Annem

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
merhaba hanimlar. Derdim şöyle ki; annem dun sabah kalkar kalkmaz buz dolabindan soguk suyu alip icmis. İctigi gibi mideme bir agri girdi diyor. aksamustu karnini elledigimde taş gibiydi. Aksam israr etmeme ragmen hastaneye gitmediler, sabaha karsi 5te hastaneye gittiler. igne vurup gondermisler. hic bi tahlil vb bir sey yapilmamis. igne hic bir ise yaramadi. bugun kahvaltida bir dilim ekmegi zor yedi. tok karina ilac icip yatti. ancak yine degisen bir sey olmadi. yine hastaneye gittiler. bu sefer serum takilmis ve ilac yazilmis. yine tahlil vb bir sey yok. suanlik yine ayni.baska bir sey cikmasindan korkuyorum acikcasi. ayrica dun gece sıtma tutmus. bugun de eline ve yuzune dokunsam ates gibiydi. hastaneden geldikten sonra bugun laf arasinda heryerim uyustu bugun dedi. Allah muhafaza soguk iceceklerden ölen insankar var. icim hic rahat degil. boyle bir sey yasayan var mi aranizda? simdiden tesekkur ederim.

Canım bi defa haberlerde gormuştum adamın biri maden suyu içip olmustu Allah korusun. Bence ozel bi hastaneye götür sende yanında git ve tahlile bakmalarını da rica et. Cok cok gecmis olsun

Acil şifalar anneciğinize. İnşallah önemli bişey değildir. Siz yine de farklı bir hastane, farklı bir doktor deneyin. İkinci bir görüşün faydası olur.

Canım bi defa haberlerde gormuştum adamın biri maden suyu içip olmustu Allah korusun. Bence ozel bi hastaneye götür sende yanında git ve tahlile bakmalarını da rica et. Cok cok gecmis olsun

moralim alt ust dun geceden beri. dun sabah işe gittigi icin bilmiyordum bu kadar fazla oldugunu. bilseydim sabahtan israr ederdim. dahiliyeden randevu alin demisler ama gecmezse gece yine hastane yollari. insan eczaneden ilac satin alabiliyor ama sagligi asla Allahim korur insallah.

hastaneyi şikayet edebilirsiniz Allah korusun annenizi fakat birden soğuk suya abanınca yemek borusunu iltihaplandırmış olabilir sindirim sistemini yani..benim midem 3 aydır taş gibi yemek yedirmiyor..enfeksiyonel bir durumdur..ama iç hastalıklarına gitmesinde yarar var..genelde tahminlerimde yanılmam soğuk suya bağlı üşütme ve enfeksiyondur mideyi ödemlemiştir gibime geliyor..

Kişi ömrü bittigi icin ölür, içtiği su-soda ile alakali degil. Bu mantikla, kimse hayatta olmazdi o zaman.
Annenize şifa diliyorum, Allah uzun ömürler versin, aklınıza kötü şeyler getirmeyin içinizin rahat olmasi icinde "tahlil" yapan hastaneye götürün derim.

gecmis olsunn. insallah kotu birsey yoktur
tahlilsiz ilac yazan doktorlarin var yaaa

ınşallah Allah bin kere razı olsun. Ben de bu konudan muzdaribim. Acaba diyorum ben mi cahilim doktor biliyor işte işini ama insanın içi rahat etmiyor. Ne bi tahlil ne bi endoskopi. Gastrolojiye gidin ancak o zaman sonuç çıkar denmiş. böyle bir sağlık sistemi var mı yaa?

Şimdi bir doktor daha net bir şey söyler ama her şeye endoskopi yapılmaz ki. Kan tahlilinden de içilen soğuk sudan bir şey çıkma ihtimali var mıdır bilmiyorum? Anlıyorum hastaneye gidince insan iyice bir baksınlar istiyor ama ben ilk okuduğumda içtiği soğuk sudan üşütmüş diye düşündüm.

Tabi kii de herkesin bir omru var ama bu sebepten ölen insanlar yok degil. cok tesekkur ederim Allah razi olsun. insan artik bir rahatsizligi icin bir hastaneye degil birden fazla hastaneye gitmeli ne gunlere kaldikk Allahimm yaa.

sanada Allah sifalar versin canim. Endoskopiye gdecegiz en kisa zamanda.

bilemiyorum kafam allah bullak. duzelse de duzelmese de yine bir doktora gozukmek sart.

bilemiyorum kafam allah bullak. duzelse de duzelmese de yine bir doktora gozukmek sart.

Hıçkırıktan ölen insanlar var biliyor musunuz? Hıçkırıktan sonra gelen bütün adımlarada belkide binde bir insana olacak komplikasyonların hepsinin gerçekleştiği ve ölen insanlar. O yüzden her hıçkırana mr çekilemez ki.

Tüm endişelerinizi anlıyorum. Ama siz bu kadar kötü düşünürseniz iyi olmaz ki. Hem kendinize hem annenize stres yapmayın. Midesinin taş gibi olması gazdan bile olabilir. Aptal bir zayıflama suyu içtim ev yapımı haftasonu ağrıdan ölüyorum sandım. Mide hassas olunca insan çok etkilenebiliyor.

Bir de soğuk bir şey içince ölen insanlar genellikle kısa sürede ölüyorlar bildiğim kadarı ile. Beyin donması (brain freeze) diye bir şeylerden olabilir.

Son olarak benim babam günlerce kalp krizi geçirmiş ama medikoya derdini anlatırken grip gibi anlattığından doktor da ekg falan çektirmemiş. Aslında mide ağrısı, üşütme belirtileri, kusma kalbe de delalet ama her bu sebeple gelene de ekg çekmiyorlar. Günlerce antibiyotik kullanıp geçmeyince doktor bir ekg çekelim diyor ve o zaman ortaya çıkıyor. Doktora neden hemen ekg çektirmemişler demek hiç aklımıza gelmedi.

onceden beri midesinden ceken bir insan zaten. ara ara midesine agri girip ilac kullanir. yedigi bazi yemekler dokunur, gaz problemi yasar. umarim mide usutmesi falandir. Allah sabiir versin bana ve ailemee.

onceden beri midesinden ceken bir insan zaten. ara ara midesine agri girip ilac kullanir. yedigi bazi yemekler dokunur, gaz problemi yasar. umarim mide usutmesi falandir. Allah sabiir versin bana ve ailemee.
O zaman reflüsünün ya da gastritinin (ikisi aynı şey mi bilmiyorum) olma ihtimali yüksek. O zaman doktorun bütün hikayesini dinleyip (yani sadece soğuk su içtim böyle oldu değil de uzun zamandır midem hassas ve uzun zamandır şu şu şikayetlerim var) ona göre endoskopi istemesi gerekir. Acile mi gittiniz bilmiyorum ama bunun için acile değil direk ilgili bölüme gitmeniz lazım. Uzun soluklu şikayeti olduğunu bilip de hala hiç bir test istemedilerse de çok saçmalamışlar.

Evet acile gittiler, en yakin zamana ravdevu almaya calisacagiz gastroloji icin. sanirim acilde sadece ne sikayetin var sorusu soruluyor. midem agriyor deyince veriyorlar igneyi veriyorlar serumu. tam olarak dinlemek yok. konusmaya bile useniyorlar.

Tedbirini al takdir Allahtan demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…