Annemden kopamamam

Gitmeyerek keseceksin bunu.
Kocandan Allah razi olsun boyle biseye hic kimse musade etmez cok buyuk kavga yaratir bosanmaya kadar giden kavgalar.
Bence annenize siz gitmeyin o size gelsin 1 2 gun kalsin sadece yoksa boyle olmaz.İki cocuk annesi olcaksiniz galba o es cocuklar kurulu duzen aile icinde olmali git gelli duzen malesef olmaz.Ben esinize uzuldum 1 2 ay ne demek bu adam ne yapar ne eder hic mi ihtiyaci olmaz.Benim esim 2 gun ayri kalsak stres yapar uzulur ozledim yeter der.

Hamile olmadığın zamanlarda bu kadar uzun kalmak bana tuhaf geldi. Sonuçta artık evlisin. Senin kendine ait yuvan var. Sen artık kendi aileni kurmuşsun.

Peki eşin neden bu kadar uzun süre kalmana izin veriyor? Bu da tuhaf...

Bana saçma geldi.

Eşine sahip çık bence. Bu pek hayra alamet değil. Bir erken bu kadar uzun süre (hamilelik dışında) izin vermez.

Ne anneniz ,ne siz, ne eşiniz normal değil. En çok babasından o kadar süre ayrı kalan çocuğunuza üzüldüm.

Birde hamileymissiniz şimdi de 2 çocukla baş edemiyorum diye annenize gidersiniz büyük ihtimalle.

Olan evliliğinize, babasıyla kopuk yaşayan çocuklarınıza olur, doğumu yapmadan çözün bu sorunu, gerekirse psikolojik destek alın.

Evett öyle de oluyor rahata alışıyor zamanla ama eğer aldatırsa en büyük kötülüğü önce kendisine yapar. Ne biliym yoklugumda başkasına kayacak bı adamda benim kocam olmasın zaten
Eşiniz de annesine gidip haftalarca hatta aylarca kalacak kadın da benim karım olmasın demiyor mu? Bir erkek, eşiniz gitse kalsa annesinde aylarca ne dersiniz? Bagimlilik kime ya da neye olursa olsun külliyen zarar.

2 ay kalmak fazla ya.
Ben annemle yakinimda esimsiz bir yere gittigimde (memlekete o da en fazla) 20 gun kalmisimdir rekor budur..
genelde 2 hafta kalirim o da senede 1 defa.
Yani ayri kalmakdan ziyada ne bilim o evin duzeni var, temizligi, yemegi falan.
Adam bekar yasiyomus gibi olmuyor mu siz 2 ay falan kalinca.
Adam resmen unutur yani evdeki varliginizi.
Belki o sessizlige bile alisir.
Yapmamak lazim.

Sık gidin kalma sürelerini azaltın. Mesela, ayda bir defa gidin sadece hafta sonu kalın. Ya da iki ayda bir gidin 1 hafta kalın. Yani kalma aralıklar sık ama süresi az olsun. Bazen de siz gitmeyin o gelsin ama fazla kalmasın. Yavaş yavaş alışırsınız.
Annenizi özlemeniz de ayrıca güzel tabi.

Çok çok fazla bir süre,bilmiyorum ama aklınıda çelmek istemem.Erkekler kafalarını dinlemek,rahat olabilmek için eşlerini annelerine göndermek istiyorlar

Kesinlikle doğru bir şey değil yaptığınız. Böyle durumlarda evlilikte üstünü orttugunuz sorunlar olduğunu düşünüyorum. Eğer eşinizle aranızda yeterli bağ olsaydı kesinlikle annenizi ozlemezdinjz. Ben sevdiklerimle eşimden ayrı bir haftalık tatile bile gitmem.
Bir sağlık sorunu olursa ya da başka bişey için benim orda olmam gerekirse kesinlikle ailemi yalnız bırakmam aylarca kalırım süreç daha da uzarsa onlara bulunduğumuz ilde ev tutariz. Ancak annemi özlüyorum falan böyle devam etmez. Özlem tabiki hissedebilirsiniz insani bir duygu yaşı yok ama yetişkinler duygularını yönetmeyi bilmeli.
Eşim böyle yapsa kendimi değersiz hissederim . Evlendikten sonra aile dengesini kuramayan erkek ne kadar kötü bir şeyse kadın da o kadar kötü

bana göre sağlıkla ilgili bir konu olmadıgı sürece
evli bir kadın evinden kocasında bu kadar ayrı kalması dogru değil ,
ondan sonra kocam benı neden aldattı , işte bunun için aldatır gunlerce haftalarca evde olmayan kadın
yüzünden aldatır , ve bana göre böyle bir durumda erkek hiçte suçlu değil , çünkü keyfi gidiyorsun ,

13 yıllık evliyim iş ile ilgili 2 saat geç gelse kocamı özlüyorum , değil ki 2 ay

Esiniz boyle birsey yapsa kiyametin kazigini koparirsiniz eminim...dogrusunu soylemek gerekirse gercekten esinize yaptiginiz haksizlik,kusura bakmayin ama boyle tabi evinize alisamazsiniz ki!butun duzeniniz altust olur.Bende kismetse on gune Turkiye ye gelicem iki ay annemlerde kalicaz esim ve cocuklarimla.Kara kara dusunuyorum nasil rahat ederim diye.Insanin evi gibi olmuyorki hic bir yer.film izlerken koltukta esimle sarilip izliyorum yeri geliyor gecelikle dolaniyorum,bunlari babamin evinde nasil yapayim?aileme duskunmuyum elbet duskunum ama bu duskunlugum yuzuden kimseyi de magdur edemem ben.

Annenizde sizi anneanenizin yanında mı büyüttü siz aynı şeyi yapıyorsunuz yaptığınız çok yanlış 24 yaşımda annemi 25 yaşımda babamı kaybettim kendi başımın çaresine bakabiliyorum çok şükür.

Benim için öyle. Hayatın doğal akışı zaten bunu gerektirir.

Bende aileme cok duskunum.Yaz tatilinde gider 1 ay kalirim.Esim de ailesinde kalir diyordum.Oyle olmuyormus.10 gun dayanabildik.Sizin aranizdaki bagi cozemedim.Ozlemiyor musunuz bu surecte esinizi ?

Bana gore uc ayda bir gidip iki hafta kalmak normali.bana esin de tuhaf geldi demekki iki ay esi olmadan daha rahat yasiyor yoksa normal bir erkek ne bicim evlilik bu der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…