- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
özel hayatını yazmana gerek yoktuTabii ki ülkemızin heryeri bir arkadasim. Fakat biz nisanliyken tayin cikti evlenip buraya geldik yeni esya alip yollarda ugrasmadik 2000 kusur km .buraya az bir esyayla geldik giyecek olarak burdanda idarelik ev esyasi aldik tam düzen kurmadik yani simdide bitti haftaya donucez. Niye bu kadar alingan davrandin ki
Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.özel hayatını yazmana gerek yoktu
yazmış olsan bıle Batı'ya gelırsem gıyerımle bı alaka kuramadım yazdığın seylerın
memleketıme dönünce vs. gıyerım demek daha doğru bi üslup olurdu
alıngan gıbı gorunmemın sebebı Doğu Batı dıye ayrım yaptığınızdan dolayı oldu
Birçok eşyanız annenizin evinde orayı kira gibi kullanıyorsunuz ama annenize birkaç eşyayı çok görüyorsunuz tamam o ayakkabılarla pikniğe gidilmez ama bir ayakkabı içinde annenin kalbi kırılmaz hele ki dogudayken hemen gelip annenizin gönlünü almanız mesafe açısından zorken asla kırılmaz...Kizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
Bundan 5 ay önce annem aradi; dedi ki sac duzlestiricin nerdeydi dedim noldu hayirdir arkadasima söz verdim ona vercem dedi. Bende benim esyami bana sormadan nasil verirsin? dedim; ne olacak ne kiymetli esyan var yenisini alirim dedi. Uzatmadim ama cok bozuldum. Geleyim en son olaya.
Bir tane ayakkabim var cok deger verdigim birisinin hediyesiydi maddi degeride manevi degeride yuksek daha sadece 1 kere giydim annemde benim kiyamadigimi biliyor. Bati ya donunce alip kullanicam dursun dedim. Neyse gecenlerdede gitmis o ayakkabiyi giymis iyi hos giysin fotograf atmis hic bisey demedim sonucta annem ne olacak.
Ama dün instagramda bi fotograf paylamis arkadaslariyla piknige gitmis bembeyaz ayakkabiyi piknige giderken giyip terlik gibi ustune basarak yani ayakkabinin arkasini kirarak poz vermis. Sinir oldum dünden beri kendime diyorum annenden degerlimi falan ama en son kendimi tutamayip bugun aradim. anne sana cok kirildim dedim insan piknige giderken bembeyaz ayakkabiyi giyermi dedim o bana hediye dedim demez olaydim sen nasil bi ayakkabi icin annene laf soylersin sana ondan 4 tane 5 tane alirim kaparsin ceneni dedi bende anne benimkini giyene kadar kendine gidip alsaydin dedim sus falan dedi bende yuzune kapattim tamam tamam deyip ama vicdan yaptim ya sizce ayip etmismiyim
Kizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
Bundan 5 ay önce annem aradi; dedi ki sac duzlestiricin nerdeydi dedim noldu hayirdir arkadasima söz verdim ona vercem dedi. Bende benim esyami bana sormadan nasil verirsin? dedim; ne olacak ne kiymetli esyan var yenisini alirim dedi. Uzatmadim ama cok bozuldum. Geleyim en son olaya.
Bir tane ayakkabim var cok deger verdigim birisinin hediyesiydi maddi degeride manevi degeride yuksek daha sadece 1 kere giydim annemde benim kiyamadigimi biliyor. Bati ya donunce alip kullanicam dursun dedim. Neyse gecenlerdede gitmis o ayakkabiyi giymis iyi hos giysin fotograf atmis hic bisey demedim sonucta annem ne olacak.
Ama dün instagramda bi fotograf paylamis arkadaslariyla piknige gitmis bembeyaz ayakkabiyi piknige giderken giyip terlik gibi ustune basarak yani ayakkabinin arkasini kirarak poz vermis. Sinir oldum dünden beri kendime diyorum annenden degerlimi falan ama en son kendimi tutamayip bugun aradim. anne sana cok kirildim dedim insan piknige giderken bembeyaz ayakkabiyi giyermi dedim o bana hediye dedim demez olaydim sen nasil bi ayakkabi icin annene laf soylersin sana ondan 4 tane 5 tane alirim kaparsin ceneni dedi bende anne benimkini giyene kadar kendine gidip alsaydin dedim sus falan dedi bende yuzune kapattim tamam tamam deyip ama vicdan yaptim ya sizce ayip etmismiyim
Bence arkadaş ayrım yapmiyor.Ben de doğuda çalışıyorum. Ama burada herkese gore memleketi batı.calistigi yer doğu görevi.Milli eğitim müdürü bile hep konuşmasında doğu batı diye konuşur.Batiya gidersiniz vs.diye.özel hayatını yazmana gerek yoktu
yazmış olsan bıle Batı'ya gelırsem gıyerımle bı alaka kuramadım yazdığın seylerın
memleketıme dönünce vs. gıyerım demek daha doğru bi üslup olurdu
alıngan gıbı gorunmemın sebebı Doğu Batı dıye ayrım yaptığınızdan dolayı oldu
Annesi vefat etmiş biri olarak kesinlikle size katiliyorumevet kendisinin de tavrı yanlış ama ben annenizi bir ayakkabı için "hediye bile olsa" kırmanızı çok saçma buldum...
insanlar anneleri için hayatta olsa keşke de sesini duysam diye üzülürken hele...
ne olacak ayakkabı yani... annenizden daha değerli birinin hediyesi miydi?
Asil sen nasil insansin ? Tam anlamadan atlamissin hemen. Biraz oku yazdiklarimiNasil bi evlatsin ya dunya malina cok onem veriyosun.. onun senin karninda tasimasinin karsiligini 100 ayakkabiyla odiyemezsin sen.. goturseydin o zaman yanina. O elin adami kocan seni bigun kapiya koysa oraya donersin ama o zamansa ayakkabim dersin ne paragozsunuz ya bide kadini aramissin gittiginde sorardin
Aradim ve ozur diledim hallettik zaten. Aciklamasini yaptim 3 saat once.O anne emegi,sevgisi var uzerinde .yanlis yapmissin bir deil bin ayakkabimi giyse ses cikarmam.annelere olan borc ödenmez kusura bakma ama kıçı kirik bi ayakkabi icin kadini rezil etmissin .bence ozur dile arayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?