Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese tek tek cevap yazmak istedim ama zaten aynı şeyleri söyleyip duruyorum aslında.
Mesele yeni bir mesele değil ki. İlk defa yaşasam kendimi ifade edemedim diyeyim. Geçmiş konularıma da baktım temmuz ayında dahi aynı meseleden konu açmışım. O zaman da konuştuğumu ve buna rağmen olayların büyüdüğünü hatırlıyorum. Daha bir kaç saat önce başbaşa da vakit geçirmek istediğimi söylememe rağmen yürüyüşe yeğenlerini toplamıştı
Sustum, söylemedim, neyse dedim durumları ise konuştuktan sonra olan şeyler. Dün yaşadığım meseleyi her gün konuşamam herhalde, insan olan anlar ve ben "erkektir anlamaz" bahanesine inanmıyorum.
İşine gelince çok ince düşünür, herkese yardıma koşar, düşünemeyecek biri olsa beklentim olmaz zaten.
Ağzına geleni söyleyip, ortada bıraktıktan sonra gülümsemesi bana bir şey ifade etmiyor. Adam olup gelip beni alsaydı neyse, geldikten sonra gel konuşalım deseydi ve öyle demek istemediğini söyleseydi yine neyse. Bugün 3. gün ve hala konuşmuyoruz mesela, bu mudur sabırlı olmak?
Bilemiyorum, şu an yine salonda 3 kişi olarak oturuyoruz. Konuşamıyoruz da haliyle.Simdi bosver butun bunlari canim.
Onemli olan, napicaksin ?
Dusundun mu ?
kendine yol haritasi cizmen lazim.
Beni ne ilgilendirir kendisi öyle istiyor.Bakin esiniz haksiz, diger konularda da haksizdi.
Ama sizin de bana gore inanilmaz haksiz ve mantiksiz oldugunuz bir durum var.
Sabahlari neden yolunu 1.5 saat uzatip otobusle sizi biraksin? Yani bunun herhangi bir mantigi var mi? Her gun inanilmaz bir iskence demek bu. Yasam kalitesini dusuren bir durum esinizin. Hicbir mantigi yok.
29 yasinda koskoca ogretmensiniz, ne kadar tenha olursa olsun sabah tek basiniza ise gitseniz hicbir sey olmaz. Neden Istanbul'dan bu kadar korkuyorsunuz?
Boyle yaptiginiz surece size eve eklenmis cocuk gibi davranmalarini hakli cikarmis olursunuz.
Ayıp olmasın diye yapamadıklarımız bir süre sonra bizi yönetmeye başlıyorlar.Ben hem ona özel alan tanır hem de zaten kendim başbaşa vakit geçirmek isterdim. Yani bir düşününce hangi insan gün boyunca ailesiyle oturuyor? İlla ki bir süre odamıza çekilip kafa dinlemek, laptopı önümüze alıp bakınmak, kitap okumak isteriz. Biz yapamıyoruz işte aman ayıp olur diye sürekli salondayız.
Biz bayramda bile 2 gece kaldığımızda bir kaç kere dışarı çıktık...
Aslında bana soran olmuyor bu durumları.Ayıp olmasın diye yapamadıklarımız bir süre sonra bizi yönetmeye başlıyorlar.
Artık yapamadıklarımızı düşünmekten başka birşey yapamaz hale geliyoruz.
İşte o zaman pişmanlık duyabileceğimiz gerçek ayıpları yapmaya müsait hale geliyoruz.
Geniş aile ile birlikteliklerimizi, herkes için esaret vakitleri olmaktan çıkarmanın yolunu bulmalıyız aslında.
Özlemini duyacağımız, keyifli buluşmalar haline getirmediğimiz sürece aile ilişkilerindeki sıkıntı tekrarlayıp
duracak.
Bilemiyorum, şu an yine salonda 3 kişi olarak oturuyoruz. Konuşamıyoruz da haliyle.
Açıkçası bir an önce ara tatilin gelmesini ve çekip gitmeyi düşünüyorum...
Bu hafta için bir veli ziyaretim var ve etütlere hemen başlasam mı diye düşünüyorum.
Ayıp olmasın diye yapamadıklarımız bir süre sonra bizi yönetmeye başlıyorlar.
Artık yapamadıklarımızı düşünmekten başka birşey yapamaz hale geliyoruz.
İşte o zaman pişmanlık duyabileceğimiz gerçek ayıpları yapmaya müsait hale geliyoruz.
Geniş aile ile birlikteliklerimizi, herkes için esaret vakitleri olmaktan çıkarmanın yolunu bulmalıyız aslında.
Özlemini duyacağımız, keyifli buluşmalar haline getirmediğimiz sürece aile ilişkilerindeki sıkıntı tekrarlayıp
duracak.
Aslında bana soran olmuyor bu durumları.
Görümcemin bile doğum günü bizim evde yapıldı. Neden bizde oluyor anlamıyorum ve olacaksa neden bana sorulmadı?
Ben de haliyle hiç bir şeye karışmadım kuru pasta almak dışında (hoş o yaz dönemi kendime de güvenemiyordum hazırlık konusunda). Kayınvalidem geldi yaptı hazırladı, görümcem de getirdi ve kutladık. Çok anlamsız bence...
Çok fazla hesap kitap yapıyor, herşeye anlam katıyoruz.Aslında bana soran olmuyor bu durumları.
Görümcemin bile doğum günü bizim evde yapıldı. Neden bizde oluyor anlamıyorum ve olacaksa neden bana sorulmadı?
Ben de haliyle hiç bir şeye karışmadım kuru pasta almak dışında (hoş o yaz dönemi kendime de güvenemiyordum hazırlık konusunda). Kayınvalidem geldi yaptı hazırladı, görümcem de getirdi ve kutladık. Çok anlamsız bence...
Anlam yüklemek değil ama böyle şeyler yapılacaksa bana sormadan yapılmamalı. SOnuçta ev kayınvalidemlere mi ait? Hayır. Bize ait bir ev, hani hayır diyecek halimiz yok ama insan nezaketen de olsa sizde kutlayabilir miyiz diyebilir bence...Çok fazla hesap kitap yapıyor, herşeye anlam katıyoruz.
Yoruyoruz aslında hem kendimizi hem sevdiklerimizi.![]()
Anlam yüklemek değil ama böyle şeyler yapılacaksa bana sormadan yapılmamalı. SOnuçta ev kayınvalidemlere mi ait? Hayır. Bize ait bir ev, hani hayır diyecek halimiz yok ama insan nezaketen de olsa sizde kutlayabilir miyiz diyebilir bence...
keşke o gün neden benim neden şimdi haberim oluyor, burası benim evim değil mi deseydin..Anlam yüklemek değil ama böyle şeyler yapılacaksa bana sormadan yapılmamalı. SOnuçta ev kayınvalidemlere mi ait? Hayır. Bize ait bir ev, hani hayır diyecek halimiz yok ama insan nezaketen de olsa sizde kutlayabilir miyiz diyebilir bence...