Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum
Ben sakin kalamazdım herhalde .Soluğu o kuaförde alırdım.Saçlarını dolardım elime.
32 senelik evliler annem calismiyor ogrense bile ayrilacagini sanmiyorumSakin olun öncelikle,
Bu iğrençliği en aza indirmek için annenize durumu anlatmakla başlayın,
Yuvasını seven bir kadın ise kararlarını kendi vermesini sağlayın yani siz mudahil olmayın,
Okadının ayağının sizden kesilmesi gerekiyor bu böyle olmaz çünkü utanmazlar !!!
32 senelik evliler annem calismiyor ogrense bile ayrilacagini sanmiyorumannem hic okumamis bi insan babamla aralari iyi degil bizim icin katlaniyor ben okuyorum hala okulum bitmesine iki sene var calisip bi eve cikmak istiyorum annemi kardeslerimi alip kendime guvenemiyorum
Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum
Annenin boşanmayacağından eminsen söyleme bence.Babanı ve o kadını tehdit et,sizi rezil ederim de.32 senelik evliler annem calismiyor ogrense bile ayrilacagini sanmiyorumannem hic okumamis bi insan babamla aralari iyi degil bizim icin katlaniyor ben okuyorum hala okulum bitmesine iki sene var calisip bi eve cikmak istiyorum annemi kardeslerimi alip kendime guvenemiyorum
Gidip konusmayi dusundum kadinla ama babama soyler diye korktumBen sakin kalamazdım herhalde .Soluğu o kuaförde alırdım.Saçlarını dolardım elime.
Ben annemi aldatan babadan ne korkarım,nede saygı duyarım.Gidip konusmayi dusundum kadinla ama babama soyler diye korktum
Gidip konusmayi dusundum kadinla ama babama soyler diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?