Annemden yıldım

Ama benim eşimde durgun bir karakter benim ailemde tam tersine cıvıl cıvıldır soru sorulduğunda konuşur genellikle napalım adamların karakteri bu. Benimle ilgilensin diye bir şey mi varmış niye koca adam kayınvalidesiyle ilgilensin. Ben en çok size üzüldüm çok arada kalmışsınız belli ki sakin ve net olun uzatmasına izin vermeyin annenizin normal değil çünkü istekleri.
Eşiniz saygısızlık yapsa emin olun hak verirdim ama bende kayın aileimn yanıda kendi ailemle olduğum gibi değilim imkansız ki bu. Birisi doğup büyüdüğünüz yer diğeri ne de olsa sonradan girdiğiniz bir aile. Üzerine parasal sıkıntı siz iyice bunalmışsınız. Allah bebişinizle size sağlık versin her şey olur. Ayrıca bebekler bereketiyle gelir inşallah siz takmayın:KK200:

Artık fobi gibi bir şey oldu.
Bir araya gelince aklım çıkıyor bir şeye takacak mı, alınacak mı diye.
Her şeyi sorunlu.
Yazın evime geldi kuzenlerim geldi kısır yapalım dedik.
Dedim ki az yap kalmasın yazın yenmiyor.
Beni dinlemedi gitti çok yaptı.
Kaldı hep kısır dedim ki anne bak gördün mü çok yaptın, buna alındı.
Yemin ederim daha senin evine gelip bir şeye dokunursam elim kırılsın dedi bana.
Küçücük mesele yüzünden günlerce canım sıkıldı.

Benim eşim kendi ailesine de öyle ki kimseyle mıç mıç değil adamın karakteri bu ama anlamıyor.
Beni dövmüyor, sövmüyor, el üstünde tutar her zaman.

Maddi açıdan sıkıntılı olduğumuzu biliyorlar ona rağmen her konuda üstüme geliyorlar

Bu bakıcı işini çözmem lazım

ya çocuk büyütmek sağlam psikoloji işi çünkü her türlü inan b*k
çalışmayayım desen eşinin iyi geliri olması lazım
bir de ilerde eşinin sana kazık atmayacağından da emin olman lazım...
ayrıca yaaaani bakıcı hayatı da maalesef toz pembe bir hayat değil
1 inanılmaz çok para istiyorlar
2 tam alıştım diyorsun kaçıp gidiyorlar
3 onların da sağolsun anne kaprisine eş kaprisleri var
parasını veriyorum olayı olmuyor maalesef.
Bir de çocuğuma iyi bakıyor mu endişesi insanı yiyip bitirebilir.
günün sonunda diyorsun ki bu eziyeti çekeceksem bari annemden çekeyim param da bana kalsın.
Ben de durum bu şekilde oldu.

ya çocuk büyütmek sağlam psikoloji işi çünkü her türlü inan b*k
çalışmayayım desen eşinin iyi geliri olması lazım
bir de ilerde eşinin sana kazık atmayacağından da emin olman lazım...
ayrıca yaaaani bakıcı hayatı da maalesef toz pembe bir hayat değil
1 inanılmaz çok para istiyorlar
2 tam alıştım diyorsun kaçıp gidiyorlar
3 onların da sağolsun anne kaprisine eş kaprisleri var
parasını veriyorum olayı olmuyor maalesef.
Bir de çocuğuma iyi bakıyor mu endişesi insanı yiyip bitirebilir.
günün sonunda diyorsun ki bu eziyeti çekeceksem bari annemden çekeyim param da bana kalsın.
Ben de durum bu şekilde oldu.

Smmm stajyeriyim staja ara vermek gibi durumum yok aslında durumları çok zorlarım maddi olarak ama stajı yakamam.
Yoksa her şeyi göze alır evde kendim bakarım ama dediğim gibi staj durumu var.
Ayrıca eşim zaten çok kazanmıyor :/
Ya annem bakacak ya kv kv deyi hiç istemiyorum çünkü bakım konusunda çok yetersiz kalır.
Annem iyi bakar ama ona da bu konudan güvenmiyorum.

Beni yiyip bitirecek çünkü adım kadar eminim.

bir de inan çocuk bakan her anne, istisnasız her anne kapriste sınırsız oluyor
kız bari en azından kapris yapıyor da çocuğuma bakıyor dersin
zaten baksa da yapacak bakmasa da yapacak :KK70:

Ya benim amcam vefat etti yengem 2 kızının 3 çocuğuna yıllardır bakıyor.
Daha bir kere öfünü duymadık.
Benim annem olsa yerdi beni.

En son öyle dedim zaten ipler kopuk şuanda

yani bir cok aile damadi/gelini sevmiyor zaten.

benim ailem de bir iki esim hakkinda konustular,
ben de yuzlerine gulup, valla oyledir benim esim dedim,
konu kapandi.

yani kimseye esimi begendirmeye calisacak degilim, ama onlar da benim esimin her huyunu begenmek zorunda degiller.

eger o bahsettikleri ozelliklerde ise esin sen de evet oyledir dersin. Ama sonucta seni rahatsiz etmiyorsa sorun da degildir.
Dedigin gibi kim dort dortluk, dort dortluk insanin bile kayinvalidesi onu sevmiyordur bu arada eminim ki :KK70:

yani bir cok aile damadi/gelini sevmiyor zaten.

benim ailem de bir iki esim hakkinda konustular,
ben de yuzlerine gulup, valla oyledir benim esim dedim,
konu kapandi.

yani kimseye esimi begendirmeye calisacak degilim, ama onlar da benim esimin her huyunu begenmek zorunda degiller.

eger o bahsettikleri ozelliklerde ise esin sen de evet oyledir dersin. Ama sonucta seni rahatsiz etmiyorsa sorun da degildir.
Dedigin gibi kim dort dortluk, dort dortluk insanin bile kayinvalidesi onu sevmiyordur bu arada eminim ki :KK70:

Benim eşimin ailesi genel olarak sakin ve daha resmiler öyle diyeyim.
Annemler de tam tersi mıç mıç ve böyle bağıra çağıra yapılır her şey.
İster istemez annemlere ilk başlarda garip geldi bana bile geldi ama ben zamanla alıştım.
Onlar öyle herkesin her şeyine karışmazlar.
Bizde mesela delikanlı çocuk askere giderken giderler, gelince giderler bunlara hep hediye gider falan her şeyi en ince ayrıntısına kadar yaparlar.
Eşimin ailesi de onları yapmıyor.
Eşim de doğal olarak daha geri de duruyor mesela bu anneme göre yanlış.
Yani anlatıyorum ama yok.
Beni rahatsız da etmiyor aslında insanlara uzak olmak en güzeli.
Benim eşimin de ailemden rahatsız olduğu noktalar var ama benim beynimi yemiyor.
Uzak duruyor yada görmemezlikten geliyor.
Kimse dört dörtlük değil evet ama bazı şeyleri ye yut değil mi?

Oda yok annem de illa kendi istediği gibi olsun istiyor.

Kv olsa bunu zaten yapıyorum.
Canımı sıkınca görüşmüyorum ama annem olunca hadi diyorum bu sefer de büyüklük bende kalsın ama artık akıllandım.
Sağlığımdan olacağım yoksa
Yok canım artık yetişkin bir bireysiniz üstelik evlisiniz. Kurduğunuz ve sorumluluğunu yürüttüğünüz bir yuva var. Anne de olsa baba da olsa kim olursa olsun sınırların içine girmesi normal kabul edilemez. Siz bu sınırlara girmesine izin vermedikçe problem çözülecektir. Bu yüzden de konuyu kestirip atmanız şart. Kv yapıyormuşsunuz ama şu açıdan bakarsak o da eşinizin annesi. Sizin annenizin tek farkı kendi anneniz olması. Kv nasıl bu sınırlara anne de olsa giremiyorsa/izin vermiyorsanız annenize de gerektiğinde bu çizgiyi çizmeniz gerek. Küsün kırın demiyorum. Konuyu kapattırın. Aksi halde bu şekilde yıpranmaya devam edersiniz. Bi süre sonra eşinize de yansıyacak bu durum.

Nasıl yapacağım ki?
1 sene en fazla bebeğime kendim bakarım sonrasında çok küçük olacak.
Kreşler alır mı ?

İnan var ya erteledim hep bugüne kadar ama Allah yukarda şahit ikisine de gebe kalmak istemiyorum.

Bakıcı tutarsın. İnan çok daha rahat edersin. Yeni annelik zaten zor. Ablam aralarının çok iyi olduğu anneme gıcık oluyordu ilk bebeğinde gece ağlayınca koştura koştura geliyor bakmaya. Ben işten gelince direk kucağıma veriyor elimi yüzümü yıkamamı beklemiyor filan diye. Ki annem de biryerde çocukların anne-babaları uzaklaştığında yeniden birleştikleri ilk 15 dknin çok önemli olduğunu çünkü çocuğun ebeveyni gördüğü ilk anın beklentinin tavan yaptığı ilk an olduğunu bu beklentinin o an karşılanması, hayal kırıklığı yaratılmaması gerektiğini okumuş. Kötü niyetinden ya da çocuktan sıkıldığından yapmıyordu yani.

Bakıcı şahane oldu herkes için. Sonuçta arada iş ilişkisi olduğu için annenin isteklerini koşulsuz yerine getiren birisi. 8 sene oldu hala devam ediyor ablamla. Resmen aile dostumuz oldu artık.

Herkese kucak dolusu sevgiler.

Artık sabrımın son demlerindeyim.
Bu onunla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.
Artık başım ağrıyor sinirimden bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.
Konu annem; artık durup durup arıza çıkarmasından, her şeye alınıp küsmesinden, her şeyin istediği gibi olmasından olmayınca da kavga çıkarıp bir de haklı gibi özür dilenmesini beklemekten bıktım usandım!
O kadar çok şey sıralarım ki buraya ama yorgunum, sinirlerim yıpranmış halde.
En son beni çıldırttığı konuda benim eşim bana göre biraz daha sakin bir yapıya sahiptir.
Çok konuşmaz, tanımadığı ortamlara hemen ısınamaz.
Kadın şimdi kafaya taktı damadı neden böyleymiş?!
Ölemesin öldüremesin.
Bana kuzenlerimin eşlerinden örnekler, sana hiç yakışmıyorlar, keşke daha iyisi olsaydılar vs artık kaldıramıyorum.
Ben evleneli 4.seney girdim bebek bekliyorum ve eşimi seviyorum.
Evet zor yanları bazen beni delirttiği noktaları var ama dünyanın en iyi adamıdır.
Kim dört dörtlük? Ben değilim mesela.
Araya mesafe koy, arama diyenler olacak mutlaka mesafeliyim zaten normal anne kız ilişkimiz yok.
Bugüne kadar o kadar çok tartıştık ki kalmadı tükettik her şeyi.
Böyle olunca arayıp ona da ağlıyor.
Bebek haberini ilk alınca doğum izni bitsin ben bakarım dedi artık baksın da istemiyorum.
Onun kaprisleriyle de uğraşmak istemiyorum.

Bıraksalar eşimi alıp gideceğim o kadar bıktım insanlardan.
Öyle bir yazıp rahatlayayım dedim uzun olduysa af ola :KK200:
Valla şimdiden böyleyse sürekli yanında olusa daha kötü olur söyleyeyim başka birine baktırma imkanın varsa hiç es geçme derim. Benim annem (tatlı da bir kadındır normalde), doğum yaptığım süreçte bende ve bebeğimde ciddi sağlık sorunları olduğu için ilk 30 gün ve sonra 2-3 aylar arasında bizimle yaşadı. Eşimi de çok sever aslında ama neden bilmiyorum o dönemde kafayı eşime resmen taktı. Beni de doldurdu kaç yıldır hiç sorun yaşamadığım eşime kin falan beslemeye başladım içten içe. Eşim en baştan beri bebek bakımında hep yardımcı ev işleri desen keza öyle ama adam 10 dakika üst katta oturan kardeşine sigara içmeye çıksa "x nerde", "hiç çocukla ilgilenmiyor", "niye sürekli yukarı çıkıyor" (ki biliyor sigara içtiğini bizim balkonumuz yok bebeğim kış bebeğiydi bahçeye çıkmak için büyük kapıyı açıp kapaması lazımdı direk ev soğuyordu yani aslında bebeği düşündüğü için yukarda içiyordu sigarasını) , adam markete gidiyor mesela büyük alışverişe "yine nereye gitti". Ben de annemden etkilenip eşime dırdır ettim yalan yok zaten lohusasın psikolojin bozuk olayları tam kavrayamıyorsun falan. Sonra annem gittikten sonra baktımki aslında eşim gayet de çocukla da ilgileniyor, evde temizliği zaten bana hiç yaptırmıyor, mamasını yapıyor biberonunu yıkıyor, yapamadığı tek şey emzirmekti heralde :D bir de altını değiştirmek ve giydirip soymaktı o da çok küçük yapamıyorum korkuyorum diyordu (şimdi hepsini yapıyor mesela). Neyse demem o ki annemi susturamıyordum psikolojimi o dönem çok bozmuştu. Şimdi de gündüzleri bakıyor. Eşim izinli olduğu günlerde çıkıyor mesela hem bebeğe alışveriş yapıyor hem eve falan, bazen de özel bi işi oluyor babasına gidiyor vs. Annem yine başlıyor "x nereye gitti, neden hala gelmedi" :KK57: :KK57: :KK57: En sonunda sanene anne geziyor dedim yaa sinirlendim artık. Bekliyorki adam işe gitmesin, hiçbiyere gitmesin hep evde otursun çocuk baksın. Valla iyki benim işe gitmeme karışmıyor. Delirtecek beni bu konuda artık.

Herkese kucak dolusu sevgiler.

Artık sabrımın son demlerindeyim.
Bu onunla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.
Artık başım ağrıyor sinirimden bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.
Konu annem; artık durup durup arıza çıkarmasından, her şeye alınıp küsmesinden, her şeyin istediği gibi olmasından olmayınca da kavga çıkarıp bir de haklı gibi özür dilenmesini beklemekten bıktım usandım!
O kadar çok şey sıralarım ki buraya ama yorgunum, sinirlerim yıpranmış halde.
En son beni çıldırttığı konuda benim eşim bana göre biraz daha sakin bir yapıya sahiptir.
Çok konuşmaz, tanımadığı ortamlara hemen ısınamaz.
Kadın şimdi kafaya taktı damadı neden böyleymiş?!
Ölemesin öldüremesin.
Bana kuzenlerimin eşlerinden örnekler, sana hiç yakışmıyorlar, keşke daha iyisi olsaydılar vs artık kaldıramıyorum.
Ben evleneli 4.seney girdim bebek bekliyorum ve eşimi seviyorum.
Evet zor yanları bazen beni delirttiği noktaları var ama dünyanın en iyi adamıdır.
Kim dört dörtlük? Ben değilim mesela.
Araya mesafe koy, arama diyenler olacak mutlaka mesafeliyim zaten normal anne kız ilişkimiz yok.
Bugüne kadar o kadar çok tartıştık ki kalmadı tükettik her şeyi.
Böyle olunca arayıp ona da ağlıyor.
Bebek haberini ilk alınca doğum izni bitsin ben bakarım dedi artık baksın da istemiyorum.
Onun kaprisleriyle de uğraşmak istemiyorum.

Bıraksalar eşimi alıp gideceğim o kadar bıktım insanlardan.
Öyle bir yazıp rahatlayayım dedim uzun olduysa af ola :KK200:
Al bendende o kadar bugün tartıştım daha. Evlenmek istemediğim birine hayır dedim diye bir ay önce bana alttan laf yaptı seni kimse almaz gibisinden bugünde evlenmem için baskı yapıyor sen kendine güvenmiyorsun falan bir sürü şey söylüyor. İşin garibi küçükken saftım isteklerini hep hor görerek ya da bu şekilde laf sokarak beynime yerleştirmesiyle yapardım. Şimdi koca kızım ve gerçekten aşırı soğudum iki kelime nasihat vermemesinden falan bugün konu açmayı düşündüm :/

Valla şimdiden böyleyse sürekli yanında olusa daha kötü olur söyleyeyim başka birine baktırma imkanın varsa hiç es geçme derim. Benim annem (tatlı da bir kadındır normalde), doğum yaptığım süreçte bende ve bebeğimde ciddi sağlık sorunları olduğu için ilk 30 gün ve sonra 2-3 aylar arasında bizimle yaşadı. Eşimi de çok sever aslında ama neden bilmiyorum o dönemde kafayı eşime resmen taktı. Beni de doldurdu kaç yıldır hiç sorun yaşamadığım eşime kin falan beslemeye başladım içten içe. Eşim en baştan beri bebek bakımında hep yardımcı ev işleri desen keza öyle ama adam 10 dakika üst katta oturan kardeşine sigara içmeye çıksa "x nerde", "hiç çocukla ilgilenmiyor", "niye sürekli yukarı çıkıyor" (ki biliyor sigara içtiğini bizim balkonumuz yok bebeğim kış bebeğiydi bahçeye çıkmak için büyük kapıyı açıp kapaması lazımdı direk ev soğuyordu yani aslında bebeği düşündüğü için yukarda içiyordu sigarasını) , adam markete gidiyor mesela büyük alışverişe "yine nereye gitti". Ben de annemden etkilenip eşime dırdır ettim yalan yok zaten lohusasın psikolojin bozuk olayları tam kavrayamıyorsun falan. Sonra annem gittikten sonra baktımki aslında eşim gayet de çocukla da ilgileniyor, evde temizliği zaten bana hiç yaptırmıyor, mamasını yapıyor biberonunu yıkıyor, yapamadığı tek şey emzirmekti heralde :KK70: bir de altını değiştirmek ve giydirip soymaktı o da çok küçük yapamıyorum korkuyorum diyordu (şimdi hepsini yapıyor mesela). Neyse demem o ki annemi susturamıyordum psikolojimi o dönem çok bozmuştu. Şimdi de gündüzleri bakıyor. Eşim izinli olduğu günlerde çıkıyor mesela hem bebeğe alışveriş yapıyor hem eve falan, bazen de özel bi işi oluyor babasına gidiyor vs. Annem yine başlıyor "x nereye gitti, neden hala gelmedi" :KK57: :KK57: :KK57: En sonunda sanene anne geziyor dedim yaa sinirlendim artık. Bekliyorki adam işe gitmesin, hiçbiyere gitmesin hep evde otursun çocuk baksın. Valla iyki benim işe gitmeme karışmıyor. Delirtecek beni bu konuda artık.

aha benim annem
bir de öyle yapıyorlar ki "acaba eşim beni seviyor gibi gözüküp işten mi kaytarıyor" falan diye şüpheye de düşüyorsun.
Hayır sanırsın kendi halinde bir kadın değil de fridevs yöreoğlu...

Yok canım artık yetişkin bir bireysiniz üstelik evlisiniz. Kurduğunuz ve sorumluluğunu yürüttüğünüz bir yuva var. Anne de olsa baba da olsa kim olursa olsun sınırların içine girmesi normal kabul edilemez. Siz bu sınırlara girmesine izin vermedikçe problem çözülecektir. Bu yüzden de konuyu kestirip atmanız şart. Kv yapıyormuşsunuz ama şu açıdan bakarsak o da eşinizin annesi. Sizin annenizin tek farkı kendi anneniz olması. Kv nasıl bu sınırlara anne de olsa giremiyorsa/izin vermiyorsanız annenize de gerektiğinde bu çizgiyi çizmeniz gerek. Küsün kırın demiyorum. Konuyu kapattırın. Aksi halde bu şekilde yıpranmaya devam edersiniz. Bi süre sonra eşinize de yansıyacak bu durum.

Eşimden ziyade bana yansıyor artık bu konulardan konuşurken çenem titriyor sinirden.
Kendi annemde olsa uzak dursun artık bizden kimseyi istemiyorum artık :/

Bakıcı tutarsın. İnan çok daha rahat edersin. Yeni annelik zaten zor. Ablam aralarının çok iyi olduğu anneme gıcık oluyordu ilk bebeğinde gece ağlayınca koştura koştura geliyor bakmaya. Ben işten gelince direk kucağıma veriyor elimi yüzümü yıkamamı beklemiyor filan diye. Ki annem de biryerde çocukların anne-babaları uzaklaştığında yeniden birleştikleri ilk 15 dknin çok önemli olduğunu çünkü çocuğun ebeveyni gördüğü ilk anın beklentinin tavan yaptığı ilk an olduğunu bu beklentinin o an karşılanması, hayal kırıklığı yaratılmaması gerektiğini okumuş. Kötü niyetinden ya da çocuktan sıkıldığından yapmıyordu yani.

Bakıcı şahane oldu herkes için. Sonuçta arada iş ilişkisi olduğu için annenin isteklerini koşulsuz yerine getiren birisi. 8 sene oldu hala devam ediyor ablamla. Resmen aile dostumuz oldu artık.

Bakıcı içinde para lazım oda bizde yok şuan :/

aha benim annem
bir de öyle yapıyorlar ki "acaba eşim beni seviyor gibi gözüküp işten mi kaytarıyor" falan diye şüpheye de düşüyorsun.
Hayır sanırsın kendi halinde bir kadın değil de fridevs yöreoğlu...
Ay fridevs damadına bayılıyordu yaa öyle deme :KK70: :KK70: Bu gün de mesela öğle tatilinde eve gittim. Telefonumu da evde unutmuşum sabah eşimle konuşamadım. Çocuğu uyuttum geldim annem sofra donatmış (ben evde yemiyorum diyetteyim) ooo dedim kendine ziyafet kurmuşsun. "x gelecek beraber yiyeceğiz dedi".. "markete gitti ama hala neden gelmedi ki" falan diye eklemeyi de ihmal etmedi :KK70: :KK70: Sonra eşimi aradım babasındaydı kahvaltı yapıyordu :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: Annem seni bekliyo dedim "ben babama gitcem sonra markete gidip gelirim dedim ona sadece" dedi :KK57::KK57::KK57::KK57: Anneme söyledim kahvaltıyı babasında yapıyormuş diye nasıl üzüldü anlatamam. Kadın eşime kafayı taktı yaaa :KK70: :KK70: :KK70:Bi de diyo ki "her hafta babasına gidiyor" :D :D

Valla şimdiden böyleyse sürekli yanında olusa daha kötü olur söyleyeyim başka birine baktırma imkanın varsa hiç es geçme derim. Benim annem (tatlı da bir kadındır normalde), doğum yaptığım süreçte bende ve bebeğimde ciddi sağlık sorunları olduğu için ilk 30 gün ve sonra 2-3 aylar arasında bizimle yaşadı. Eşimi de çok sever aslında ama neden bilmiyorum o dönemde kafayı eşime resmen taktı. Beni de doldurdu kaç yıldır hiç sorun yaşamadığım eşime kin falan beslemeye başladım içten içe. Eşim en baştan beri bebek bakımında hep yardımcı ev işleri desen keza öyle ama adam 10 dakika üst katta oturan kardeşine sigara içmeye çıksa "x nerde", "hiç çocukla ilgilenmiyor", "niye sürekli yukarı çıkıyor" (ki biliyor sigara içtiğini bizim balkonumuz yok bebeğim kış bebeğiydi bahçeye çıkmak için büyük kapıyı açıp kapaması lazımdı direk ev soğuyordu yani aslında bebeği düşündüğü için yukarda içiyordu sigarasını) , adam markete gidiyor mesela büyük alışverişe "yine nereye gitti". Ben de annemden etkilenip eşime dırdır ettim yalan yok zaten lohusasın psikolojin bozuk olayları tam kavrayamıyorsun falan. Sonra annem gittikten sonra baktımki aslında eşim gayet de çocukla da ilgileniyor, evde temizliği zaten bana hiç yaptırmıyor, mamasını yapıyor biberonunu yıkıyor, yapamadığı tek şey emzirmekti heralde :KK70: bir de altını değiştirmek ve giydirip soymaktı o da çok küçük yapamıyorum korkuyorum diyordu (şimdi hepsini yapıyor mesela). Neyse demem o ki annemi susturamıyordum psikolojimi o dönem çok bozmuştu. Şimdi de gündüzleri bakıyor. Eşim izinli olduğu günlerde çıkıyor mesela hem bebeğe alışveriş yapıyor hem eve falan, bazen de özel bi işi oluyor babasına gidiyor vs. Annem yine başlıyor "x nereye gitti, neden hala gelmedi" :KK57: :KK57: :KK57: En sonunda sanene anne geziyor dedim yaa sinirlendim artık. Bekliyorki adam işe gitmesin, hiçbiyere gitmesin hep evde otursun çocuk baksın. Valla iyki benim işe gitmeme karışmıyor. Delirtecek beni bu konuda artık.

Normal de anlatır işte damadım şöyle iyi böyle efendi, forever a böyle yardımcı elinden her iş geliyor diye ama o konuşmama huyunu benimseyemedi.
Eşim konuşmuyor işte herkese karşı bir artı mesafesi var yani ne yapayım 31 yaşında adam bu saatten sonra değişmez kv için özellikle de.
Biz normalde tartışmayız ama beni o gün o kadar doldurdu ki gittim ona patladım artık delirtiyor çünkü söyledikleriyle.
Hep diyorum ne adamlar var benim eşim aldatmaz, terbiyelidir, düzgün insandır şükretmek lazım diye ama kadın hep daha fazlasını istiyor.
Ben katlanamam biliyor musun en fazla 10 gün dursunlar doğumdan sonra çünkü kv deyle de anlaşamıyor.

O istiyor kendi istediği gibi olsun, kv istiyor kendi istediği gibi olsun ben arada bomba yüklü tarla oluyorum.

Back
X