Annemden kopamamam

Keske evlenmeseydin bastan okadar uzaga. Erkekler anneci oldumu kızıyoruz sizinkide ayni durum kusura bakmayin ama hayat sartlari geregi evlilik sizin anlattığınız gibi bi yasam olamaz esim beni anneme 2 ay yollasa yada izin verse bunu ben bile istesem ciddi anlamda evliligimin sallantida oldugunu dusunurum nasil asarsiniz bilemem annenize yakinmi tasinirsiniz artik naparsnz orasi size kalmis bir es erkekte olsa kadinda olsa omadar ayri yasanmaz biraklmaz

Annenize acımak yerine tedavi görmesini sağlayın, belli ki bariz sorunları var ve siz de annenize sağlıksız biçimde bağımlısınız.

kusura bakmayın da anneniz çoook çoook hatalı
resmen evliliğinizi baltalıyor gel denmez öyle sürekli

kv kp nerdeler? onlar hiçbişey demiyor mu? şaşırtıcı

Dimi.. artık bı yuva kurdum ve oraya ait olmalıyım genç yaşta evliliğin ve evliliğe hazır olmadan evlenmenin sonuçları bunlar...

Bence yaşla alakası yok, eski eşim ve annesi sizler gibiydi, eşim 38 yaşında idi evlendiğimizde, boşandık 44 yaşında bir adam şu an ama halen aynı. Ben sonradan farkettim ki annesiyle her gün konuşuyorlar hayatımızdaki her detayı biliyor yatak odamıza kadar hakim, yetmiyor oturuyor bizim evimizi izliyor (karşılıklı idi evler) yani aslında kamera taktırmış gibi tüm gün izleniyor gibi hissetmeye başlamıştım. Tamamen bağımlı şekilde yetiştirmiş oğlunu, wc temizliğini bile öğretmemiş oğluna, adeta bakıma muhtaç bir bebek gibi yetiştirmiş ve kendine bağımlı hale getirmişti.

Sonra kocam beni aldattı bilmem ne.. O zaman da gidip annenizin yanında ağlarsınız. Yapmayın böyle şeyler. Herkes anneye düşkün olur bence hata annenizde kocanız gönderiyor nasılsa diyip sürekli çağırmış.

Üniversite okurken gitmedim bu kadar. Şubat tatilimiz bile 15 gündü. 3 ayda bir 2 ay nedir? 4 yılın 1,5 yılını annenizin yanında geçirmişsiniz. Eşinizi hiç özlemiyor musunuz?

Kadında erkekte bence ailesinde ayrılmak zor geliyorsa evlenmemeli. Herkes ailesini özler ama abartılmamalı bence doğru söylemişler. Bende ailemden uzaktayım maalesef, çok özlüyorum fırsat buldukça gidiyorum 4-5 ayda bir. En fazla iki hafta kalıyorum evimi de seviyorum eşimi de özlüyorum. 1 ay kalmak istesem ailemde izin vermezdi.

Baban iyiliğin icin oyle konuşmuş. Artik evin var senin. Annenin dizinin dibinden ayrilman lazim.

Annem daha evlenmeden başladı. Bana gelin yiyin icin gece gidin. Kalmayin bende diye

"Olgunlaşmamış ebeveynlerin Yetişkin çocukları" DR. Lindsay C. Ggibson. Okumanızı öneririm. benim çok işime yaramış ebeveynlerimi çok farklı görmemi kendi aileme daha farklı bağlanmamı sağlamıştı. Özellikle ülkemiz gibi ataerkil toplumun, ortadoğu kültürünün baskın olduğu toplumlarda aile kavramının sınırları fazlaca genişleyebiliyor. Bu asla sırt dönmek vazgeçmek vs değil. Ama bir düşünün anneniz sizi büyüttü ananenizin yanında değildi, keza o da öyle. Allah'ın yarattığı bir düzen var ve bu düzen her zaman izleyen nesle doğru gidiyor,geriye değil. Bir evladınız var ve her şeyden önce annesiniz. Düşünün, onun yuvası sizsiniz. Görüşmek ayrı bir şey, annenizin duygusal olarak olgunlaşmayışı karşısında sizin adeta bir ebeveyn rolüne bürünmeniz çok ayrı bir şey. Siz sadece çocuğunuza ebeveyn olmakla yükümlüsünüz. Annenize sırt dönemezsiniz ama sizden maddi manevi bakım bekleyen çocuğunuzun ihtiyaçları öncelikli olmalıdır. ve bu çocuğun ihtiyaçları kendi evinde karşılanmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…