Annemden yıldım

Ay fridevs damadına bayılıyordu yaa öyle deme :KK70: :KK70: Bu gün de mesela öğle tatilinde eve gittim. Telefonumu da evde unutmuşum sabah eşimle konuşamadım. Çocuğu uyuttum geldim annem sofra donatmış (ben evde yemiyorum diyetteyim) ooo dedim kendine ziyafet kurmuşsun. "x gelecek beraber yiyeceğiz dedi".. "markete gitti ama hala neden gelmedi ki" falan diye eklemeyi de ihmal etmedi :KK70: :KK70: Sonra eşimi aradım babasındaydı kahvaltı yapıyordu :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: Annem seni bekliyo dedim "ben babama gitcem sonra markete gidip gelirim dedim ona sadece" dedi :KK57::KK57::KK57::KK57: Anneme söyledim kahvaltıyı babasında yapıyormuş diye nasıl üzüldü anlatamam. Kadın eşime kafayı taktı yaaa :KK70: :KK70: :KK70:Bi de diyo ki "her hafta babasına gidiyor" :KK70: :KK70:

ya çok kötü
maalesef bir yere kadar set çekebiliyorsun çocuk bakıyorsa hele...

Normal de anlatır işte damadım şöyle iyi böyle efendi, forever a böyle yardımcı elinden her iş geliyor diye ama o konuşmama huyunu benimseyemedi.
Eşim konuşmuyor işte herkese karşı bir artı mesafesi var yani ne yapayım 31 yaşında adam bu saatten sonra değişmez kv için özellikle de.
Biz normalde tartışmayız ama beni o gün o kadar doldurdu ki gittim ona patladım artık delirtiyor çünkü söyledikleriyle.
Hep diyorum ne adamlar var benim eşim aldatmaz, terbiyelidir, düzgün insandır şükretmek lazım diye ama kadın hep daha fazlasını istiyor.
Ben katlanamam biliyor musun en fazla 10 gün dursunlar doğumdan sonra çünkü kv deyle de anlaşamıyor.

O istiyor kendi istediği gibi olsun, kv istiyor kendi istediği gibi olsun ben arada bomba yüklü tarla oluyorum.
Valla aynı işte annem de beni dolduruyor eşimi de çok seviyor araları çok iyi ama beni bazen eşimden bile şüphe ettiriyor.. Sürekli nereye gitti neden gelmedi hala yapıyor yani.. Ben rahat biriyim normalde eşim dışarı çıkınca falan aramam ama annem yüzünden adamı darlar oldum nerdeyse artık. Kendime telkin yapıyorum aramamak nerde kaldın falan dememek için. Sanırsın adam geziyor tozuyor öyle bi psikolojiye sokuyor beni.. İşten, babasından, alışverişten başka gittiği yer yok adamın.. Valla en güzeli bizde sağlık sorunu olmasa ben de hiç istemedim kalmasını ama öyle gerekti malesef o dönem. Şimdi de kalmasa da yine aynı muhabbetleri yapıyor her fırsatta sağolsun :D

ya çok kötü
maalesef bir yere kadar set çekebiliyorsun çocuk bakıyorsa hele...
Malesef artık duymamaya çalışıyorum dediklerini.. Elinden gelse eşimi ailesiyle falan görüştürmeyecek :D Bu arada annem kıskanç bi kadındır babam geçen yıl rahmetli oldu ama adamı canından bezdirip bunaltırdı sürekli. Babam gitti eşime taktı bu sefer :D Güler misin ağlar mısın işte el mahkum katlanıyoruz bazı şeyleri görmezden geliyoruz.

Valla aynı işte annem de beni dolduruyor eşimi de çok seviyor araları çok iyi ama beni bazen eşimden bile şüphe ettiriyor.. Sürekli nereye gitti neden gelmedi hala yapıyor yani.. Ben rahat biriyim normalde eşim dışarı çıkınca falan aramam ama annem yüzünden adamı darlar oldum nerdeyse artık. Kendime telkin yapıyorum aramamak nerde kaldın falan dememek için. Sanırsın adam geziyor tozuyor öyle bi psikolojiye sokuyor beni.. İşten, babasından, alışverişten başka gittiği yer yok adamın.. Valla en güzeli bizde sağlık sorunu olmasa ben de hiç istemedim kalmasını ama öyle gerekti malesef o dönem. Şimdi de kalmasa da yine aynı muhabbetleri yapıyor her fırsatta sağolsun :KK70:

Herkes kv den çeker ben annemden çekiyorum :(

Ne desem bilemedim.
İnsanın kendi annesi olunca daha fazla tolere ediyor.
Allah sabır versin.

Herkese kucak dolusu sevgiler.

Artık sabrımın son demlerindeyim.
Bu onunla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.
Artık başım ağrıyor sinirimden bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.
Konu annem; artık durup durup arıza çıkarmasından, her şeye alınıp küsmesinden, her şeyin istediği gibi olmasından olmayınca da kavga çıkarıp bir de haklı gibi özür dilenmesini beklemekten bıktım usandım!
O kadar çok şey sıralarım ki buraya ama yorgunum, sinirlerim yıpranmış halde.
En son beni çıldırttığı konuda benim eşim bana göre biraz daha sakin bir yapıya sahiptir.
Çok konuşmaz, tanımadığı ortamlara hemen ısınamaz.
Kadın şimdi kafaya taktı damadı neden böyleymiş?!
Ölemesin öldüremesin.
Bana kuzenlerimin eşlerinden örnekler, sana hiç yakışmıyorlar, keşke daha iyisi olsaydılar vs artık kaldıramıyorum.
Ben evleneli 4.seney girdim bebek bekliyorum ve eşimi seviyorum.
Evet zor yanları bazen beni delirttiği noktaları var ama dünyanın en iyi adamıdır.
Kim dört dörtlük? Ben değilim mesela.
Araya mesafe koy, arama diyenler olacak mutlaka mesafeliyim zaten normal anne kız ilişkimiz yok.
Bugüne kadar o kadar çok tartıştık ki kalmadı tükettik her şeyi.
Böyle olunca arayıp ona da ağlıyor.
Bebek haberini ilk alınca doğum izni bitsin ben bakarım dedi artık baksın da istemiyorum.
Onun kaprisleriyle de uğraşmak istemiyorum.

Bıraksalar eşimi alıp gideceğim o kadar bıktım insanlardan.
Öyle bir yazıp rahatlayayım dedim uzun olduysa af ola :KK200:
Bu filmi daha önce izledim ben, sakın bebeğine annenin bakmasına izin verme, evinde huzur bırakmaz. Üzülerek söylüyorum asla değişmeyecek. Ben böyle mutluyum, eşimi beğeniyorum, benden başka kimse de beğenmek zorunda değil de kestir at, ne kadar ağlarsa ağlasın sakın koyduğun mesafeyi kaldırma hatta daha da arttırmaya çalış. Bu da senin hayat sınavın, allah evladından yana güldürsün.

Bende de benzer model bir anne var, 38 yaşındayım hala mücadele ediyorum

Bu filmi daha önce izledim ben, sakın bebeğine annenin bakmasına izin verme, evinde huzur bırakmaz. Üzülerek söylüyorum asla değişmeyecek. Ben böyle mutluyum, eşimi beğeniyorum, benden başka kimse de beğenmek zorunda değil de kestir at, ne kadar ağlarsa ağlasın sakın koyduğun mesafeyi kaldırma hatta daha da arttırmaya çalış. Bu da senin hayat sınavın, allah evladından yana güldürsün.

Bende de benzer model bir anne var, 38 yaşındayım hala mücadele ediyorum

Ben değişmeyeceğini adım gibi biliyorum.
4 sene de bir arpa boyu yol alamadık.
51 yaşında benim annem zaten kendi de değişmez onu da biliyorum.
Aslında ben ilk başlardaki gibi değilim önceleri çok üzülürdüm ama artık alıştım.
Sadece huzurum kaçmasın istiyorum.
Sağlığıma zarar gelmesin.
Bir de hani annedir ya orada dursun modundayım ama böyle giderse gerçekten görüşmeyeceğim.

Zarar veriyor çünkü

Nasıl yapacağım ki?
1 sene en fazla bebeğime kendim bakarım sonrasında çok küçük olacak.
Kreşler alır mı ?

İnan var ya erteledim hep bugüne kadar ama Allah yukarda şahit ikisine de gebe kalmak istemiyorum.
Bakıcı tutacaksın, nereden bulurum güvenilirini deme sakın, binlerce kadın bebeğini bakıcıya bırakıyor, mutlaka senin gönlüne göre bir insan çıkacaktır, eve kamera sistemi kurarsın en kötü ihtimalle

Evet canım çok şükür çok teşekkür ederim :KK36:

Sadece alınsa gene amenna ama kadın kaos yani kavga etsin, huzursuzluk çıkarsın.
Ben inşallah annem gibi bir kadın olmam hiç bir konuda.

Cidden kendi annesinden nefret eder mi insan o raddeye getiriyor insanı.
Uzak duruyorum olmuyor, yakın oluyorum mutlaka arıza çıkaracak bir şey buluyor.

Eskisi kadar alttan almıyorum aslında o yüzden de hırçınlaşıyor.
Uzak durmaya alışan lazım, inan bunların ayağının altında cennet falan yok. Kendini korumaya bak, saldırılarına aynı şiddetle cevap ver, deli deliyi görmeden sopasını saklamıyor
Bende öyle daha 1 liralarını istemedim, istemem de.
Biliyorum çünkü bana gelince yok diyorlar ama kendilerine gidip sıfır araba alıyorlar.
Aç kaldım yine de söylemedim.

Allah daha çok versin onlara.

Aslında hiç istemiyorum baksın ama staja ara veremem yani 1 yıl verebilirim o süreden sonra ara veremem stajım yanar.
Ne yaparım küçücük çocukla bilmiyorum :(
Şimdiden kabus oldu bana.
Daha bunun doğumu var vs var ben şimdiden fotoğrafı görebiliyorum.
Kabus gibi
Yaklaştırma yanına, benim yardıma ihtiyacım yok kendim bakacağım de, zorlansan da huzurun olur en azından.
Kv olsa bunu zaten yapıyorum.
Canımı sıkınca görüşmüyorum ama annem olunca hadi diyorum bu sefer de büyüklük bende kalsın ama artık akıllandım.
Sağlığımdan olacağım yoksa
Büyüklük see kalmasın, bu model bunu anlayacak kapasitede değil, hele eşin hakkında tek kelime söylemesine izin veme, onun için eşine tek laf etme, eşin duyarken de eşini savun ki ona değer verdiğini anlasın. Kapıyı kapattığında sen eşin be eğin kalıyorsunuz bunu sakın unutma, asla annen için eşine olumsuz cümle kurma, annen asla doymayacak çünkü

Konuşup tartışacağınıza tartışmayı baştan kesseniz?

“Artık eşimle ilgili birşey duymak istemiyorum sağlığımı korumam lazım” diyeceksiniz.

O da elbette “ama eşin şöyleee” diyip sizi zorlayacak. İyi günler sonra görüşürüz diyip telefonu kapatın.

Birkaç kere daha dener, yine kapatın.
O şikayet edebilir, siz orada dinlemek zorunda değilsiniz. İki saat açıklama yapmak, derdinizi anlatmak mücadele vermek zorunda da değilsiniz.

İpi bırakın yerde kalsın.
İlişkinizi kopartın demiyorum, zaten bu gidişle sağlam kavga çıkacak ve kendi kendine kopacak. Kurtarmak için aklıma gelen tek yok bu.

Onun değişmesine gerek yok, siz değişin.

Maddi durumum o kadar iyi değil.
Neredeyse 2 yıl sonrasından bahsediyorsun, o zaman belki düzelecek durumun, ona ayıracak paran okacak. Ben de çok sıkışıktım ama keseme göre bir bakıcı bulmayı başardım, anneme baktırmadım. Baktırsam başıma ne geleceğini iyi biliyordum maddi sıkıntıyı manevi sıkıntıya tercih ettim. O zamana kadar ne kapılar açılacak kim bilir. Sakın annene sen bakarsın deme, o zaman gelsin hele bir bakarız de. Beklentiye kesinlikle sokma

Kac haftalik gebesin? Sinirlerini bu kadar yipratma cunku dogum sonrasi biraz zor bir donem enerji toplaman lazim.. enerji kaybetmen degil..yani valla kac yil olmus evleneli.. siz iyiyseniz annene ne.. bazen ne yaparsan yap ailendekilere yaranamazsin..yani ne yapsan kotudur. Diyelimki damadini istemedigi icin annenin seni doldurmasina izin versin tatsizlik vs bosandin.. yani emin ol onada bir suru kulp takar. Ne yapsan kabahat.. o yuzden sana tavsiyem gercektwn mesafeni koy, kapiyi kapatinca kimse kimsenin umrunda olmuyor

Konuşup tartışacağınıza tartışmayı baştan kesseniz?

“Artık eşimle ilgili birşey duymak istemiyorum sağlığımı korumam lazım” diyeceksiniz.

O da elbette “ama eşin şöyleee” diyip sizi zorlayacak. İyi günler sonra görüşürüz diyip telefonu kapatın.

Birkaç kere daha dener, yine kapatın.
O şikayet edebilir, siz orada dinlemek zorunda değilsiniz. İki saat açıklama yapmak, derdinizi anlatmak mücadele vermek zorunda da değilsiniz.

İpi bırakın yerde kalsın.
İlişkinizi kopartın demiyorum, zaten bu gidişle sağlam kavga çıkacak ve kendi kendine kopacak. Kurtarmak için aklıma gelen tek yok bu.

Onun değişmesine gerek yok, siz değişin.

Ben istiyorum ki eşimin kötü bir huyu yokken bu huyu da görünmesin.
Annemlerin bir işi olur gider gelir, yardım da bulunur.
Bir ton iyiliği vardır ama kadın onları görmüyor buna takıldı kaldı.
Zaten en sonunda patladım ben ilk seferinde vermiyorum bu tepkiyi.
Ben konuşmak istemedikçe üstüme geliyor en sonunda da sesim yükseliyor, ben kavgacı oluyorum.

Evet doğrusu bu olacak galiba konular açılınca kestirip atmak yada zaten bitecek cidden.

Kac haftalik gebesin? Sinirlerini bu kadar yipratma cunku dogum sonrasi biraz zor bir donem enerji toplaman lazim.. enerji kaybetmen degil..yani valla kac yil olmus evleneli.. siz iyiyseniz annene ne.. bazen ne yaparsan yap ailendekilere yaranamazsin..yani ne yapsan kotudur. Diyelimki damadini istemedigi icin annenin seni doldurmasina izin versin tatsizlik vs bosandin.. yani emin ol onada bir suru kulp takar. Ne yapsan kabahat.. o yuzden sana tavsiyem gercektwn mesafeni koy, kapiyi kapatinca kimse kimsenin umrunda olmuyor

10+3 şuan daha yeni ama yine de bu zorbalığı çekmek istemiyorum.
Ben aslında cidden mesafeliyim hani dersimi aldım dedim her seferinde ama insanız işte konuşuyoruz, görüşüyoruz derken hooop yine başa döndük.
Bazen 2 gün üst üste aramıyordum trip atıyor bana benim bir tane kızım var oda bana el oldu diye.
Yakın olunca sağlık denen bir şey kalmadı.
Bu kadar şey diyor bende iyi boşanalım diyorum sonra da diyor ki hayır damadım kötü değil.
Kötü değilse tut o zaman çeneni.

İş gücü kaostan beslensin.

Back
X