Annemden kopamamam

Yok artık resmen tanımadığınız insan hakkında direk aldatıyodur diyerek günahına giriyorsunuz. Tamam biraz fazla ayrı kalmışlar ama abartmayalım bence.

Evett öyle de oluyor rahata alışıyor zamanla ama eğer aldatırsa en büyük kötülüğü önce kendisine yapar. Ne biliym yoklugumda başkasına kayacak bı adamda benim kocam olmasın zaten
Siz zemin hazırlıyorsunuz buna.
Allah korusun böyle bir şey olsa,
eşinize kızmaya hakkınız var mı sizce?
Daha önce sizi tedirgin etmemek için bahsetmedim ama yakın bir akrabamızın kızı,sizin gibi sık sık ailesinin yanına gidip uzun süre kalırdı.
Ne yazık ki yalnız kaldığını düşündüğü kocası,
yalnız değilmiş.
Eşimin bir öğretmen arkadaşı da karısının benzer tavrı nedeniyle ayrıldı eşinden.

Son düzenleme:
İşte ben de bundan bahsediyorum, bir erkeğin rahatsız olması gerekir eşinin sık sık annesine gitmesinden. Benim de bir arkadaşımın eşi çok şikayetçiydi arkadaşımın sürekli annesine gitmesinden, şimdi boşanıyorlar. Ayrıca hiç kimse benim eşim yapmaz demesin. Temkinli olmakta yarar var.

İyi yorum . Ben de esıni merak ettım ben de sehırndsına gelın geldım ama bayramda bıle aıleme gıtmem 12 saatlık uzaklık cenazemız vardı ozaöan gıtmıstım w hafta evımden esımden uzak kalınca cok ozledım 1 hafta kaldım dondum. Bayramda esım git istersen dedi gitmedim kurban bayrmaında giderim diye . Bıde burda bı konu okumustum kadının bırı aılesıne gıdıyor 3 gunlugune esı gıtmesıne bısey demezmıs gonderırmıs kadında esınun anlayıslı ve ıyı nıyetlı oldugunu dusunmus ama eve gelmıski esının gecmısınde hep p..no vs vıdeoları ızlenmıs aboo belkı esın yapmıyordur ama yıne de 2 ay falan cok uzun ya. Esınle mı gıdıyorsub tekmı gıdıyorsun. Artık evune alısman lazım

Ya tamam bu saudiklariniz olasılıklar içerisindeki şeyler ama eşimle birbirimizden bı haber değiliz yani birbirinize ozlemimizi belli ediyoruz .. cocuguda çok özlüyor hatta bu defa hamileligim nedeniyle bu kadar uzun kaldım normalde bir ay tmm oda normal değil ama eşimle kanlı bıçaklı da degiliz

Canım annenden ayrılma elbette sev cok cok sev
Ama eşini bu kadar fazla yalnız bırakma. Bende ilk evlensıgımde 3 yıl gurbette yasadım. 6 saat uzaklıkta.
Eşimle gelir eşimle dönerdim. Asla yalnız bırakmam. İstisnalar hariç.
Annen dır asla vazgeçme canın cıkana kadar sev. Ama eşini ihmal etme.

Bayramda ailemde 4 gece kaldım da evime nasıl döneceğimi şaşırdım. Yanlış anlaşılmasın ailem el üstünde tutar gidince, yediğim önümde yemediğim arkamdadır ama eşimi özlüyorum, evimi, düzenimi özlüyorum. Aynı şekilde eşim de ayrı kalamaz. Sizi çok rahat buldum bu konuda, eşiniz nasıl özlemiyor sizi?

Ya herkes kendinden örnek verip duruyor ama ozlemedigimizi nerden çıkarıyorsunuz ben burda oldugum süreçte en az bir kere yanıma geliyor ayrıca hamilelik nedeniyle bu kadar uzun kaldım msjlari okursaniz bir şeylerin farkina yeni vardigimi ve kararlar aldığım aşikar artık herkes ayni konudan yürüyüp durmasin

Surekli ask ask diyorsun. aski yasamadan ne oldugunu anlayamazsin. Askin ne oldugunu bilmiyorsun.
Oldu mu
Ozaman yeterince hatan konusunda akıl aldıysan konunu mune,'ye kapatmasını rica edeceksin

Aynem canım bide burası kk valla evırıp cevırıp kendu istedigimiz gibi anlıyoruz bazen. Tabu kı esını ozluyosundur yasadıgınız yerde tekmısınz yanı gebelık surecınde yardımcı olcak kımse yok dıye mı gidiyosun anneye? Eger oyleyse bı sure annen gelsınnsana ımkanı ve saglıgı musaıtse

Ne mutlu size kardeşim. Darısı annem ve tüm hastaların başına... (Aminnn İnşaALLAH(c.c)...)

annemin gelmesini eşimde dahil çok istedik ama zaruri sebeplerden dolayı gelemedi hatta eşim gözü arkada kaldığı için göndermiyordu bile zar zor ikna oldu .. yakında hiç kimse yok

Allah korusun bir vefat durumunda ne yapacaksınız? Kocanızı geçtim ama kendiniz için bu halinizden kurtulmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…