Sadece 500tl onunla bi hayat kurması imkansız ilk okul mezunu çalışmakta sıkıntı temizlik işi filan da yapamaz artık yaslandıNormal de nikahsız biriyle yaşadığı için suç işlemiş olur maaş alınca.Ama adamın başka biriyle resmi nikahi varsa durum nasıl olur bilmiyorum.Yani annen o maaşı alsın kendine yettiği kadar bir hayat kursun bu şekilde yaşanmaz ki.
İyice araştırın sonra baglatsin maaşı.Bilmiyorum kadın sığınma evleri falan başka bir çözüm bulunabilir.İnş şuan dershaneye gidiyor illa ki burs alır ama
Sadece 500tl onunla bi hayat kurması imkansız ilk okul mezunu çalışmakta sıkıntı temizlik işi filan da yapamaz artık yaslandı
Sizin yardım etme imkanınız yok mu?Maaş bağlandı ama annanem o kadar para göz ki mezara götürücek sanki ona para yedirmem demiş o dediği hayatını mahvettiği öz kızı
Annem kabul etmiyor etsede ben bu maaş onun geleceği olur diye düşünüyorum az da olsaSizin yardım etme imkanınız yok mu?
Çünkü adam çocuklarımın annesi diyo annem de zorlamıyor bi nevi haklı ama evlenme seydi ailesi gelip istediAnneniz neden hala imam nikahlı
Evli olmasa bile bu yasak...anneniz evli değil ki evli bir adamla birlikte yaşıyor, ev arkadaşıyız der çıkar işin içinden ki resmi olarak da öyle. adam evli olmasa skıntı olabilirdi ama şu durumda olacağını sanmıyorum. yine de bir hukukçuya danışsanız iyi olur. ama evli demeyin, zaten imam nikahı yasal olarak bişey ifade etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?