Anneme ayip mi ettim

Asil sen nasil insansin ? Tam anlamadan atlamissin hemen. Biraz oku yazdiklarimi
Okudum ve dunya malina ne kadar onem verdigini gordum sadece. Para onemli evet malda onemli benim icinde ama asla annemden onemli degil. Ben anneme asla biseyin lafini yapmam o bana öl dese ölürüm ama iste herkes evlat degil
 
Okudum ve dunya malina ne kadar onem verdigini gordum sadece. Para onemli evet malda onemli benim icinde ama asla annemden onemli degil. Ben anneme asla biseyin lafini yapmam o bana öl dese ölürüm ama iste herkes evlat degil
Benim icin dünya mali degil. Bana saygi onemli benim annem herseyimi kullansin feda olsun ama ne olursa olsun emanet . Dinimizdede emanete hiyanet yok. Ben sadece kendime saygisizlik anliyorum benim para biriktirip aldigim duzlestiriciyi sormadan vermesi mesela anne olsa bile olmaz. Ki hallettik zaten ben evlatligimi yapip ozrumu diledim vicdan azabi oldugu icinde konu acmistim.
 
Benim annemde ceketlerimi giyer örgü olanlari ben s bedenim.Annem xl.genisletir al senin olsun derim bir daha giymez.Baska bir hirkami giyer.Şaka gibidir yani.En sonunda acik acik konustum.Onun evinde birakmiyorum hic biseyimi.Soruna bu sekilde çözüm bulduk:)
 


Sizin aç bırakma ihtimaliniz yüksek gibi
 
Sizin aç bırakma ihtimaliniz yüksek gibi

aç bırakırsam da iyiliği için bırakırım ayol. ramazanda dombi oldu iyice, zayıflasın
şaka bi yana benim annemle aramda yaş farkı az, tek çocuğum bi de
ikimiz beraber büyüdük desem yeri, kendi öyle der hatta
bayaa bi enseye tokat halindeyiz yani
o yüzden böyle bir şeyi ben ona rahatlıkla söylerim, saygısızlık değil bu
ama annesiyle çok resmi olan insanlar için korkunç bir şey gibi gelebilir
yapcak bişey yok şişko annelerinizi bana yollayın aç bırakayım
 
Gün gelir toprağını sevmek zorunda kalınca anlarsın,doğru mu yapmışsın yanlış mı.
Ölümlü dünyada, dünya malı için hele ki "anne" kalbi kırmak bana göre çok kötü.
Giymiş zaten. Olan olmuş. Söylemesen daha iyiydi. Sadece düzleştiriciden konuyu açarak eşyalarının kullanılmasını istemediğini söyleyebilirdin.
 
Benmde esyalar annemde ve odam acik. Bekrkende hosuma gitmezdi esyalarima dokunulmasi ama annelerimiz iste icinde tutmaya calis. Ve gerckten kullanilmasini istemedgn seyleri kolileyip bantla.
 
Annem kullansa sikinti yapmam ben ondan degerli degil ama baskasina verirse kiyamet koparirim yenisini de aldiririm anneniz dusuncesizlik yapmis bi sure aramayin hatasini anlasin yoksa bu sekilde devam eder
 
Bence hiç de saygısızlık yapmamış annesi.. Saç düzleştiricisi konusunda tamam ama ayakkabımı giydi vay efendim de topuklarına bastı da falan... Amaaaaaan feda olsun anama.. 10 tane ayakkabı eskitsin.. Kıyafetimi giysin gezsin ohh miss.. Hiç de bozulmam.. Benden hiçbir şeyini esirgemeyen kadına hiç böyle bir şey için trip atamam.. Yüreğim almaz.. Konu sahibi aramışsın özür dilemişsin bir evlat olarak.. Kırma anacğını minnak şeyler için.. Tatlış tatlış giymiş heves etmiş giymiş ne var yani:)
 


Evet aradaki diyalog gerçekten önemli bir faktör.. Herkes annesine nasıl davranacağını bilir ,çünkü onu yetiştiren ta kendisi

sizin ki gençmiş ondan bu kadar rahatsınız. yaşlanınca alıngan ve çocuk gibi oluyorlar yine de kırmamaya çalışmalı..

Hayırlı uzun ömürler annenize
 
Ben de söylerdim belki ama bu kadar büyütmezdim sanırım. suç da var biraz ortada o kadar kıymetli eşyalar neden alınmaz ki iki senedir.
 
Kadın genç işi şeylere özeniyordur bırak kullansın. Ama öyle kro gibi de topukları katlamasın :)
 
Yorumlari okumadim ama bence haklisiniz. Nefret ederim esyalarimin kullanilmasindan. Teklif edilmesinden dahi hoslanmam. Madem rahatsizsiniz esyalarinizi evinize alin getirin. Annenize de hediye bir ayakkabi alip yollayin. Sorun cozulsun.
 
Gercekten annenden kiymetli mi anneler giymeyip giydiriyorlar yemeyip yediriyorlar demk yapmamak lazimmis insallah trolsundur yoksa boyle bir evlat oldugunu dusunemiyorum cok da laf soylemek istemiyorum cocugum boyle olur diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…