- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
- Konu Sahibi SekerliAyran
-
empatı falan kurayım dedım,yok kurulacak bı tarafı yok
adı üstünde ; psikolojık olarak rahatsız...
yaniiii yaptıgı hiç bir seyde mesulıyet gozetılemez
kaldı kii konuşmalarından rahatsızım dıyorsun...
onu bakım evı yada hastaneye yatırırsan ;bu senın ne kadar KALİTELİ VE HAYIRLI bır evlat oldugunu gosterecektır...
ama annen olsa bunu sana yapar mıydı?
sorusu bıle saçma....
Ya lütfen empati kurmayı denemeyin. Çünkü o potansiyelin sizde olmadığı besbelli...
Şahsima saldirmak istiyorsaniz ozel mesaj atabilirsiniz. Burada konu sahibinin konusunu baltalamaya hakkiniz yok. Herkes sizinle ayni dusunmek zorunda değil. Ben gayet aciklayici yorum yaptigimi dusunuyorum. Tabi ki tedavi icin yatirilir, bakmak zor geliyorsa diye atifta bulundum. Konu sahibini gayet de anladigimi dusunuyorum. Eger ayni sehirdeysek destek bile olurum hastane onerisi yaparim elimden geldigince. Sizin gibi 3. Sahislara kendimi aciklamak zorunda da degilim. Birilerine saldirip yandas toplamaya calisan tiplerdensiniz. Kendi yasadiklarimin acisini falan da niye tanimadigim insanlardan cikarayim ? Siz ne hadle benim hakkimda boyle bir kanıya varabiliyorsunuz ki ?Sizin birkaç yorumunuza baktım da ne kadar agresif bir tarzınız olduğunu farkettim. Sizin gibilerle tartışmak anlamsız.
Arkadaş boşuna uğraşmış. Sanki anlayacakmışsınız gibi anlatmış. Size yazıklar olsun 16 yaşındaki bir çocuğa destek olup yaşadığı kaostan çıkarmak yerine, onun kendisini daha kötü hissetmesine neden olduğunuz için....
Siz de düzgün okuyun. Ama bi işe yaramaz, tarzınız apaçık ortada. Hayatınızda yolunda gitmeyen şeylerin hırsını buradan konu açanlardan çıkarmaya çalışan birisiniz. Net !!!
He ne güzel azarlıyodunuz çocuğu değil mi ? Siz karnınızdakini öyle yetiştirin. Hayatı boyunca size baksın. Neden çocuk doğurduğunuz belli zaten.
16 yaşındaki bir çocuktan uzak durun... Onun kafasını kendi kafanızdaki sevgiden hoşgörüden uzak yorumlarınızla doldurmayın. Çocuğunuzla da fazla ilgilenmeyin belli ki karşılığını fazlasıyla bekleyeceksiniz.
enter
ya en hala konusuyomusun ?? sana açıklama yapmak zorunda mıyım ben ya,atlıyosun hemen olaya..istedıgım yorumu yaparım..burda konu sahıbı konusur,sen değil...
benım hamılelıgımı de o pıs agzına alma,terbıyesız !!
Yargılamayı ne kadar çok seviyorsunuz. Oturduğunuz yerden konuşmak kolay. Bu kız daha 16 yaşında, kardeşi de 10 yaşında. Babadan, akrabalardan fayda yok. Ne yapmasını bekliyorsunuz?
Herkes 'ayy ben hayırlı evladım, ben asla hastaneye yatırmam' havalarında ama o yaşlarda bu kadar sorumluluğu üstlenmek kolay mı?
Konu sahibi kardeşim; eğer tedavisi hastanede daha verimli olacaksa düşünme bile derim. Allah acil şifalar versin annene, sana da sabırlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?