önce babanın telefonundaki mesajları kendi tel resmini çek elinde delil olsun neee olurrr ne olmazzzzz.kendinizi garantiye alın sonra o kuoföre gidin yanlız kadınla önce konuşun baktınız olmuyo rezil edini onu o mahalleye çekin gidin.ama babanızın tavrını ve tutumunu sakın unutmayın.allah korusun istemediğimiz şeyler yaşanmasın.sonrada uygun bir dille annenize anlatın...Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum
Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum
Önce babanın telefonun daki msjları kendine gönder inkar edip silmelerine karşı,sonra o kadının iş yerine gidip onu müşterilerinin önünde rezil et ve annene anlat,daha fazla böyle iğrenç bi durumda kalmasına müsaade etmemelisinCok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum
Ben sakin kalamazdım herhalde .Soluğu o kuaförde alırdım.Saçlarını dolardım elime.
Acilen annene söylemelisin bu durumu. ve ben olsam o kuaföre gitmiştim kadının saçlarını didik didik etmiştim şimdiye kadar.
Simdi gozumde soyle bir sahne canlandi, kuafore gidiyorsunuz, icerideki musterilere aldiris etmeden agziniza ne gelirse soyluyorsunuz, sonra yetmiyor, sokaga cikip tum mahalle ve yandaki esnafada duyuyuyorsunuz ki kadin bir daha orda is yapamasin tasinip gitsin.
o kadını saçından tutup sürüklüceksin cok gıcık bir durum ya!
gidip kuaför kadını uyarın. anneniz madem boşanmayacak birisi ona şimdilik bişey söylemeyin. kadın çirkeflik yaparsa annenize anlatın olayı
Adam zaten suçlu da,evine gelip anneyi ayakta uyutmak ta ne oluyor.Eve oturmaya gel.Anneyi çaya gönder,sen kocayı ayart.Bugün bu kadın
Bu başka yere gitse başka kadın.
Ondan sonra da bambaşka bir kadın.
Asıl suçluyu unutup ikinci suçluya odaklanmayalım.
Adamın içinde aldatmak varsa bugün Ayşe, yarın Fatma.
Konu sahibi sürekli bu kadınların peşinde mi dolaşacak, babamın peşini bırakın diye.
Adamın aklı yok mu? Prensipleri yok mu? İnançları yok mu? Eşine ve çocuklarına saygısı yok mu?
Önce babanla konuş herseyi bildiğini söyle bence bakalım ne dicek sonra tabiki annene söyle kadını saf yerine koymasinlarCok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum
Mesajlari resmini cektim ama annem uzulur diye ona gosteremiyorumönce babanın telefonundaki mesajları kendi tel resmini çek elinde delil olsun neee olurrr ne olmazzzzz.kendinizi garantiye alın sonra o kuoföre gidin yanlız kadınla önce konuşun baktınız olmuyo rezil edini onu o mahalleye çekin gidin.ama babanızın tavrını ve tutumunu sakın unutmayın.allah korusun istemediğimiz şeyler yaşanmasın.sonrada uygun bir dille annenize anlatın...
bunlarin hicbiri babam da yok olsaydi bizi bu duruma dusurmezdiBugün bu kadın
Bu başka yere gitse başka kadın.
Ondan sonra da bambaşka bir kadın.
Asıl suçluyu unutup ikinci suçluya odaklanmayalım.
Adamın içinde aldatmak varsa bugün Ayşe, yarın Fatma.
Konu sahibi sürekli bu kadınların peşinde mi dolaşacak, babamın peşini bırakın diye.
Adamın aklı yok mu? Prensipleri yok mu? İnançları yok mu? Eşine ve çocuklarına saygısı yok mu?
Bende yasadim aynı durumu babamla da konuşma cesareti bulamadım yasim küçüktü anneme söylemedim kadın üzüntüden ölürdu ondan geçtim benim okuduğum merajlar hep sex içeriyordu o kadını aradım küfür ettim elimden gelen başka birşey yoktu kadın bi de utanmadan işim benim bu demezmi bütün erkeklere olan güvenim altüst oldu baba sevgisi denen birşey yok oldu gittiMesajlari resmini cektim ama annem uzulur diye ona gosteremiyorumo kadina gidip konusmayi dusunuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?