Annemden nefret ediyorum!

Benimda annem ile sorunlarım oldu ama oturup içimi döktüm nerede yanlış yaptığını anlattım tabi kabul etmedi ama sonra herhalde oturup düşündü ve kendi hatalarını gördü en kötü günlerimde o bana destek verdi maddi ve manevi inan dönüşün yine annene olacak daha hayat yönünden toysun ,henüz bir çocuğun yok otur ve annene yanlışlarını söyle senin ki yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali, babaevinden gitmeden bu duygusal konuşmayı yap ben iyi olacağını düşünüyorum ,annenede bir şans ver

Annesinden nefet eden bende varım böyle bir anne olmasın olsun diyen ... Evlat olarak bızı kınayanları da ben en basta kınıyorum... biliyorlarmıkı o anne dediğiniz insanın ruh sağlığı yerındemı annelık kapasıtesıne sahipmi??? Hemen ınsanlar buyuge saygıdan bahsedıyor acaba o buyuk dedıklerı kısı kucugune sevgısını gosterıyormu?

bende arkadaşlarıma hep özendim malesef onlar hep annesine herşeyi anlatan kişiler ben anlatsam olmuyor işte keşke bende herşeyimi anlatabilsem :(

Sakın anlatma arkadasım ben de anlatırdım sonrasında suratında tek tek patlıyor o yetmıyor tum konu komşu onlara benımle ılgılı en soylenmeyecek laflar soylemeler... Derler ya analık babalık hakkı ben evlatlık hakkımı asla helal etmıyorum anneme asla hemde asla ve benım yanımda ablamda aynı şekilde ...

Çok kötübir durum gercekten üzüldüm benim de annem var ama ona birsey olacak diye ödüm kopuyor deli gibi seviyorum senden bi ricam var annene birazcık yaklas onunla konusmaya calıs onun dediklerini yapmaya calıs onlar cok kutsal biliyorsundur.bana neden boyle davranıyorsun diye sor belki de karakteriyle alakalıdır ama su da var abime oyle degil diyorsun bak bide sunu soyleyeyim ben evliyim annem ve kaynvalidem arasında daglar kadar fark var o cok soguk biridir kakater olarak konusursan konusur veya sarılırsan sarılır ben de sarılmaya calısıyotum ne yapayım sen de yakınlık göster nacizane tavsiyem...

Cok iciniz yaniyor olabilir, cok üzgün olabilirsiniz ama ne olursa olsun "Allah biliyor ya,bazen başına bişey gelsin istiyorum" demeniz cok yanlis..Allahtan onun basina birsey gelmesini dileyeceginize, annenizin size karsi olan sevgisini arttirmasi, annenizle kalplerinizin birbirine isinmasini dilemeniz daha makbul olurdu...

9-10 ay sonra evleniyorum kısmetse.ikimiz de seviniyoruz herhalde bu duruma..kına gecesinde ağlamayıp mutluluktan kuduran tek gelin ben olucam galiba:44:

Konu sahibi arkadaş evlendin mi?merak ediyorum.Annen ve sen kına gecesinde ağladınız mı?Benimde annem bana çok haksızlık yapmıştır ama ben onu yinede çok seviyorum tüm o bozuk psikolojisine rağmen.

öpünce itekliyor demişsiniz benimde aklıma geldi evet annem aynen banada öyle yapıyor :S

Zaten biz pek anlaşamayız maalesef..
Küçük kardeşime çok düşkün birde bizden büyük ablamız var onla iyi geçiniyor ne bilim onlar öpse normal karsılıyo ben öpünce kendni cekiyo kardesimi hergün öper hemen hemen ablamla beni öpmez babama sarılıp öptüğüm gibi anneme hiç öle bisi yapamadım cok garip :S

bende annemle hiç anne kız olamadık nedense.
evlendim bir oğlum var ödüm kopuyor oğluma bir şey olacak diye.
annemin her yaptığına sinir oluyorum elimde değil.
ben ilk okulda ayrıldım ailemden okumak için onlar köyde ben ilçede babanne teyze yanında kaldım ben lise 3 te iken taşındılar ilçeye
ama annem 15 yıl oldu ne konuşmasını ne kılık kıyafetini ne de davranışları değişti çok cahil ve pasaklı .
ben okudum memur oldum yıllık izne gelirdim 1 hafta temizlik yapmakla geçerdi arkadaşlarım evelerine gider anlatatırlardı onlara özenirdim kimseye anlatamazdım ilk defa anlatıyorum zaten şimdi bayramlarda gidiyorum yaptığı yemeği yemek içimden gelmiyor anlamasın kırılmasın diye belli etmiyorum.arkadaşlarımla tanıştırmamaya çalışıyorum utandırıyor beni.bana geliyor oğluma bakmak için bazen mecburiyetten el işini eline alır bütün gün el işi yapar belki söylersem bir pilav yapar.sarılmak öpmek hiç olmadı normal el öpmeler 5 kardeşiz 5 e de böyle.hep benim dediğim olsun ister herkesi evdeden ailen uzaklaştırdı yani daha çok hangisini anlatsam

çok özenirim arkadaşın annsi gelir temzilik yemek yapar gezmelere giderler. bizde nerde..çok pasaklı ya sohbettte edemeyiz hemen abimi yengemi kardeşlerimi şikayet eder ..eminim benide onlara şikayet eder. bilmiyorum çok şey mi istiyorum ama bu gün nedense içimi dökmek istedim belkide küçük yaşta ayrıldım onun piskolojisi olabilirmi .kayınvalideme bakıyorum bana geliyor iş yapar yemek yapar temiz titiz tam benim kafada dedikodu yapmaz ama anneme bakıyorum yemek yer şapırtı kopar sofrada kıyafetler leke li eşimden çekinirim bazen sağolsun bu güne kadar tek kelime söylemedi.ama buraya yazdıklarımı eşimle hiç konuşmadım konuşamadım.

çok isterdim annemle arkadaş gibiolmayı konuşmayı dertleşmeyi sarılıp öpmeyi sürekli yanına gitmeyi of of ..ayrı illerdeyiz aramızda 2.5 saat mesafe var ama çok sık gitmem içimden gelmiyor nedense.

evlenmeden önce bir çok kısmetim oldu işi çok iyi olan konumu çok iyi olan ama bne okadar çok kısmetimi ailem için bıraktım .sebep ailemi küçük görmesinn aşağlamasın diye.okuyanlar yanlış anlamasın köylü oldukları için değil sorun davranışlar.bir çok köylü var atanıdığım temiz derli toplu konuşmasını bilen sıcak kanlı insanlar.

Annesinden nefet eden bende varım böyle bir anne olmasın olsun diyen ... Evlat olarak bızı kınayanları da ben en basta kınıyorum... biliyorlarmıkı o anne dediğiniz insanın ruh sağlığı yerındemı annelık kapasıtesıne sahipmi??? Hemen ınsanlar buyuge saygıdan bahsedıyor acaba o buyuk dedıklerı kısı kucugune sevgısını gosterıyormu?

HAKLISIN,BU SAYFAYA IYI KI GIRMISIM,TEK ANNESI ILE SORUNU OLAN BENMISIM GIBI GELIYORDU...BUYUGE SAYGI,KUCUGE SEVGI...NE GUZEL SOZ...BEN BUYUDUM,YASLANDIM SIMDI,AMA HIC BITMEDI SORUNLAR,HAYATIMA DAMGASINI VURDU YAPTIKLARIYLA...BUGUN BENI YINE TEHDIT ETTI....DUSUNUP BULABILDIGIM TEK SEY,EGOIST OLMAK GEREKLIYMIS BOYLE ANNELERE KARSI...Belki BIR iki seneyi IYI gecirebilirdim egoist olup....IYILIGI ANNEYE SAYGIYI SIZIN ZAAFINIZ SANIP DAHA DA KOTU DAVRANIYORLAR MAALESEF...COK AMA COK UZGUNUM...

bende annemle hiç anne kız olamadık nedense.
evlendim bir oğlum var ödüm kopuyor oğluma bir şey olacak diye.
annemin her yaptığına sinir oluyorum elimde değil.
ben ilk okulda ayrıldım ailemden okumak için onlar köyde ben ilçede babanne teyze yanında kaldım ben lise 3 te iken taşındılar ilçeye
ama annem 15 yıl oldu ne konuşmasını ne kılık kıyafetini ne de davranışları değişti çok cahil ve pasaklı .
ben okudum memur oldum yıllık izne gelirdim 1 hafta temizlik yapmakla geçerdi arkadaşlarım evelerine gider anlatatırlardı onlara özenirdim kimseye anlatamazdım ilk defa anlatıyorum zaten şimdi bayramlarda gidiyorum yaptığı yemeği yemek içimden gelmiyor anlamasın kırılmasın diye belli etmiyorum.arkadaşlarımla tanıştırmamaya çalışıyorum utandırıyor beni.bana geliyor oğluma bakmak için bazen mecburiyetten el işini eline alır bütün gün el işi yapar belki söylersem bir pilav yapar.sarılmak öpmek hiç olmadı normal el öpmeler 5 kardeşiz 5 e de böyle.hep benim dediğim olsun ister herkesi evdeden ailen uzaklaştırdı yani daha çok hangisini anlatsam

herkesin bir derdi var.Sizin durumunuzda olan bir çok insan vardır bence.Utanmanıza sıkılmanıza gerek yok.Bende açıkcası aileme denk kişilerle aile olmak isterim.Anneniz ne gördüyse öyle kalmış.Siz kendinizi geliştirmişsiniz.Umarım çocuğunuzla aranız özendiğiniz arkadaşlarınızın ilişkileri gibi olur.Zaten aranızda mesafe varmış anneliği siz daha iyi biliyorsunuzdur oğlunuzla kendinizi bir düşünün siz ve anneniz gibi.Ne yapardınız anne içinde çocuk içinde zor bir durum

Son düzenleme:
Daha önceki zamanlarda olsa belki dedikleriniz işe yarardı.Ama artık gerçekten onun beni sevmesini istemiyorum.Olay anlaşmazlık boyutunu aştı,dedim ya nefretten daha makul,daha ılımlı bi kelime bulamıyorum hissettiğimi tanımlayacak.Sessiz kalmayı denedim,vurdumduymazlığı denedim,karşılık vermeyi denedim,alttan almayı denedim ama olmadı..

buraya konu açmana bakılırsa bence hala umurunda canım..

ona karşı öyle değil,ben hastalıktan ölüyor olsam bi istediğimi yapmaz.ama oğlu için uyku uyumaz yine yapar.aynı şeyi 1 dk arayla istesek bana yapamam der,oğluna yapar

benim annemde böyle hep düşünürdüm tek benmiyim böyle yaşayan forumu okuyunca çok olduğunu gördüm. allah başımızdan eksik etmesin ama anneler oğullarını kızlarından daha çok seviyor demekki :( kızını çok seven arkdş gibi olan evlat ayırmayan annelerde var. keşke böyle olsaydı :(

bende annesinden nefret edenlerdenim hiç birgün hatırlamam annemin beni çocukken öptüğünü düşüpde ağladığım zaman birde o vururdu niye düşdün diye okulda derslerim çok iyiydi ama annem hiç bir toplantıya katılmazdı asla arkamda olmadı 12 yaşında işe başladım tamam fakirdik olabilir ama 12 yaşındaki bir çocuğun getirdiğinden ne bekliyosun çocuklarını doyuramıyor musun.
ben bir hata yaptım ve evlenip kurtulayım dedim sevmedğim kafalarımın hiç uyuşmadğı biriyle evlendim ömrümü harap ediyorum ne ailemden yüzüm güldü ne kocadan beni sevmeyn biriyle yaşıyorum dün bir hediye yahut bir çiçek bile getirmedi kadın olarak öle zoruma gitti ki kızken adet düzensizliğim vardı annem birgün neyi varki diye doktora götürmezdi ve şimdi çocuğum olmuyor annemse niye olmuyor diye soruyormuyor hiçmi aklına gelmiyor acaba!!
ben evin sevilmeyen 6. kızıyım belki hep erkek iseyipde olmadığındandır diyorum kızlara nefreti ama bizim suçumuz neee biz istemedik ki onların çocuğu olmayı işte böyle ziyan olmuş sevgisiz büyümüş ve hala sevgiyi arayan biriyim bir evladım olursa şayet yalnızlığıma ortak olacak asla annem gibi olmayacağım ama şu an bütün bu yaşadıklarımın sebebi annemdir ve ondan bende nefret ediyorum bunu bizim gibi yaşayanlar anlar ancak...

çok üzüldüm senin adına....Her anne kız arasında belirli bir dönem uyuşmazlık olur...Beni sevmiyor galiba gibi düşünceler de olur ama sizinki bambaşka... Ben de bir anneyim ama kafam basmıyor nasıl bir anne çocuğunun canı yandığında veya rahatsızlığı olduğunda buna duyarsız kalabilir???? Benim içim gidiyor bebeğimin kılına zarar gelse.... Ben de bir dönem sorunlar yaşadım annemle hiç analaşamıyorduk ama benim ergenlik dönemimmiş o dönem sonradan anladım... Annemin bi suçu yokmuş aslında... Annemden nefret ediyorum diyerek yazılanları okudum da hak vermemek elde değil.... Çevremde hiç görmediğimden mi bilmiyorum ama çok tuhaf geldi okudukça..Bi anne çouğunu nasıl sevmez... :50:

Back
X