- 10 Temmuz 2020
- 19
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi gizemtstkn
Anneme tüm mesajları gösterdim normalde biz yazlıktaydık babam istanbuldaki evde bakıyorduk hep whatsapp da çevrimiçi belli ki instagramdan sonra whatsapp'a geçtiler bugün babama haber vermeden eve geldik ve o kadınla konuşuyordu tabi "kankam" dedi ki anlamayalım çocuklar gelmiş falan dedi... şok oldu biz şuan eve şerh koyma varmış annemden izinsiz evi satmasın diye onu halletmeye çalışacak annem yarın inşallah ama avukatlar çok pahalı bu davalarda nafaka falan avukatlar hallediyormuş ve avukat işi bizi strese sokuyor baya napacağız diye babamın aylık geliri 10.000 falan ama serbest çalıştığı için asgarisi görünüyor ama sonuçta banka hesapları var orda altın hesabı var baya bunları avukat halleşiyormuş ama dediğim gibi avukat çok pahalı nasıl olacak bilmiyorum çaresiz hissediyorum herkes tanıdık avukatım var diye arıyor ama hayrına değil yani kimse de yardımcı olur bir şeyler yapar demiyor o yüzden çok sıkıntılı bir durum böyle bir durum da çok önemli bir durum avukat önemli. Benim elimde zaten her ne kadar o silse de instagram konuşmaları ekran videosu var konuşmaların 108 tane baya var yani çok stresliyim lütfen eğer bilginiz varsa okuyun ve bana bir şeyler söyleyin çok ihtiyacım var bir de bu lisede son senem olacak özel okula da gidiyordum inşallah son senemi de orada okurum ...