- Konu Sahibi gulfem2017
-
Sen çok yanlış yoldasın bu mesajımı unutma bak elbet karşına çıkar; zaten çok barizYuhh daha neler öyle birşey olsa çıkardı .. olmaz demiyorum ama gizli kalmiyo.. ayyy fenalık geldi
Ne alakası var yaa olsa çıkardı ayrıca tamam yaptığımı savunuyorum ama vardır demekte çok saçmaSen çok yanlış yoldasın bu mesajımı unutma bak elbet karşına çıkar; zaten çok bariz
O yüzden mi insanlar 2 sene 3 sene boyunca aldatıldığınu öğreniyorlar?Ne alakası var yaa olsa çıkardı ayrıca tamam yaptığımı savunuyorum ama vardır demekte çok saçma
Siz zemin hazırlıyorsunuz buna.Evett öyle de oluyor rahata alışıyor zamanla ama eğer aldatırsa en büyük kötülüğü önce kendisine yapar. Ne biliym yoklugumda başkasına kayacak bı adamda benim kocam olmasın zaten
İşte ben de bundan bahsediyorum, bir erkeğin rahatsız olması gerekir eşinin sık sık annesine gitmesinden. Benim de bir arkadaşımın eşi çok şikayetçiydi arkadaşımın sürekli annesine gitmesinden, şimdi boşanıyorlar. Ayrıca hiç kimse benim eşim yapmaz demesin. Temkinli olmakta yarar var.Siz zemin hazırlıyorsunuz buna.
Allah korusun böyle bir şey olsa,
eşinize kızmaya hakkınız var mı sizce?
Daha önce sizi tedirgin etmemek için bahsetmedim ama yakın bir akrabamızın kızı,sizin gibi sık sık ailesinin yanına gidip uzun süre kalırdı.
Ne yazık ki yalnız kaldığını düşündüğü kocası,
yalnız değilmiş.
Eşimin bir öğretmen arkadaşı da karısının benzer tavrı nedeniyle ayrıldı eşinden.
Bu kadar düşkünsen evlenmeseydin, 2 ay eşinden nasıl ayrı kalabiliyosun. Eşin napıyo o sürede. Senede 1 gitme imkanın olsa 2 ay çok görünmez. İstediğin zaman gidiyorsun 1 hafta neyine yetmiyo. Annende git evine diyeceğine zırt pırt çağırıyomu.
İyi yorum . Ben de esıni merak ettım ben de sehırndsına gelın geldım ama bayramda bıle aıleme gıtmem 12 saatlık uzaklık cenazemız vardı ozaöan gıtmıstım w hafta evımden esımden uzak kalınca cok ozledım 1 hafta kaldım dondum. Bayramda esım git istersen dedi gitmedim kurban bayrmaında giderim diye . Bıde burda bı konu okumustum kadının bırı aılesıne gıdıyor 3 gunlugune esı gıtmesıne bısey demezmıs gonderırmıs kadında esınun anlayıslı ve ıyı nıyetlı oldugunu dusunmus ama eve gelmıski esının gecmısınde hep p..no vs vıdeoları ızlenmıs aboo belkı esın yapmıyordur ama yıne de 2 ay falan cok uzun ya. Esınle mı gıdıyorsub tekmı gıdıyorsun. Artık evune alısman lazım
Ya tamam bu saudiklariniz olasılıklar içerisindeki şeyler ama eşimle birbirimizden bı haber değiliz yani birbirinize ozlemimizi belli ediyoruz .. cocuguda çok özlüyor hatta bu defa hamileligim nedeniyle bu kadar uzun kaldım normalde bir ay tmm oda normal değil ama eşimle kanlı bıçaklı da degilizİyi yorum . Ben de esıni merak ettım ben de sehırndsına gelın geldım ama bayramda bıle aıleme gıtmem 12 saatlık uzaklık cenazemız vardı ozaöan gıtmıstım w hafta evımden esımden uzak kalınca cok ozledım 1 hafta kaldım dondum. Bayramda esım git istersen dedi gitmedim kurban bayrmaında giderim diye . Bıde burda bı konu okumustum kadının bırı aılesıne gıdıyor 3 gunlugune esı gıtmesıne bısey demezmıs gonderırmıs kadında esınun anlayıslı ve ıyı nıyetlı oldugunu dusunmus ama eve gelmıski esının gecmısınde hep p..no vs vıdeoları ızlenmıs aboo belkı esın yapmıyordur ama yıne de 2 ay falan cok uzun ya. Esınle mı gıdıyorsub tekmı gıdıyorsun. Artık evune alısman lazım
Canım annenden ayrılma elbette sev cok cok sevArkadaşlar anlatacaklarim size basit gibi gelebilir ama benim hayatımda gerçekten büyük bir dert.. konuya söyle baslayayim ben 4 senelik evliyim ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz üç ayda bir annemlere gelip bır - iki ay kalıyorum.annemi çok özlüyorum oda beni çağırdıkca gidiyorum..esimde müsade ediyor buraya kadar sıkıntı yok gibi görünse de kafam biraz karışık.. akrabalardan anneme bu durumun uygun olmadığını söyleyenler olmuş en yakın babam bile son zamanlar bu kadar fazla kalmama eşim in nasıl müsade ettiğini anneme sormuş.. bnde çevremden yadirgarcasina dolaylı yollarla bsyler duydum..annem bana ve oğluma düşkün ve duygularıyla hareket eden bir insan.. beni rahatlıkla çağırıyor. Eşimde rahat gönderiyor. 4 senedir bu böyle gitti ama ben bu durum yüzünden bir türlü evime adapte olamadım annemden de kopamadim hala anne ihtiyaci hissediyorum ve o yokken yalnız ve güçsüz hissediyorum.ayrica çocukla annemgile kaldığımda her ne kadar rahat olmasam da içimde anne özlemi hiç gitmiyor ne yapsam bunu asarim ayrıca hamileyim artık kendi ayakları m üzerinde durmak istiyorum ama nereden başlayacağımi ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığim
İyi yorum . Ben de esıni merak ettım ben de sehırndsına gelın geldım ama bayramda bıle aıleme gıtmem 12 saatlık uzaklık cenazemız vardı ozaöan gıtmıstım w hafta evımden esımden uzak kalınca cok ozledım 1 hafta kaldım dondum. Bayramda esım git istersen dedi gitmedim kurban bayrmaında giderim diye . Bıde burda bı konu okumustum kadının bırı aılesıne gıdıyor 3 gunlugune esı gıtmesıne bısey demezmıs gonderırmıs kadında esınun anlayıslı ve ıyı nıyetlı oldugunu dusunmus ama eve gelmıski esının gecmısınde hep p..no vs vıdeoları ızlenmıs aboo belkı esın yapmıyordur ama yıne de 2 ay falan cok uzun ya. Esınle mı gıdıyorsub tekmı gıdıyorsun. Artık evune alısman lazım
Ya herkes kendinden örnek verip duruyor ama ozlemedigimizi nerden çıkarıyorsunuz ben burda oldugum süreçte en az bir kere yanıma geliyor ayrıca hamilelik nedeniyle bu kadar uzun kaldım msjlari okursaniz bir şeylerin farkina yeni vardigimi ve kararlar aldığım aşikar artık herkes ayni konudan yürüyüp durmasinBayramda ailemde 4 gece kaldım da evime nasıl döneceğimi şaşırdım. Yanlış anlaşılmasın ailem el üstünde tutar gidince, yediğim önümde yemediğim arkamdadır ama eşimi özlüyorum, evimi, düzenimi özlüyorum. Aynı şekilde eşim de ayrı kalamaz. Sizi çok rahat buldum bu konuda, eşiniz nasıl özlemiyor sizi?
Surekli ask ask diyorsun. aski yasamadan ne oldugunu anlayamazsin. Askin ne oldugunu bilmiyorsun.
Oldu mu
Ozaman yeterince hatan konusunda akıl aldıysan konunu mune,'ye kapatmasını rica edeceksinYa herkes kendinden örnek verip duruyor ama ozlemedigimizi nerden çıkarıyorsunuz ben burda oldugum süreçte en az bir kere yanıma geliyor ayrıca hamilelik nedeniyle bu kadar uzun kaldım msjlari okursaniz bir şeylerin farkina yeni vardigimi ve kararlar aldığım aşikar artık herkes ayni konudan yürüyüp durmasin
Aynem canım bide burası kk valla evırıp cevırıp kendu istedigimiz gibi anlıyoruz bazen. Tabu kı esını ozluyosundur yasadıgınız yerde tekmısınz yanı gebelık surecınde yardımcı olcak kımse yok dıye mı gidiyosun anneye? Eger oyleyse bı sure annen gelsınnsana ımkanı ve saglıgı musaıtseYa tamam bu saudiklariniz olasılıklar içerisindeki şeyler ama eşimle birbirimizden bı haber değiliz yani birbirinize ozlemimizi belli ediyoruz .. cocuguda çok özlüyor hatta bu defa hamileligim nedeniyle bu kadar uzun kaldım normalde bir ay tmm oda normal değil ama eşimle kanlı bıçaklı da degiliz
Ne mutlu size kardeşim. Darısı annem ve tüm hastaların başına... (Aminnn İnşaALLAH(c.c)...)İnşallah düzelir canım. Allah başımızdan eksik etmesin. Doktorlar ne derse desin benim babam 2 tane kanser atlattı biri kolon diğeri akciğer. Şimdi gayet sağlıklı... İnşallah senin annen de sağlığına kavuşur! Babam beslenmesine çok önem verdi asla ve asla şeker tüketmedi mesela. Hiç yeşillik yemeyen adam rokasız sofraya oturmaz oldu. Ev yoğurdu yedirin bol bol. Acil şifalar diliyorum
Konuyu bulandirmak yerine konunun aslıyla alakalı fikirler verilebilir kimseye silah zoruyla yorum yaptirilmiyorOzaman yeterince hatan konusunda akıl aldıysan konunu mune,'ye kapatmasını rica edeceksin
annemin gelmesini eşimde dahil çok istedik ama zaruri sebeplerden dolayı gelemedi hatta eşim gözü arkada kaldığı için göndermiyordu bile zar zor ikna oldu .. yakında hiç kimse yokAynem canım bide burası kk valla evırıp cevırıp kendu istedigimiz gibi anlıyoruz bazen. Tabu kı esını ozluyosundur yasadıgınız yerde tekmısınz yanı gebelık surecınde yardımcı olcak kımse yok dıye mı gidiyosun anneye? Eger oyleyse bı sure annen gelsınnsana ımkanı ve saglıgı musaıtse
Çoğu kişi yorumları okumadan direk konuyu okuyup yorum yapıyor. O yüzden hep aynı şeyler söylenebilir, benzer yorumlar gelebilir.Konuyu bulandirmak yerine konunun aslıyla alakalı fikirler verilebilir kimseye silah zoruyla yorum yaptirilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?