Yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sizin için ne kadar kolay.. Ben de sizden soğudum şimdi ne diyim..
Yaşamadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sizin için ne kadar kolay.. Ben de sizden soğudum şimdi ne diyim..
valla benden konu sahibini anlamamı kimse beklemesin..! asıl insan bukadr sıkıntıya düşünce anneye sarılması lazım.
konu sahibini şöyle anlayabilirsin
insanın piskolojisi bozuldu mu hayatının amacını kaybetti mi ona hiçbirşey hoş gelmez herşey batar herşey onun için bi sorun sıkıntıdır ve mantıklı hareket edemez
kimse kolay kolay annesine ben annemden soğudum demez dememeli
bunu söylemek için piskolojisinin bozuk olamsı,
son zamanlarda yüzünü güldürecek hiçbirşey yaşamamış olması aksine hep moral bozucu üzüntülü şeyler yaşaması lazım
bunları yaşayan kişiye de tavır alarak ona kızgınlığımızı belli ederek onu iyice bataklığa çekmekten başka birşey yapmamış olurruz
bizim burda sadece annesine sarılması gerektiği annelerin bizler için ne kadar önemli olduğunu aşılamamızdır
sana şu konuda hak veriyorum annesinden soğudum diye bahseden kişinin nesini anliim die kayıtsız kalma isteğiniz
bunu anlarım ama empati kurmak gerekli
annemden soğudum...
bunu söylemk de konu sahibi için kolay olmasa gerek
sanırım kolay olmasa söyleyemezdi. ayrıca bende çok sorun yaşadım o sorunları yaşarken bi yandanda annem beni anlamadı hep üstüme geldi ama eminimki o benim iyligim için üstüme geliyodu. o onda ona nekadar kızsam da asla ondan sogumam. ben olsam annem için sogudum derken bile üzülürdüm . insan sevgiliden arkadaştan herşeden dünyadan bile sogurda annenin yeri bi ayrıdır be
diyelim ki kolay değil nasıl bu kadar peş peş cevap veriyor biraz insanında kendina bağlıdır iyi düşünürsen iyi olur kötü düşünürsen kötü olur bu arkadaş buraya stres atmaya gelmiş kendi derdini unutmaya değil bizi dertlendirmeye gelmiş deli oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?