Annem :(

annen babandan boşansa olur mu.
bosansa anneme destek cikacak hickimse yok bizden baska ben okuyorum iki senem var okulumun bitmesine calissam okulu birakmak zorunda kalirim kardeslerim kucuk okuyor onlarda bi tek dayanagi benim

annene söylemeden kadını bı bi guzel patakla. ciddiyim yap bunu.
aldatmak zaten iğrenç bi de ınsanın evıne gıren çıkan guvendiği biriyle aldatılması
babana zaten denecek tek söz yok. yazıklar olsun.
bu yasta kadın tam rahat edeceği dönem bi de kocasının hovardalığıyla ugrasacak. yazık gunah ya.

Yuva dağıtmak öyle kolay olmamali bırak annen mutlu hayatına devam etsin bilmesin baban allaha versin hesabını sende boş durma babanla o kadınla konuş babanı annene söylemekle tehdit et bunu istemez heralde

trolsen hiç komik değil!!
aldatılmak kolay sebepse zor olanı hangisi?

Mesajlarin resmini cektim ama anneme gosteremedim cok uzulur yikilir kadinla konusmayi dusundum fakat gidip hemen babama soyleyebilir korkuyorum siddet gostermesinden onceden yapmadigi sey degil bize degilde o kadinin yaninda olup bizi sokaga atmasindan korkuyorum maddi durumumuz cok iyi degil ne yapicam bilemiyorum

Sakin ol falan demicem su durumda sakin olmak kolay birsey değil..git o kadınla konuş rezillik ya..Benim içinde ağzının ortası a iki tane indir.

Git o kadınla konuş sakin bi dille yaptığı şeyin ne kadar utanç veroci oldugunu söyle..Annenle ayrı eve çık eliniz ayagınız var bi iş bulursunuz kendi başınızın çaresine bakarsınız..Ben olsam annemi alır çıkardım o evden

ilk önce o kadina gider rezil ederdim onu. ondan sonra annemi alir o babadan bosar sonrada ömrüm boyunca o babaya cehennem azabini yeryüzüne getirir cektirirdim sen ne yaparsin bilmiyorum..okuyorsun sanirim daha.. Allah sabir versin cok sinirlendim Allah kimseye yasatmasin

atarsa atsın annenıze soyleyın babana söyle o kadındada annenden saklama bu durumu

aynen bal gıbıde nafaka alırkar okuyan cocuklar ve aldatma var

yok ki aldatıyo işte. ortada kırılan gururuna rağmen boşanamayacak bir anne var. bu nedenle olayı çok büyütmeden o kadını diskalifiye etmek lazım. belkide adam bi kere hata yaptı bir daha yapmayacak pişman olacak. anne boşansa her türlü rezilliği çıkarın dicem ama annesine yazık değilmi

iyi niyetten ziyade ön yargılı olmamak lazım.
Öyle bi dünya yok. 10 kere de yapıcak 50 kere de yapıcak fırsatını bulduğu sürece yapıcak da yapıcak. Bu önyargı değil genel geçer kural. 1 kere olduysa kesinlikle devamı gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…