bir de daha 20 yaşındayken. annen çocuğun tipini neden beğenmedi fotoğrafı görmediğimizden birşey diyemiyoruz:1: telefonda 10 günlük sevgilinle konuşması da çok saçma olurdu zaten, sen neden öle bişi teklif ettin ki?
kaldı ki şuan onu annene kabul ettirmek zorunda değilsin, neden bu kadar acele ediyorsun anlamadım. önünüzde en az 4-5 yıl olmalı bunları düşünmek için. o zamana kadar kim ölee kim kalaa:27:

ayrıca siz 33 aylık ilişkinizi ne zaman bitirdiniz de 10 günlük ciddi bir ilişkiye başladınız anlayamadım? 13 kasım da o ilişkinizi anlatıyorsunuz, ilişkinizi anlattığınız gün ayrılıyor kabul etsek, 35 gün sonra biriyle ciddi ilişkiye başlıyorsunuz.
bu devirde kızların hızına yetişebilene aşk olsun
bu sözüm sana değil yöneticilere;
ben bu sitede onlarca 2. üyelik olduğuna inanıyorum.. hatta 3. 4.5. bile olabilir. sitede 2. üyelik yasak deniyor. peki biri itiraf etmezse, 2. üyelik olduğunu nerden anlıyorsunuz? yada anlayabiliyor musunuz?

daha uni.nin ilk yıllarında ve 10gunde ciddi dusunuyor... kanma.
annenin yerinde olmam icin en az 20-25yılım var ama aynı tepkiyi verirdim.

Minnos dedektif gibisin :))
Su konulari okurken eski yorum veya konulara bakma huyunu bi edinemedim:31:
iyi dusunelim belki ayrildigi sevgilisiyle yeni baristilar ve 10 gundur ciddi dusunuyorlar.:44:

Bir insanı 10 günde tanıyamazsın.. En az 6-7 ay.. Şu an da sadece sana iyi yönlerini gösteriyor.. Zaman içinde, birlikte vakit geçirdikçe kötü yönlerini, davranışlarını, çevresini, aile yapısını kendin anlayacaksın.. Anne olsam, kızım bana böyle dese, Aslaa ciddiye almazdım.. Çünkü 10günlük konuşma.. Ortada bir ciddiyet yok..

10 günlük tanışmanın ciddiyeti olmaz arkadaşım. İlişkiye ciddi başlamış olabilirsiniz ancak herşey istediğin gibi gitmeyebilir ve o ciddi dediğin insan bir anda ciddiyetsiz ve sorumsuz hala gelebilir.Önce sen tanı iyice zaman bir geçsin tam emin olduğunda annene veya başka tanıdıklarına açabilirsin.Ayrıca kim olsa 10 günlük ilişkinin ciddiyetine inanmaz bu konuda anneni yargılayamazsın.Anneni bu konu için kırman da başlıbaşına bence saçmalık unutma sana her gelen zararda ailen kadar üzülecek kimse olmuyor...

10 günde tanıdıgın adamla ne ciddiyeti allah aşkına ya yapmayın böyle hatalar,10 günlük tandıgın bir adam için anneni karşına almaya değer mi?

Minnos dedektif gibisin :))
Su konulari okurken eski yorum veya konulara bakma huyunu bi edinemedim:31:
iyi dusunelim belki ayrildigi sevgilisiyle yeni baristilar ve 10 gundur ciddi dusunuyorlar.:44:

müge anlıyı buldum mu hiç kaçırmam, ondan olabilir:1:
ayrıldığı sevgilisi akrabasıymış, annesi tanırdı yani dediğin gibi olsaydı. ya şu da olabilir tabi ki, 2,5 yıllık ilişkisi biter, aradan 10 gün geçer yeni birini tanır, ve ciddiyiz der. ama ne bileyim işte, benim aklıma pek yatmıyor sadece.

ben birine anlatsam 10 günlük ciddi bi ilişkim var diye kendim gülmekten yarılırım heralde :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::52::52::52::52::52::52::52::52::52::53::53::53::53::53::53::53::16::16::16::16::16::36::36::36::36::36:

Canım önce bi siz birbirinizi tanısaydınız belki bu şekilde annene tanıtman daha kolay olur :34:

10 günde ne ciddiyeti ne ilişkisi bu :8:

Kızım evladım daha 10 gün önce tanıdığın birisiyle neyin ciddiyetini anlatıyorsun burada..
Annennn yerinde olsam senin saçını başını yolardım varya..
Ben olsam tanmaya bile çalışmam,birde karşıma gelecek biz ciddi düşünüyoruz diyecek varya ne yaparım ben onu..

Back
X