biliyormusunuz ben annemi hiç tanımadım görmedim buna rağmen konu sahibin annesinin tutumu beni duygulandırmadı ben oğlumun oyuncağını bile ona sormadan başka bi çocuğa vermemKonu sahibine hak veriliyor tabi ki ,annesi abartmış biraz başkasına verme gibi filan..
Buna karşılık konu sahibinin tavrı yanlis olmuş güzellikle anlatmali tel ı suratına kapatıp kadını üzmemeliydi ki kendiside vicdan yapmış bu yüzden. .
Neyse konu o değil de niye sevgisiz ,tahammülsüz , bencil bir toplum olduk ne ara olduk çok yazık.. Yüzde 99 u çocukları için elinden gelen herşeyi her fedakarlığı yapan aileler anneler babalar evlatlarını büyütene kadar kaç çift ayakkabı almışlardır aliyorlardir acaba ?
Sonuç : Anne diye herşeyi yapmak hakkına mi sahip deniliyor yok niye duygusal bakılıyor , konunun başından beri buna benzer o kadar çok yorum var di ki içim acı dı resmen.. Kimse kadın haklı dememiş ki zaten ama yok olur mu nasıl alır nasıl yapar ciks ciks ciks..
Yaşlanınca insalar çocuk gibi davranmaya başlarlar ,alınmaları uzulmeler hatta saçmalamalar..
Umarim sizler o yaslilardan olmazsınız ve evlatlarınız da size böyle sevgisiz cevaplar vermez inşallah.. Ha ama verirlerse sizde normali bu deyip duygusala baglamazsiniz artık..
ben de bozulurdumKizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
Bundan 5 ay önce annem aradi; dedi ki sac duzlestiricin nerdeydi dedim noldu hayirdir arkadasima söz verdim ona vercem dedi. Bende benim esyami bana sormadan nasil verirsin? dedim; ne olacak ne kiymetli esyan var yenisini alirim dedi. Uzatmadim ama cok bozuldum. Geleyim en son olaya.
Bir tane ayakkabim var cok deger verdigim birisinin hediyesiydi maddi degeride manevi degeride yuksek daha sadece 1 kere giydim annemde benim kiyamadigimi biliyor. Bati ya donunce alip kullanicam dursun dedim. Neyse gecenlerdede gitmis o ayakkabiyi giymis iyi hos giysin fotograf atmis hic bisey demedim sonucta annem ne olacak.
Ama dün instagramda bi fotograf paylamis arkadaslariyla piknige gitmis bembeyaz ayakkabiyi piknige giderken giyip terlik gibi ustune basarak yani ayakkabinin arkasini kirarak poz vermis. Sinir oldum dünden beri kendime diyorum annenden degerlimi falan ama en son kendimi tutamayip bugun aradim. anne sana cok kirildim dedim insan piknige giderken bembeyaz ayakkabiyi giyermi dedim o bana hediye dedim demez olaydim sen nasil bi ayakkabi icin annene laf soylersin sana ondan 4 tane 5 tane alirim kaparsin ceneni dedi bende anne benimkini giyene kadar kendine gidip alsaydin dedim sus falan dedi bende yuzune kapattim tamam tamam deyip ama vicdan yaptim ya sizce ayip etmismiyim
biliyormusunuz ben annemi hiç tanımadım görmedim buna rağmen konu sahibin annesinin tutumu beni duygulandırmadı ben oğlumun oyuncağını bile ona sormadan başka bi çocuğa vermem
Tabii ki ülkemızin heryeri bir arkadasim. Fakat biz nisanliyken tayin cikti evlenip buraya geldik yeni esya alip yollarda ugrasmadik 2000 kusur km .buraya az bir esyayla geldik giyecek olarak burdanda idarelik ev esyasi aldik tam düzen kurmadik yani simdide bitti haftaya donucez. Niye bu kadar alingan davrandin kibatı ya gelırsem gıyerım ne demek
turkıyede yasamıyorsunuz sanırım
zıra ulkemın doğusu Batı'sı kuzeyi guneyı bır
Sonuçta ayakkabı için annenizin yüzüne telefon kapatmissiniz belli annenizden değerli olmadığıVicdanim oldugu icin burda konu actim. Annemden degerli degil hic birsey.
Bence sacmaliyosunuz anneme her ay bedel mi vericem zaten oturdugu evi ikimiz calisip aldik. Oyle havadan sallamak kolay anlamadan yorum yapmayin.
Daha siz tam algilayamadiniz bence.Sonuçta ayakkabı için annenizin yüzüne telefon kapatmissiniz belli annenizden değerli olmadığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?