Annemden soğudum...

ameliie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
11
0
86
İzmir
Annemle yaklaşık 2 ay kadar önce bir tartışma yaşadık.. Annem tartışma sırasında bana tokat attı ve benim burnum kanadı. Sonra annem pişmanım çok özür dilerim falan dedi. Affettim. Ama sonra annem ''iyi ki vurmuşum'' deyince tepem attı.. Ve ben şu anda anneme karşı bir şey hissedemiyorum. 1 aydır şehir dışında anneannem hasta ona bakıyor... birsürü hediye aldık dün ablamla, anneme. ben şimdi anneme hediyelerini verip geldiğinde pazar günü boynuna sarılsam mı yoksa direkt ben senden soğudum falan mı desem.. çok hassas ben konusunda kesin ağlar ve üzülür. kızlar ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek ya ben senden soğudum..Seni 9 ay karnında taşımış sütüyle beslemiş seni bu yaşa getirmiş yüce Allahın bile cenneti ayaklarının altına serdiği Anneye senden sogudum denir mi hiç arkadasım ?

sevgili amelie
her insanın hayatında böyle nahoş anlar olur
eminim annen o lafı da tokatı gibi kızgınlıkla söylemiştir
bence boynuna sımsıkı sarıl ve hatasını da aklına getirme ki unutasın
unutma ki dünyada kimse yüzüne bakmasa herkes düşmanın olsa annenin sevgisi tükenmez
işte derler ya insanın canını en çok sevdikleri yakar diye
bunu sana başkası dese üzülmezdin ama annenin sana olan sonsuz sevgisinin farkında olduğun için lafı bile zoruna gidiyor
sen görmezden gel:)

sarıl boynuna canım gerisi gelir zaten bizi tek cıkarsız karsılıksız seven birileri varsa bilki o annemiz ve babamızdır unutma...

Biz evlatlar neden böyleyiz. Bu ne öfke. Annelerimiz babalarımız bizim onlara yaptığımız şeyleri unutur, çok ağır da olsa yaptığımız lafını etmez, bizler onların en ufak yanlışlarında cephe alırız.. Zor gerçekten..

aynen katılıyorm bu ne küstahlık kusura bakma sinirlerm bozukdu okuyunca. o senin için canını verir hiç anneden soogurmu insan. ALLAHM amacım kınamak degil böyle insanlardab etme beni. hermzan sevgiyle anneme , anacıgıma yaklaşım . canım annem ALLlahm korusun seni. gerildim yazıyı okuyunca

Son düzenleme:
Yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sizin için ne kadar kolay.. Ben de sizden soğudum şimdi ne diyim..

anneler candır ya anneler birtanedir yanından herkes gitse herkes seni terketse kafanı çevir annen ,o hep yanındadır
ergenlik çağlarında mısın eğer öyleyse olur böyle şeyler bu dönemde annelerle kızları babalarla erkek çocukları hep zıt düşer
ama anne candır
hepimiz kızgınlıkla yanlış şeyler yapar yanlış şeyler söyleriz
olur böyle şeyler
anneler candır cannn

Doğru şeyler söylemişsin haklısın.

Son düzenleme:

ayy senin gerçekten psikolojin bozuk kurdugun cümlelere bak

Bak arkadaşım burda herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. Sen annenle arandaki sorunu yazmamışsın. Annenin sana neden vurduğunu neden böyle davrandığını bilmiyoruz. O yüzden böyle yorumlar olması normal. Önce annenle başından geçen olayı anlatsaydın ona göre daha açık bir yorum yapılabilirdi.

Öncelikle kimse kimseyi kınayarak bir yere varamaz arkadaş akıl danışmış yardım edelim.
ergenlik dönemindeyken bende babamdan çok uzun zamanlar nefret etmiştim ama benim problemim daha farklıydı yani direkt olarak babamla ilgili değildi daha köklü bir sorundu. o zamanlar en çok arkadaşlarıma değer verirdim. ta ki üniversiteyi şehir dışında kazanana kadar. ailenden ayrıldığında kıymetini o kadar iyi anlıyorsun ki şimdi babamı yerlere göklere sığdıramam. bir tek ailesi var insanın dünyada arkadaş eş dost geçip gidiyor yine ailen kalıyor yanına. beni aşağılıyor dediğin ablan bile en yakın dostum dediğinden fazla yanar tutuşur sana da farkında olmazsın. sana tavsiyem git sarıl annenin boynuna ailenin kıymetini bil

yok artık daha neler? hediyesini ver sonrada ben senden soğudum de şaka mı bu ya hu..anneler gününde sen konusunda hassas olan anneni ağlatıp üzmeye için el veriyorsa diyecek birşey yok.keşke anneler de evlatlarından bu kadar kolay soğuyabilselerdi!!

canım bak ben sana karşı bi tavır almadım
kk daki hanımlara güvenmiş içini açmışşın herkesin fikri değerlidir
ben senin ne yaşadığını da bilemiyorum
kimseye de önyargılı davranmak huyum değildir
bak açıklayıcı birkaç bişey yapınca durumun anlaşılıyor
öncelikle başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin
herşeye rağmen yaşama gücünü kaybetme
fazla kiloların problem değil ben fazla kilosu olan ama bir o kadar da tatlı olan pek çok kişi tanıyorum
sevgilin de gitiiğine sevinmelisin senin ona en ihtiyaç duyduğun anda o gitmişse zaten hiç sevgilin olmamış demektir
hatta verilmiş sadakan varmış ki sahte sevgilerden yol yakınken kurtulmuşsun
anlıyorum yanında birisini istiyorsun sana destek olsun seni hayata bağlasın istiyorsun
en yakının annenden de zıt bi tavır görünce üzülmüşsün ama sinirliyken söylenen sözler yaapılan davranışlar hepsi fevri davranma sonucu
sen içini rahat tut annene elinden geleni yap saygını kaybetme sana zıt bi tavır verse bile o senin annen ve emin ol kazanan sen olursun
bu aralar seni en mutlu eden şeylerle uğraş kafanı toparla içini rahatlat
eskiden nelerden hoşlanıyorsan onları yap mesela

kusura bakmada sen buraya insanlardan sinirini çıkarmak için mi geldin herkese peş peş laf yetiştireceğine kendine çeki düzen ver ne insanlar var dışarda aç açıkta anaları yok babaları yok okadar insan sana yardımcı olmaya çalışıyor sen onlara bile laf çakıyorsun şu hayatta seni herkes terkeder anladın mı sevgilinde ablanda arkadaşında en yakın arkadaşlarında ölebilir bu hayatın kanunudur ama anne asla seni yarı yolda bırakmaz ben burda annemde uzağım diye kaç gece hüngür hüngür ağlaya ağlaya yattım bende annemle sürtüşme yaşarım kavga ederim ama asla ve asla haddimi aşmam tamam arkadaşlarını kaybetmişsin Başın sağolsun ya bu annen olsaydı yine peş peş konuşacakmıydın neymişte 10 kilo fazlası varmış bumudur ya senin psikolojini bozan az ye azmmet ver ne var bunda her gün yat kalk dua et benim bir annem var diye sinirini burdaki insanlardan çıkaracaksan çıkarma tamammı sen kendine derman olamamıyosan olamalarınada izin vermiyosan değil psikolojik yardım hiç bişey seni kurtaramaz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…