Ne demek ya ben senden soğudum..Seni 9 ay karnında taşımış sütüyle beslemiş seni bu yaşa getirmiş yüce Allahın bile cenneti ayaklarının altına serdiği Anneye senden sogudum denir mi hiç arkadasım ?
Yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sizin için ne kadar kolay.. Ben de sizden soğudum şimdi ne diyim..
anneler candır ya anneler birtanedir yanından herkes gitse herkes seni terketse kafanı çevir annen ,o hep yanındadır
ergenlik çağlarında mısın eğer öyleyse olur böyle şeyler bu dönemde annelerle kızları babalarla erkek çocukları hep zıt düşer
ama anne candır
hepimiz kızgınlıkla yanlış şeyler yapar yanlış şeyler söyleriz
olur böyle şeyler
anneler candır cannn
Ergenlik çağında değilim ben. Mutsuz biriyim sadece. Aynı ay içinde en iyi iki arkadaşını trafik kazasında kaybetmiş biriyim. Yine o aynı ayda sevgilisi tarafından terk edilmiş biriyim. Ablası tarafından mütemadiyen aşağılanan biriyim. 10 kilo fazlası olduğu için psikolojisi bozulmuş biriyim. Neyse bir şey de yokmuş aslında haydi tekrar sevgi yumağı olabiliriz.
Ergenlik çağında değilim ben. Mutsuz biriyim sadece. Aynı ay içinde en iyi iki arkadaşını trafik kazasında kaybetmiş biriyim. Yine o aynı ayda sevgilisi tarafından terk edilmiş biriyim. Ablası tarafından mütemadiyen aşağılanan biriyim. 10 kilo fazlası olduğu için psikolojisi bozulmuş biriyim. Neyse bir şey de yokmuş aslında haydi tekrar sevgi yumağı olabiliriz.
ayy senin gerçekten psikolojin bozuk kurdugun cümlelere bak
bu dediğin şaka mı gerçek mi? o'na göre gülücem de..
Annemle yaklaşık 2 ay kadar önce bir tartışma yaşadık.. Annem tartışma sırasında bana tokat attı ve benim burnum kanadı. Sonra annem pişmanım çok özür dilerim falan dedi. Affettim. Ama sonra annem ''iyi ki vurmuşum'' deyince tepem attı.. Ve ben şu anda anneme karşı bir şey hissedemiyorum. 1 aydır şehir dışında anneannem hasta ona bakıyor... birsürü hediye aldık dün ablamla, anneme. ben şimdi anneme hediyelerini verip geldiğinde pazar günü boynuna sarılsam mı yoksa direkt ben senden soğudum falan mı desem.. çok hassas ben konusunda kesin ağlar ve üzülür. kızlar ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?