- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi gulfem2017
-
Eşiniz de annesine gidip haftalarca hatta aylarca kalacak kadın da benim karım olmasın demiyor mu? Bir erkek, eşiniz gitse kalsa annesinde aylarca ne dersiniz? Bagimlilik kime ya da neye olursa olsun külliyen zarar.Evett öyle de oluyor rahata alışıyor zamanla ama eğer aldatırsa en büyük kötülüğü önce kendisine yapar. Ne biliym yoklugumda başkasına kayacak bı adamda benim kocam olmasın zaten
Çok çok fazla bir süre,bilmiyorum ama aklınıda çelmek istemem.Erkekler kafalarını dinlemek,rahat olabilmek için eşlerini annelerine göndermek istiyorlarArkadaşlar anlatacaklarim size basit gibi gelebilir ama benim hayatımda gerçekten büyük bir dert.. konuya söyle baslayayim ben 4 senelik evliyim ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz üç ayda bir annemlere gelip bır - iki ay kalıyorum.annemi çok özlüyorum oda beni çağırdıkca gidiyorum..esimde müsade ediyor buraya kadar sıkıntı yok gibi görünse de kafam biraz karışık.. akrabalardan anneme bu durumun uygun olmadığını söyleyenler olmuş en yakın babam bile son zamanlar bu kadar fazla kalmama eşim in nasıl müsade ettiğini anneme sormuş.. bnde çevremden yadirgarcasina dolaylı yollarla bsyler duydum..annem bana ve oğluma düşkün ve duygularıyla hareket eden bir insan.. beni rahatlıkla çağırıyor. Eşimde rahat gönderiyor. 4 senedir bu böyle gitti ama ben bu durum yüzünden bir türlü evime adapte olamadım annemden de kopamadim hala anne ihtiyaci hissediyorum ve o yokken yalnız ve güçsüz hissediyorum.ayrica çocukla annemgile kaldığımda her ne kadar rahat olmasam da içimde anne özlemi hiç gitmiyor ne yapsam bunu asarim ayrıca hamileyim artık kendi ayakları m üzerinde durmak istiyorum ama nereden başlayacağımi ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığim
Kesinlikle doğru bir şey değil yaptığınız. Böyle durumlarda evlilikte üstünü orttugunuz sorunlar olduğunu düşünüyorum. Eğer eşinizle aranızda yeterli bağ olsaydı kesinlikle annenizi ozlemezdinjz. Ben sevdiklerimle eşimden ayrı bir haftalık tatile bile gitmem.Arkadaşlar anlatacaklarim size basit gibi gelebilir ama benim hayatımda gerçekten büyük bir dert.. konuya söyle baslayayim ben 4 senelik evliyim ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz üç ayda bir annemlere gelip bır - iki ay kalıyorum.annemi çok özlüyorum oda beni çağırdıkca gidiyorum..esimde müsade ediyor buraya kadar sıkıntı yok gibi görünse de kafam biraz karışık.. akrabalardan anneme bu durumun uygun olmadığını söyleyenler olmuş en yakın babam bile son zamanlar bu kadar fazla kalmama eşim in nasıl müsade ettiğini anneme sormuş.. bnde çevremden yadirgarcasina dolaylı yollarla bsyler duydum..annem bana ve oğluma düşkün ve duygularıyla hareket eden bir insan.. beni rahatlıkla çağırıyor. Eşimde rahat gönderiyor. 4 senedir bu böyle gitti ama ben bu durum yüzünden bir türlü evime adapte olamadım annemden de kopamadim hala anne ihtiyaci hissediyorum ve o yokken yalnız ve güçsüz hissediyorum.ayrica çocukla annemgile kaldığımda her ne kadar rahat olmasam da içimde anne özlemi hiç gitmiyor ne yapsam bunu asarim ayrıca hamileyim artık kendi ayakları m üzerinde durmak istiyorum ama nereden başlayacağımi ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığim
Benim için öyle. Hayatın doğal akışı zaten bunu gerektirir.Burda duyduklarım dan sonra yaptığım şeyin normal olmadığını daha net anlamış oldum ve ik inşallah elimden geleni yapicam.. gerçekten hep söylerim insanın ne yapacağını bilmesinden daha güzel birşey yok.. gerçekten bu konu benim hayatımı büsbütün etkiliyor musta haberim yokmus.. şimdi ha iyi anlıyorum.. bu konuda iradem zayıf gibi görünsemde bildiğim ve emin olduğum bir konunun peşini asla ama asla bırakmam inandığım doğrudan asla vazgeçmem.. buda öyle oldu artık öğrendim ve neredeyse iş inada bindi.. zaten anneme bagimliyim ama bı arada da çok cakisiriz atisiriz lafını sözünü kaldiramam hatta bende lafimi esirgemem hiçbir şeye karşı tahammülum olmaz ve sonu hüsranla biter herşeyin.. sonrasında vicdan azabı uzulmeler telafi etme düşüncesi vs. Yani bı şekilde aklım fikrim takılı kalıyor..
Şundan daha çok emin olmak istiyorum evlendikten sonra kendi kurduğun aile mi ilk planda olmali
Başınız sağolsun.Annenizde sizi anneanenizin yanında mı büyüttü siz aynı şeyi yapıyorsunuz yaptığınız çok yanlış 24 yaşımda annemi 25 yaşımda babamı kaybettim kendi başımın çaresine bakabiliyorum çok şükür.
Iste Kadinda bu sozlerden bikmis keske bende 3 Aya bi gidebilsem nerdeee3 ayda bir gidiyosun 1 2 ay kalıyosun çok fazla evli bi kadın için eşin nasıl ve niye kabul ediyo bu kadar uzun orasıda ayrı
Amin inşallah Allah razı olsun.Başınız sağolsun.
Keşke hepimiz gidebilsek 3 ayda bir kim istemez kiIste Kadinda bu sozlerden bikmis keske bende 3 Aya bi gidebilsem nerdeee
Evet hemde bir ailede anne evine bağlı olup bir düzen oluşturmadikca o evde aile bağı olusmazkiBenim için öyle. Hayatın doğal akışı zaten bunu gerektirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?