- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Yok 2 kardeşiz benden 2 yaş kucuk erkek kardesim var o suyunu bile annemden ister o da hic bisey demez getirir ben istesem kiyamet kopar bi kere kardesim benden cay doldurmami istedi kendisine ama oyle rica eder gibi degil sen yapicaksin kizsin sen hizmet ediceksin dedi bende dik basli bi insanim asla kimseye itaat etmem ona hayir diyince babam soyledi doldur diye bende hizmetciniz sandiniz galiba dedim insan gibi rica edin babamda kalkti baya bi siddet uyguladi ben 27 de olsam 37 de olsam bu olayi asla unutmicam zaten.
Babamla kardesimin kendi sularini aldiklarini bile gormedim. Babam mutfaga gider camdan bakar geri gelir benden su ister. Sofra kurulup kaldirilirken asla bi catal bile getirmezler. Oysa herkes 1 tabak getirse saniyeler icinde kurulur o sofra
Hemen konuya giriyorum. Annem sürekli bana ev işi yaptırmaya çalışıyor ve bende ev işlerinden nefret ediyorum yinede yapıyorum yani hiç yapmıyorum değil. Bide teyzem geldi şimdi ikisi bir oldu oturuyorum kitap falan okuyorum oturma git lavaboyu ov şunu yap bunu yap bi rahat huzur yok zaten ben öğrenciyim. Bide teyzem temizlik hastası gibi bişey sürekli evi temizleme derdinde annemde teyzene yaptırma sen yap diyo e iyide teyzem bi durmuyo ki ona yaptırmasam ben mahvolcam ne biliyim her gün her gün dip köşe temizlik mi yapılır.
Bide annem nereye gitse konu komşu akraba vb. hep beni şikayet ediyo hiç temizlik yapmaz yemek bilmez diye ben 17 yaşındayım 35 yaşında ev hanımı değilim ki. Oysaki derslerim cok iyi onlardan hic soz etmez ama bende hep diyorum kusura bakma beni temizlik bi yere getirmicek ama derslerim getiricek.
Boşver takılma,annelerin genetik kodları böyle.Hemen konuya giriyorum. Annem sürekli bana ev işi yaptırmaya çalışıyor ve bende ev işlerinden nefret ediyorum yinede yapıyorum yani hiç yapmıyorum değil. Bide teyzem geldi şimdi ikisi bir oldu oturuyorum kitap falan okuyorum oturma git lavaboyu ov şunu yap bunu yap bi rahat huzur yok zaten ben öğrenciyim. Bide teyzem temizlik hastası gibi bişey sürekli evi temizleme derdinde annemde teyzene yaptırma sen yap diyo e iyide teyzem bi durmuyo ki ona yaptırmasam ben mahvolcam ne biliyim her gün her gün dip köşe temizlik mi yapılır.
Bide annem nereye gitse konu komşu akraba vb. hep beni şikayet ediyo hiç temizlik yapmaz yemek bilmez diye ben 17 yaşındayım 35 yaşında ev hanımı değilim ki. Oysaki derslerim cok iyi onlardan hic soz etmez ama bende hep diyorum kusura bakma beni temizlik bi yere getirmicek ama derslerim getiricek.
Bütün annelerin derdi aynı ya temuzlik yaptirmak yemek yapturmak şahsen ben evde sadece yataklari yapip yilda bir bulasik yapiyorum arasirada kek kisir corba felan yapiyorum he bide abimin isteklerini yerine getirmemeye calisiyorum ama zorla yaptiriyoHemen konuya giriyorum. Annem sürekli bana ev işi yaptırmaya çalışıyor ve bende ev işlerinden nefret ediyorum yinede yapıyorum yani hiç yapmıyorum değil. Bide teyzem geldi şimdi ikisi bir oldu oturuyorum kitap falan okuyorum oturma git lavaboyu ov şunu yap bunu yap bi rahat huzur yok zaten ben öğrenciyim. Bide teyzem temizlik hastası gibi bişey sürekli evi temizleme derdinde annemde teyzene yaptırma sen yap diyo e iyide teyzem bi durmuyo ki ona yaptırmasam ben mahvolcam ne biliyim her gün her gün dip köşe temizlik mi yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?