Ben pek zannetmiyorum daha pazar gecesi konuşup da salı akşamı sanki hiç bir şey konuşulmamış gibi boş beyinle karşılayabilen bir erkek olabileceğini. Tamam olur, ara ara hatırlatılır da daha pazar konuşuldu bu aradan 1 gün geçti ve 2. gün yine saçma bir tavır.
Banyoda yıkılma falan yok sadece bi dağınıklık var şampuanlar başka yere konmuş bir kaç alet ortada ve zaten banyoya girdikten sonra hep temizlerim. Ekstra bir durum yok aslında.
Ben çoban değilim ki koyun gibi sürekli eşimi güdeyim, aman öyle yap sakın böyle yapma diyeyim. Ayıp yahu...
Esinin isine gelmiyor. O yuzden olaylari umursamiyor. Bu cok tipik bir erkek davranisi. Hatta koca davranisi.
Annesinden de oyle gormus. Anne herkesin yemegini yapar, her ihtiyacini gideriri. Seni o rolde bekliyor.
Ona hatirlatman gereken su. Eskiden annelerin asli gorevi buUs, erkek
Parayi kazanmis es te eve bakmis. Sen eskinin annesi deyilsin. Aynen onun ka es bir hayat karmasan var. Ustune ustluk ailesiyle bir sure de olsa yasamayi kabul
Etmissin fedakarlik etmissin.
Ama o bunlarin hepsini unutmus, yaptigin herseyi yapmam gerekn sey olarak goruyor.
Sana bastan beri soyluyorum, kiskirtma
Kizi diyolar. Ama esin laftan anlamiyor bence. Ya kriz cikaricaksin, ya da aklini kullanip ev islerini yapmiyacaksin. Esin ne kadar yapiyorsa o kadar yapicaksin. Annem yapiyor sen yapmiyorsun derse de, kalkip sen neden yapmiyorsun diye sor ? Neden benim
Yapmam gerekiyor? Neden senin yapman gerekmiyor diye ?
Bu arada esim
Gec geliyor demissin. Ne is yapiyor
Bilmiyorum ama bununla bence ke disini hakli goruyor. Cok calisiyorum, koalina sadece ogretmen az calisiyor, ev isini o yapmasi lazim
Gibi.
Durumu en iyi sen bilirsin, ama dusunur dusunur esimden fazla hic bir sey yapmazdim, ondan da birsey beklemezdim, vakit gecirmek
Istiyorsam ya hafta sonu dahi
Olsa akrabalara giderdim
Ya da arkadasa. Birak o kussun pesinden. Burak yukun altina da biraz o gitsin.
Cobani deyilsin tabi.
Cocuklar bile sunu yap diye egitilmez. Iki sIk sunarsin, bumu sumu diye. Mecbur birini secer.