- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi SekerliAyran
-
canım neden akrabalardan sakladınız?Merhaba ablalarim oyle zor durumdayimki.
Kimsem yok konusmak icin.
Konu annem,yuruyemiyor ve psikolojik olarak hasta.Haplarini iciyor fakat sacmalamaya basladi,dedigi seyler o kadar sacma ki.Annemi hastaneye yatirmalimiyiz ? Biliyorum bu dedigim cok igrenc bir sey biz bakmaliyiz ona fakat artik tukendim,kardesim var birde nolucak boyle hic bir fikrim yok.O kadar sacma seyler soyluyorki akil disi seyler.Sizce ne yapmaliyim?
Geçmiş olsun canım.Sen daha çok küçüksün.Annenin sağlık durumu ile ilgili başta baban olmak üzere yakın akrabalar ile oturup kararlaştırın,önce iyi bir dr. amuayeneye götürün,yatması gerekiyor derse yatırır zaten direk dr.Merhaba ablalarim oyle zor durumdayimki.
Konu annem,yuruyemiyor ve psikolojik olarak hasta.Haplarini iciyor fakat sacmalamaya basladi,dedigi seyler o kadar sacma ki.Annemi hastaneye yatirmalimiyiz ? Biliyorum bu dedigim cok igrenc bir sey biz bakmaliyiz ona fakat artik tukendim,kardesim var birde nolucak boyle hic bir fikrim yok.O kadar sacma seyler soyluyorki akil disi seyler.Sizce ne yapmaliyim?
Annen ne hastası? Evde tek başına bakamayacağım bir rahatsızlık mı? Doktora danışmalıdır baban teyzen anneannen uok mi?Bakin annem sabahlara kadar uyumamaya basladi.Ve akli dengesi yerinde degil.Benim yasim daha 16 ve 10 yasinda kardesim var. Kardesim bu sene okula baslicak.Bende aciktan bitiricem elvet bende istemem ama artik korkuyorum
Merhaba ablalarim oyle zor durumdayimki.
Tedavi yapılacaksa tabi ki yatırın ama huzurevi tarzı bir yere sırf bakmak külfet geldiği için yatıracaksanız lafımın arkasındayım! Yazıklar olsun..
Tedavi içinse zaten bunu doktor önerir gereği yapılır.
O kadın size bebekken bakmadı mı? Altınızı değiştirmedi mi karnınızı doyurmadı mı? Akli dengesi bozuksa doktor size öneri yapar zaten şu kuruma yatırmanız gerekli diye, icabet edersiniz.
Ama sırf korktugunuzdan bakmak istemediğinizden yatıracaksanız bunun adı "vefasızlık".
Ayrıca yaşın küçükmüş, niye bütün yük senin üzerinde, niye yakınların yardım etmiyor baban varmış, teyzelerin varmış, sana mı kaldı bütün yük?
Ben zaten orada tedavi amaçlıysa tabi ki yatırılacak dedim, işinize geleni okuyup işinize geleni görmemezlik yapıp çatacak yer aramayın, yanlış adrestesiniz.Nediyosun kardesim sen ya? 16 yasindaki COCUK psikolojisi bozuk bir hastaya nasil baksin? Bunun okulunu mu okumus, bilgisimi var? Sacma sapan yorum yapiyosun yok yaziklar olsun sana bilmem ne. Kiza yaziklar olsun diyecegine bir akil ver, ailene haber et de doktorunu ara de. Ooh valla neguzel hemen bilp bilmeden yasamadan yargiliyorsunuz. Kadinin hastaligi demekki okadar ilerlemiski nededigini bilmiyor ve iyce durumu kotuye gidiyor. Sen kalk burda kiza yaziklar olsun bilmem ne diye hakaret et.
Konu sahibi sizinde allah yardimciniz olsun. Once ailenize haber verin ve ailenizle berAber hemen annenizi doktora goturun. Senin gibi evlatlarda zor bulunur. Bu yasinda okadar yuk omuzlarinda. Ve hala annen icin cabaliyosun. Allah saba sabir ve guc versin. Insallah duzelir annen..
nasıl yanı kadın hastalığından dolayı saçmalıyor dıye hatsaneye mı yatırmak ıstıyorsunuz. yaşınız kçk bıle olsa başınızda bır babanız varmış..bence sııznkı rahatlamak ıstemek olarak algılıyorum..düşüncenız çok yanlış o sizin annenızMerhaba ablalarim oyle zor durumdayimki.
Ben zaten orada tedavi amaçlıysa tabi ki yatırılacak dedim, işinize geleni okuyup işinize geleni görmemezlik yapıp çatacak yer aramayın, yanlış adrestesiniz.
Bu kadının çocukları, kocası, kardeşleri var. Konu sahibi babasının sağ oldugunu, teyzelerinn oldugunu ama durumdan haberdar olmadıklarını söyledi. Bu kadının bu kadar akrabası varken eğer sırf bakılması zor geldiğinden bakımevine yatırılmasını yadırgadım ben. Tedavi edilecekse tabi ki yatırılıcak bundan bahsetmedim !
Ben gayet de akıl verdim, eğer zor geldiyse başından atmak istediyse yazıklar olsun dedim, tekrar söylüyorum tedavi olması gerekiyorsa tabi ki yatırılması gerek buna lafım yok.
Ben hiçbir şeye bilip bilmeden konuşmuyorum, sen nereden biliyorsun benim bu konularda bir şey bilmediğimi?
20 yaşındayım ben de babamı 6 yaşındayken kaybettim, hastaydı, hepimiz çok yorgunduk, ama gerek ablam gerek annem hepimiz el birliğiyle baktık ona hiç bir şeyini eksik etmedik asla bir yere yatırmayı düşünmedik. Tabi ki tedavisi için hastanede yattı ama onun dışında hep kendimiz baktık. Ben o kadıncağızın haline üzüldüm.
Ben konu sahibesi arkadaşa kalk da kendin bak annene demedim, doktora danış, yakınlara haber ver, yardım iste dedim
eğer mesajlarımı düzgün okuduysanız!
Ya siz laftan anlamıyor musunuz ?Ne olursa olsun sizin o kiza yuklenip evlatligi hakkinda yorum yapip yaziklar olsun sana demenize hakkiniz yok. Sizin bu yorumunuz o kizin kendisini dahada kotu hissetmesini saglamaktan baska hic bisey yapmiyacaktir. Sizde isinize geleni okuyorsunuz! Kiz aciklamis orda babasinin da hap kullandigini ailesininde haberi olmadigini ve hala diyorsunuzki sozumun arkasindayim yaziklar olsun o size bakmadimi etmedimi. Burda psikolojisi bozuk agir hasta olan annesine bakan bir cocuktan bahs ediyoruz, sen kalkip o kiza yaziklar olsun sana bilmem ne diyecegin yerine once bi baban ailen nerde diye baslasan olmuyormu? Psikolojisi bozuk olan ustune birde agir hasta olan birisine bakmak cok zordur. O kizin ici parcalanmiyomu zannediyosun ? Siz kendinizce ona fikir veriyorsunu ama vermeden once soyle bir yerin dibine sokuyorsunuz. Babaniz icin uzuldum allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah. Ama siz 3 kisi bakmissiniz ve o kiz tek. Bizim ona burdan yardim edip ailesine anlatmasink saglamamiz lazim. Kizin evlatligina laf soylemeye hakkimiz yok.
Ben zaten orada tedavi amaçlıysa tabi ki yatırılacak dedim, işinize geleni okuyup işinize geleni görmemezlik yapıp çatacak yer aramayın, yanlış adrestesiniz.
Bu kadının çocukları, kocası, kardeşleri var. Konu sahibi babasının sağ oldugunu, teyzelerinn oldugunu ama durumdan haberdar olmadıklarını söyledi. Bu kadının bu kadar akrabası varken eğer sırf bakılması zor geldiğinden bakımevine yatırılmasını yadırgadım ben. Tedavi edilecekse tabi ki yatırılıcak bundan bahsetmedim !
Ben gayet de akıl verdim, eğer zor geldiyse başından atmak istediyse yazıklar olsun dedim, tekrar söylüyorum tedavi olması gerekiyorsa tabi ki yatırılması gerek buna lafım yok.
Ben hiçbir şeye bilip bilmeden konuşmuyorum, sen nereden biliyorsun benim bu konularda bir şey bilmediğimi?
20 yaşındayım ben de babamı 6 yaşındayken kaybettim, hastaydı, hepimiz çok yorgunduk, ama gerek ablam gerek annem hepimiz el birliğiyle baktık ona hiç bir şeyini eksik etmedik asla bir yere yatırmayı düşünmedik. Tabi ki tedavisi için hastanede yattı ama onun dışında hep kendimiz baktık. Ben o kadıncağızın haline üzüldüm.
Ben konu sahibesi arkadaşa kalk da kendin bak annene demedim, doktora danış, yakınlara haber ver, yardım iste dedim
eğer mesajlarımı düzgün okuduysanız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?