- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
- Konu Sahibi pasaklitanrica
şimdi sana ilginç gelecek ama kayınvalidemle aramız daha iyidir,annemden daha çok ilgilenir benimle.kendi çocuklarından daha çok sevdiğini de herkesin yanında söyler
allah bozmasın canım kayınvaliden iyi birisi heralde.ama sen genede anneni sev.hiç bi zaman vazgeçme onu sevmekten.oooo sen benim annemin ettiği lafları bana bi duysan ne bombalar ne hakaretler biri duysa gerçekten beni öyle sanırdı valla.çıldırtırdı beni.ama genede bazen hastalanıyo veya bişey oluyo kahroluyorum keşke o deseydi de ben cevap vermeseydim diye.yazın bahçede yangın çıkmış.annemin camlar falan patlamış.allahtan evin içinde bişey yoktu.beni aradı yanıyoruz dedi.bende kayınvalidemdeydim birsürü misafir vardı.tam çay dökcektim yanıyoruz dedi ya telefonu suratına kapattım bardakları fırlatmışım yerlere şimşek gibi çıktım evden kimseye demeden atladım arabaya.gittim neyseki itfaiye polisler falan gelmiş birileri kasten çıkarmış yangını kaçmışlar.çok şükür bi cam oldu zararımız.anneme bişey olsaydı mahvolurdum.boşver onlar ne yaparsa yapsınlar.anne annedir.
bide halam var aman allah o annemden beter bizi çok sever ama kızlarının ağzına afedersin ....
ama yeri geldimide kızlarını valla aslan gibi koruyo parçalar bi zarar vereni.yani her anne farklı olabilir standardı yok bunun türk filmlerinde oluyo genelde o melek anneler.tabi vardır mutlaka ama herkeste öyle değil gerçekçi bakmak lazım