Annemden Başka Yar Yokmuş Diyen Koca

İçimden bir ses sanki boşuna gittiğimi söylüyor. Eşimin anlamsız geyik halini görünce ona "bütün tatili ailemin yanında geçirecek olmamın tek sebebi sensin, bunu biliyor ve hala anlamsız bir neşe gösteriyorsun" yazdım. Bana dediği "banane ben mi aldım biletini, kalma sen de 15 gün"...

İçimden bir ses sanki boşuna gittiğimi söylüyor. Eşimin anlamsız geyik halini görünce ona "bütün tatili ailemin yanında geçirecek olmamın tek sebebi sensin, bunu biliyor ve hala anlamsız bir neşe gösteriyorsun" yazdım. Bana dediği "banane ben mi aldım biletini, kalma sen de 15 gün"...

:KK57::KK57::KK57:
Bu adam kaybetmekten zerre kadar korkmuyor.

:( inanamiyorum canim nasil bukadar rahat olur yaa, inan senin bu durumuna bir care bulmak istiyorum resmen esine karsi intikam alma duygusu olustu icimde bir bayan olarak..
bilmiyorum ki ne yapsan, hic yazmayip arayip sormasan o aradiginda gec cevap versen, eve gittiginde hicbir is yapmayip kendi hayatini yasamaya calissan, cevre edinip onlarla ciksan gezsen birsey dedigindede sen bu hale getirdin beni desen nebileyim tepkisiz kalma bu duruma lutfennn

:KK57::KK57::KK57:
Bu adam kaybetmekten zerre kadar korkmuyor.
Hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Bugün yine "bana karşı bu tavrın ne" diye sorabildi. Sanki her şeyi halletmişiz yeniden bir olay olmuş ve neye kızdığımı anlamamış gibi tavırlar.
Yeminle sabır taşı olsa çatlardı.

ayrı dilleri konuşuyorsunuz ve anlaşma yollarınız kapanıyor. Eşiniz kendi açısından yorumluyor olayları, bu yüzden de sizi anlamamış anlamayacak.

Hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Bugün yine "bana karşı bu tavrın ne" diye sorabildi. Sanki her şeyi halletmişiz yeniden bir olay olmuş ve neye kızdığımı anlamamış gibi tavırlar.
Yeminle sabır taşı olsa çatlardı.

Ne yapmayı düşünüyorsun peki ? Yani şöyle esaslı bir cinnet lazım şu duruma.
Belki çatır çatır kavga etseniz bundan daha iyi.

:KK43: inanamiyorum canim nasil bukadar rahat olur yaa, inan senin bu durumuna bir care bulmak istiyorum resmen esine karsi intikam alma duygusu olustu icimde bir bayan olarak..
bilmiyorum ki ne yapsan, hic yazmayip arayip sormasan o aradiginda gec cevap versen, eve gittiginde hicbir is yapmayip kendi hayatini yasamaya calissan, cevre edinip onlarla ciksan gezsen birsey dedigindede sen bu hale getirdin beni desen nebileyim tepkisiz kalma bu duruma lutfennn
Öyle işte. Öyle biri olduğu için zaman zaman tepkilerim çok fevri oluyor. İstediğin kadar konuş karşında pişmiş kelle gibi sırıtan bir adam bulabiliyorsun. Sanki tepki olarak değil de keyfime gidiyormuşum gibi davranıyor.
Döndüğümdeki hayatım şu 1-2 haftadaki gibi olacak, kendi çevremi yeni oluşturmaya başlıyorum. Elbette ki çıkmak için onu beklemeyecek, minnet duymayacağım ama içimde atamadığım bir öfke var ona karşı.
Uyurken suratını tırnaklarımla parçalasam mı diyorum...

ayrı dilleri konuşuyorsunuz ve anlaşma yollarınız kapanıyor. Eşiniz kendi açısından yorumluyor olayları, bu yüzden de sizi anlamamış anlamayacak.
Kendi açısı nedir onu da ben anlayamıyorum.
Karşısında tepkili hatta 1 aydır tepkili bir kadın var. Bir aydır düzgün de konuştuk, mail de attım, kavga da ettik, sustuk da (daha çok sustuk tabi). En azından herhangi bir yoldan anlaması gerekirdi.

Ne yapmayı düşünüyorsun peki ? Yani şöyle esaslı bir cinnet lazım şu duruma.
Belki çatır çatır kavga etseniz bundan daha iyi.
Bilemiyorum zaten ne söylese laf sokuyorum şu an, o kadar sinirliyim ki...
Yarın öğlen gidiyorum zaten, şu 2 hafta için yapacak bir şeyim yok, ailemle iyi vakit geçirmeye bakarım. Kendisi de hasret kaldığı anne-babasına doysun. O arada düşünecek vaktim olur, belki kendisi konuşmak ister bilemiyorum...

Cok vurdum duymaz sanki :110:

Kaolina, canim dedigin gibi bu ailenin en kücük oglu ve iki ablasi vardi degil mi? bunu böyle el üstünde tutup durmuslar.
sen yazdikca, bana benim esimi anlatiyorsun sanki.

2 ablasi var ve evin en kücügü. sen yapamazsin diye diye bisey yaptirmamislar.
herseyi ablalari yapmis.

belki bu iki hafta ona da birseyleri anlamasi icin iyi gelebilir.
dene bakalim bi.

Koalina yeni farkettim konun almis basini gitmis,
Ne esinin tavrinda bi degisiklik soz konusu,
Ne de sen onun anlamasini beklemeyi birakip gerek sakin gerek kavga ederek dert ettigin seyleri anlatmissin.

Sadece konusmamiz gerekiyor anlaminda farkli cumleler... onun ilgi gosterip noldu demesini bekliyorsun ama adam yapmiyo yapamiyor. Boyle bi gereklilik oldugundan eminsen ve konuyu baska turlu kapatamayacaksan en azindan sen tavir degistirsen?

Gittikce ofkeleniyorsun. Yazilarindan anlasiliyor. Sonunda patlayacaksin farkindasindir umarim. Sevgi, ofke ve kine donusmeye baslayinca sen de cozum odakli olmayacaksin. Hakkinda en iyisi olur umarim.

Koalina yeni farkettim konun almis basini gitmis,
Ne esinin tavrinda bi degisiklik soz konusu,
Ne de sen onun anlamasini beklemeyi birakip gerek sakin gerek kavga ederek dert ettigin seyleri anlatmissin.

Sadece konusmamiz gerekiyor anlaminda farkli cumleler... onun ilgi gosterip noldu demesini bekliyorsun ama adam yapmiyo yapamiyor. Boyle bi gereklilik oldugundan eminsen ve konuyu baska turlu kapatamayacaksan en azindan sen tavir degistirsen?
Tamam anlatayım da ne zaman? Nasıl? Nerede? Öyle bir zamanımız olmadı... az önce de geldi hastayım diyerek yattı...
bana bu konuyu okuyacağını söylemişti ama okumamış. Dün de ben cevap yazarken geldi baktı, amma destan yazmışlar kaç sayfa oldu bu konu diye sordu. O kadar ne yazdılar avaba dedi gitti... bu derece ilgisiz birine bir şey anlatmak çok zor. Ben olsam konuyu kırk kere okumuştum.

Bu arada yarın gideceğimi söyledim ailesine, onlar da cumartesi gideceklerini söylediler.

Tamam anlatayım da ne zaman? Nasıl? Nerede? Öyle bir zamanımız olmadı... az önce de geldi hastayım diyerek yattı...
bana bu konuyu okuyacağını söylemişti ama okumamış. Dün de ben cevap yazarken geldi baktı, amma destan yazmışlar kaç sayfa oldu bu konu diye sordu. O kadar ne yazdılar avaba dedi gitti... bu derece ilgisiz birine bir şey anlatmak çok zor. Ben olsam konuyu kırk kere okumuştum.

Bu arada yarın gideceğimi söyledim ailesine, onlar da cumartesi gideceklerini söylediler.

Yani sen kalmaya karar verince kaliyorlar gitmeye karar verince gidecekleri tutuyor cok ilginc ya.

Evlatlık rolünde kaybolmuş eş rolüne adapte olamayan bir adam..
Zor çok zor.. Kardeşim de çekiyor şimdi biz de onunla birlikte çekiyoruz valla.

Allah yardımcın olsun Koalina, ben olsam şimdiye çoktan bir cinnet geçirmiştim.
Hoş o cinnet yüzünden ailesi ile kötü oldum görüşmüyorum ya.
Aman kafam rahat artık çok şükür..

Bence sana da sağlam bir cinnet lazım hepsi kendine gelsin.

Evlatlık rolünde kaybolmuş eş rolüne adapte olamayan bir adam..
Zor çok zor.. Kardeşim de çekiyor şimdi biz de onunla birlikte çekiyoruz valla.

Allah yardımcın olsun Koalina, ben olsam şimdiye çoktan bir cinnet geçirmiştim.
Hoş o cinnet yüzünden ailesi ile kötü oldum görüşmüyorum ya.
Aman kafam rahat artık çok şükür..

Bence sana da sağlam bir cinnet lazım hepsi kendine gelsin.
Benim de az kaldı hissediyorum.
Yalnız ben öyle durup durup bir öfke nöbetine girince de "ne yaptım ki şimdi" diye bakakalacak eminim. Yine anlamayacak yine...

Benim de az kaldı hissediyorum.
Yalnız ben öyle durup durup bir öfke nöbetine girince de "ne yaptım ki şimdi" diye bakakalacak eminim. Yine anlamayacak yine...

Başta anlamaz bakacak sen iyi niyeti elden bıraktın durum ciddi
eşek gibi anlar.
Ama işte bu anlamalar insanın içinden, sevgisinden bir şeyler alıp götürüyor..
O anlayana kadar sen de anlıyorsun bir şeyleri çünkü..

Muhtemelen aikesi var diye gerildigni zannediyor cunku olayin cikis noktasi o. Yapabilecegi birsey olmadigni ve hakli oldugnu dusundugu icin senin sinirlerin yatissin diye kendi haline birakiyor.
Hava degisimi mi istiyorsun ailenin yanina git hepsi senin tercihin diye bakiyor.

Ona aileyle esi ayiramadigni kendini siginti gibi hissettigni, ikinizin karar alma beraber hareket etme anlaminda basindan beri bazi seyleri oturtamadignizi dusundugnu, sorun cikmasin diye susup zamana birakirken artik iyice doldugunu, tum bunlarin yaninda birbirinize destek olacaginizi dusunurken onun odaya kapanmasiyla butun yuku ustunde hissettigni, desarj olmak icin konusalim beraber vakit gecirelim dediginde zaten birsey yapmiyoruz ki diyip umursamazligina kirildigini ve tum bunlari asmak icin konusalim tekliflerine kayitsizligi nedeniyle boyle oldugunu paylassan olmaz mi?
Birak hastayim diyip yatsin, esya tasi demiyorsun ya, dinleyemeyecek kadar gercekten agir hasta degildir herhalde.
Her seye tamam derken kendi kendini daha fazla geriyorsun, bu gidisle fena patlayacaksin :/

Sana bakinca ben baya dirdirci kavgaci goruyorum kendimi.
Ama konusmadan cozemedim hic... telepati kuracak kadar da iyi bir iletisime sahip degildik acikcasi.
Sadece aramiz iyiyken kelimelere gerek kalmiyor, diger turlu her seyi bambaska algiladigmiz ortaya cikiyor, aile ve abartmak gibi...

Back
X