Annem:(

Glsh20

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
18
0
6
35
İstanbul
Mrb. 20yasındayım üni öğrencisiyim hayatımda 10gündür tanıdığım biri var ve ciddi düşünüyoruz dün anneme konuyu actım ve beni çok tersledi. Cocuğun resmini gösterdim göz ucuyla baktı bunun tipi tip değil dedi.tamam dedim anne cocuğu tanımak için konuş telefonda falan dedim ona da yok diyo. Bana da sen safsın kızım nasıl inanıyosun buna diyo siz olsanız nasıl tanımasını sağlardınız?çünkü ne söylesem annem tanımaya yaklaşmıyor

annen çok doğru davranmış bence.daha yeni başlamışsınız,ciddi düşünmeniz zaten olacak birşey değil.niyetiniz o olur ama bunu zaman gösterir.sonra daha anneyle tanıştıracak bir konumda değilsiniz zaten.anneni anlıyorum tabiki kızı için çok daha ince düşünecektir.bir anda içi kaynayacak değil.sen biraz bekle.ilişkin ne boyuta gelecek bakalım.annenin dediği gibi hemen de güvenme öyle.

10 gündür tanıdığın biriyle ne kadar ciddi olabilirsin annen haklı

daha sen tanımıyorsun bir de annenin tanımasını istiyorsun
önce sen bir tanı bakalım ondan sonra ailenin içine sok
kimdir nedir nasıl anladın 10 günde de ciddi düşünüyorsun?

10 günde nasıl bi ciddiyet söz konusu olabilir. benim 4 yıl oldu hala kafamda soru işaretleri var.. yanlış anlamayın ama bu bence ciddiyet değil sadece bi heves.. anneniz haklı..

Bence annenden önce kendinle bi tanıştır çocuğu.
Huyunu suyunu öğren in mi cin mi sapık mı nerden biliyosun 10 gün içince.

İnsanlar yıllarca birlikte olduğu adamı bile tanıyamıyor bazen.

bu ciddi bir soru ,çok merak ettiğim için soruyorum;
ciddi derken,mesela 10 günde evliliği mi konuşmaya başladınız,gelecek planı mı yaptınız,öpüştünüz mü seviştiniz mi yani ilişkiyi "ciddi" boyutuna taşıyan nedir çok merak ediyorum..
çünkü bence 10 günde en fazla adamın yemek zevki hakkında (o da az çok) bilgi sahibi olabilrsiniz,ne aşkınızdan ne de evlenilecek adam olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olabilrisiniz..:):)

Ciddiyet derken tanımak istiyorum ve annem izin vermiyor

anne ben bu çocukla cıkmak, daha yakından tanımak istiyorum derseniz anneniz size tabiki tamam kızım demez. çünkü anneniz de tanımıyor. eğer niyet ciddiyse, seviyeli bir kaç görüşme ile birbirinizi yüzeysel tanırsınız. eğer olumlu olursa annenize anlatırsınız. (sunduğunuz kişi hakkında savunacağınız şeyler olmalı çünkü) eğer olumsuz olursa siz bitirirsiniz zaten. tanıma evresi seviyeli olacaksa, yarın hemen ''aşkım balım''a geçmeyecekseniz, önce siz bi tanıyın derim. eğer 10 günlük tanışma sizin için yeterli bi süreç ise sevgili olmak için, annenize oturun o 10 günde anladıklarınızı anlatın.

Son düzenleme:
insanlar 6- 7 yıllık sevgililerini tanıyamıyorlar,
bence önce siz tanıyın illa annenize söylemenize gerek yok aklınıza ve fikrinize güveniyorsanız doğruyu-yanlışı ayırt edebilecek olgudaysanız biraz konuşun anlarsınız zaten zamanla...Tabi bu evrede aşık olmayın

Peki çocuğu sen tanıyor musun? Malum 10 gün...

10 günde nasıl ciddi düşündünüz ben onu anlamadım

aa merhaba hadi evlenelim? diye başlamadıysa ilişkiniz tabi...

Evet yanlışlık oldu. Üstelik ciddiyet derken evlilik vs demedim. Çıkma anlamında dedim. Ben annemden gizli birşey yapmak istemiyorum Anneme tanıyayım konuşalım dedikçe hiçbir şekilde olumlu bakmıyor

arkadasım sen ciddi düşünüyoruz dersen evlilik anlaşılır kime sorarsan sor,yanlış ifade ediyorsun kendını annenede ciddiyiz dediysen kadın o yüzden yanaşmamıştır şimdiden

Bn kimseye anlatamıyorum ki kendimi. Eski sevgilimden ilgisiz diye ayrıldım. Tam o arada bu kişi çıktı karşıma bizde ilk basta zaten arkadaşlık. O zor günlerimde annem bile arayıp sormazken o yanımda oldu. O zor günlerimi onunla geçirdim.

bırak 10 günü 10 yıl gecse ıs cıddıyete bınmeden aılelerın sevgılılerle yuzgoz olmaması taraftarıyım. cıddıyet derken 10 gunde cıddıyetın c sı yazılmaz yok boyle bı dava yanı 10 gundur tanıdıgın adamın goz rengını bıldıgınden bıle suphelıyım kaldı kı tanımak cok farklı bı boyut benım cıddıyetden kastımda aılelerın bıraraya gelmesı soz nısan vs. gıbı durumlardan once sevgılılerın bırbırlerının aılesıyle gorusmesı yuz goz olması cok mantıklı gelmıyo bana.

Anneme anlatıyorum böyle böyle şu işi yapıyor babası böyle annesi böyle diyorum. Annem ordan nerden biliyosun diyo.benim kendime olan güvenimi kırıyor.Şimdi siz diceksiniz ki eskisinden ayrılıp nasıl onunla oluyosun diye. B'nde cvb vereyim Rabbim gercekten onu sevdirdi bana. Ama bn annemin böyle huzursuz olmasını istemiyorum

işin aslı anlaşıldı. eskisi bitip hemen yenisi başlayan ilişkileri tasvip etmiyorum. biraz kafanı dinle bazı şeyler netleşsin vs vs yalnızlığın tadını çıkar

ondan sonra demişsin ki hiç kimse yokken o yanımda oldu. demekki ya adam senin ilişkiyi yeni bitirmenden faydalanıp arkadaşlık adı altında "yanında oldu". yani arkadaşınsa zaten yanında olacaktı, hayır sana potansiyel sevgili gözüyle bakıp yaklaşmışsa sende ondan hoşlanmışsan o zaman şekerim daha bekle neler olacak hayatında o zaman da yanında olacak mı/ ozaman da annenden daha iyi olacak mı.
bir de demişsin ki eski sevgilim ilgisizdi. bu yeni adamın ilgisi mi seni cezbetti? karakteri mi? vs vs yani neden bir ilişkiye başlıyorsun dikkat et. her hoşlandığın kişiyle beraber olmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…