Annem :(

prmdk__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
16
5
16
Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum

Sakin olun öncelikle,
Bu iğrençliği en aza indirmek için annenize durumu anlatmakla başlayın,
Yuvasını seven bir kadın ise kararlarını kendi vermesini sağlayın yani siz mudahil olmayın,
Okadının ayağının sizden kesilmesi gerekiyor bu böyle olmaz çünkü utanmazlar !!!

Annen bir şekilde öğrenmeli bunu..

Ben sakin kalamazdım herhalde .Soluğu o kuaförde alırdım.Saçlarını dolardım elime.

Bende sanırım önce bize gelmesini beklerdim, güler yüzle kapıda karşılar kahve içine zehir katarak içmesini sağlardım afiyetle !!
Babamda içinde olacak tabi çünkü tek taraflı değil

Acilen annene söylemelisin bu durumu. ve ben olsam o kuaföre gitmiştim kadının saçlarını didik didik etmiştim şimdiye kadar.

Annenize bi şekilde anlatın tabi ki kandırılmayı haketmiyor hiç bir kadın ama vereceği tepkileri de düşünün kahrolup hala herşeye devam eder mi yoksa ayrılır mı,
İkinci bir yolda babanızla konuşup bitirmesini ve birdaha asla yapmayacağı garantisini de alabilirsiniz eğer annenizi üzmek istemezseniz böyle bişeyle duyurmadan halletmiş olursunuz...

Tabıkıde annene soyluyeceksın.
Babanada o kadınada yazıklar olsun.

32 senelik evliler annem calismiyor ogrense bile ayrilacagini sanmiyorum annem hic okumamis bi insan babamla aralari iyi degil bizim icin katlaniyor ben okuyorum hala okulum bitmesine iki sene var calisip bi eve cikmak istiyorum annemi kardeslerimi alip kendime guvenemiyorum

Ben direk ahlak polisini arardim babami ve kadini sikayet ederdim ahlaksizlik yapiyorlar diye. Bilmiyorum ahlak polisi bir sey yapar mi ama onlara cok iyi bir ders olurdu, rezil olurlardi..

Gerçekten zor bir karar fakat en azından kendini akıllıyım diye geçinen şu zavallılara iğrençliklerini bildiğinizi göstermeniz gerekiyor.
Annenin bu güzel misafirperverliğini kötüye kullanıp suistimal ediyor.
Sonrası için allah büyük önce haddini bildirmelisiniz !

Simdi gozumde soyle bir sahne canlandi, kuafore gidiyorsunuz, icerideki musterilere aldiris etmeden agziniza ne gelirse soyluyorsunuz, sonra yetmiyor, sokaga cikip tum mahalle ve yandaki esnafada duyuyuyorsunuz ki kadin bir daha orda is yapamasin tasinip gitsin.

Ama tabi bunu yapmanin sonuclarida , cumle alem duyacak, belki anneniz sessiz sedasiz halletmek isteyebilir olayi, ve herkesin bilmesi annenizi daha cok yaralacak. Mesajlari bir sekilde alsaydiniz artik fotosunu mu cekersiniz nasil edecekseniz elinizde kanit olsun, ne olur ne olmaz.

Siz ailenizi daha iyi tanirsiniz, ona gore davranin, benim doldurusuma gelmeyin yinede, ilerde kadini tenhada yine kistirir diyeceginizi dersiniz.

Komşuluklar bu yüzden ölmedi mi ?
En büyük suçlu baban tabi..

Annenin boşanmayacağından eminsen söyleme bence.Babanı ve o kadını tehdit et,sizi rezil ederim de.

Kadınlar hisseder, belki annenizde bir şeyler hissediyordur...

Annenizin net olarak duymasını sağlayın kanıtlı bir şekilde , siz devrede olmadan , çünkü anneniz durumu kabul edip devam ederse arada siz günah keçisi olursunuz...

O eve gelip gidin insan karakter yoksunu , babanızda en az onun kadar karaktersiz üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…