- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
Okudum ve dunya malina ne kadar onem verdigini gordum sadece. Para onemli evet malda onemli benim icinde ama asla annemden onemli degil. Ben anneme asla biseyin lafini yapmam o bana öl dese ölürüm ama iste herkes evlat degilAsil sen nasil insansin ? Tam anlamadan atlamissin hemen. Biraz oku yazdiklarimi
Konunun basini okudum 3 saat once ne yazdiginiza bakamadim.iyi yapmissiniz.Aradim ve ozur diledim hallettik zaten. Aciklamasini yaptim 3 saat once.
Benim icin dünya mali degil. Bana saygi onemli benim annem herseyimi kullansin feda olsun ama ne olursa olsun emanet . Dinimizdede emanete hiyanet yok. Ben sadece kendime saygisizlik anliyorum benim para biriktirip aldigim duzlestiriciyi sormadan vermesi mesela anne olsa bile olmaz. Ki hallettik zaten ben evlatligimi yapip ozrumu diledim vicdan azabi oldugu icinde konu acmistim.Okudum ve dunya malina ne kadar onem verdigini gordum sadece. Para onemli evet malda onemli benim icinde ama asla annemden onemli degil. Ben anneme asla biseyin lafini yapmam o bana öl dese ölürüm ama iste herkes evlat degil
aa ben olsam canına bile okurdum sen gene sağlam bırakmışsın
kendi çocuğunu kendine bitişik yetiştirmek isteyenler ağğnneeeeeğğmmm diye duygu sömürüsü yapmış da, boşver sen onları. gören de anamızı çölde aç bıraktık sancak. isteyen ilerde rahat rahat giysin kızlarının konverslerini falan. halam da oğlunun 3 numara büyük spor ayakkabılarıyla geziyodu, o geldi aklıma ahahah rezil bi görüntüydü
bir kere sen oraya eşyalarını "emanet" bırakmışsın. ötesi yok. depo tutsaydın bilmemne demişler, millet ne akıllı ya. eminim hiiiç senin aklına gelmemiştir depo. demek ki bir sebep var ki oraya bırakıldı, hayret bişeyannen çocuğunu resmen adam yerine koymamazlık yapmış. ben olsam böyle hissederdim, seni anlıyorum. arada hatırlatman gerekiyor demek ki birey olduğumuzu. sen de yeni gelinsin, mecburen uzağa gitmişsin. "aman kızım dönsün de şıkır şıkır kullansın eşyalarını" diye mallarını gözünden sakınacağına, rahat rahat kullanmış. senin daha yaşayacakların var, onun biraz doymuş olması gerekir normalde. enteresan bir düşünce yapısı var annenin.
eğer genel olarak böyle düşünseydi bence sen de bu şekilde yetişirdin ve bu olay acayibine gitmezdi. ama sen farklı düşünüyorsun. galiba bu tür bir olay daha yeni yeni yaşanmaya başlamış. umarım bi daha olmaz. şurda kavuşmaya az kalmış, boşuna ağız tadınız bozulmasın.
Sizin aç bırakma ihtimaliniz yüksek gibi
Benmde esyalar annemde ve odam acik. Bekrkende hosuma gitmezdi esyalarima dokunulmasi ama annelerimiz iste icinde tutmaya calis. Ve gerckten kullanilmasini istemedgn seyleri kolileyip bantla.Kizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
Bundan 5 ay önce annem aradi; dedi ki sac duzlestiricin nerdeydi dedim noldu hayirdir arkadasima söz verdim ona vercem dedi. Bende benim esyami bana sormadan nasil verirsin? dedim; ne olacak ne kiymetli esyan var yenisini alirim dedi. Uzatmadim ama cok bozuldum. Geleyim en son olaya.
Bir tane ayakkabim var cok deger verdigim birisinin hediyesiydi maddi degeride manevi degeride yuksek daha sadece 1 kere giydim annemde benim kiyamadigimi biliyor. Bati ya donunce alip kullanicam dursun dedim. Neyse gecenlerdede gitmis o ayakkabiyi giymis iyi hos giysin fotograf atmis hic bisey demedim sonucta annem ne olacak.
Ama dün instagramda bi fotograf paylamis arkadaslariyla piknige gitmis bembeyaz ayakkabiyi piknige giderken giyip terlik gibi ustune basarak yani ayakkabinin arkasini kirarak poz vermis. Sinir oldum dünden beri kendime diyorum annenden degerlimi falan ama en son kendimi tutamayip bugun aradim. anne sana cok kirildim dedim insan piknige giderken bembeyaz ayakkabiyi giyermi dedim o bana hediye dedim demez olaydim sen nasil bi ayakkabi icin annene laf soylersin sana ondan 4 tane 5 tane alirim kaparsin ceneni dedi bende anne benimkini giyene kadar kendine gidip alsaydin dedim sus falan dedi bende yuzune kapattim tamam tamam deyip ama vicdan yaptim ya sizce ayip etmismiyim
aç bırakırsam da iyiliği için bırakırım ayol. ramazanda dombi oldu iyice, zayıflasın
şaka bi yana benim annemle aramda yaş farkı az, tek çocuğum bi de
ikimiz beraber büyüdük desem yeri, kendi öyle der hatta
bayaa bi enseye tokat halindeyiz yani
o yüzden böyle bir şeyi ben ona rahatlıkla söylerim, saygısızlık değil bu
ama annesiyle çok resmi olan insanlar için korkunç bir şey gibi gelebilir
yapcak bişey yokşişko annelerinizi bana yollayın aç bırakayım
Yorumlari okumadim ama bence haklisiniz. Nefret ederim esyalarimin kullanilmasindan. Teklif edilmesinden dahi hoslanmam. Madem rahatsizsiniz esyalarinizi evinize alin getirin. Annenize de hediye bir ayakkabi alip yollayin. Sorun cozulsun.Kizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
Bundan 5 ay önce annem aradi; dedi ki sac duzlestiricin nerdeydi dedim noldu hayirdir arkadasima söz verdim ona vercem dedi. Bende benim esyami bana sormadan nasil verirsin? dedim; ne olacak ne kiymetli esyan var yenisini alirim dedi. Uzatmadim ama cok bozuldum. Geleyim en son olaya.
Bir tane ayakkabim var cok deger verdigim birisinin hediyesiydi maddi degeride manevi degeride yuksek daha sadece 1 kere giydim annemde benim kiyamadigimi biliyor. Bati ya donunce alip kullanicam dursun dedim. Neyse gecenlerdede gitmis o ayakkabiyi giymis iyi hos giysin fotograf atmis hic bisey demedim sonucta annem ne olacak.
Ama dün instagramda bi fotograf paylamis arkadaslariyla piknige gitmis bembeyaz ayakkabiyi piknige giderken giyip terlik gibi ustune basarak yani ayakkabinin arkasini kirarak poz vermis. Sinir oldum dünden beri kendime diyorum annenden degerlimi falan ama en son kendimi tutamayip bugun aradim. anne sana cok kirildim dedim insan piknige giderken bembeyaz ayakkabiyi giyermi dedim o bana hediye dedim demez olaydim sen nasil bi ayakkabi icin annene laf soylersin sana ondan 4 tane 5 tane alirim kaparsin ceneni dedi bende anne benimkini giyene kadar kendine gidip alsaydin dedim sus falan dedi bende yuzune kapattim tamam tamam deyip ama vicdan yaptim ya sizce ayip etmismiyim
Gercekten annenden kiymetli mi anneler giymeyip giydiriyorlar yemeyip yediriyorlar demk yapmamak lazimmis insallah trolsundur yoksa boyle bir evlat oldugunu dusunemiyorum cok da laf soylemek istemiyorum cocugum boyle olur diyeKizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?