- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
Saygıyla alkışlıyorum.o geri kafalı anan senin kör cahillekle bodoslama hayata daldığın pembe gözlüklerinle göremediğini görüyor ,korumaya çalışıyor bil istedim.
anay geri kafalı denmez.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygıyla alkışlıyorum.o geri kafalı anan senin kör cahillekle bodoslama hayata daldığın pembe gözlüklerinle göremediğini görüyor ,korumaya çalışıyor bil istedim.
anay geri kafalı denmez.
lise sona gidiyorum.
Ve bi sevgilim var 1 aydan fazladır çıkıyoruz.
Ben artık anneme söylemek istiyorum.
ama annem biraz geri kafalı beni bi erkekle gördüğünde bile hesap sorar.
yinede artık diğer arkadşlarım gibi benimde annemin sevgilimden haberi olsun istiyorum.
ya ben bunu anneme nasıl söyliyebilirim?
cok yasayin siz.sesli guldum.yaklasiminizi sevdim.ins ben de cocuklarim buyudugunde olgunluk gosterebilirimEn büyük kızım lise 3 de ve bizde durum şöyle gelişiyor
Önce halıları tırmalıyor ben Ali’ye aşığım diye
Bende diyorum gelsin istesin vereceğim
Aradan iki gün geçiyor Ali napıyor diyorum
Anne o çok aptal ben veliye aşığım sana demedim mi diyor ha diyorum tamam o gelsin
Veliyi sorduğum başka bir gün de bEn Efe ile platonik aşk yaşıyorum diyor hangi birine kızacağım ki gülüyorum artık![]()
Çekilin, ben lise son sınıfta kızı olan anneyim!lise sona gidiyorum.
Ve bi sevgilim var 1 aydan fazladır çıkıyoruz.
Ben artık anneme söylemek istiyorum.
ama annem biraz geri kafalı beni bi erkekle gördüğünde bile hesap sorar.
yinede artık diğer arkadşlarım gibi benimde annemin sevgilimden haberi olsun istiyorum.
ya ben bunu anneme nasıl söyliyebilirim?
Lise son sınıfta kızı olan bir anne olarak "önünde hayatını etkileyecek bir üniversite sınavın varken ne sevgilisi çocuğum. Seneye adını anmayacağın, sümüğünü atmayacağın biri için hayatından fedakarlık etme" derim.
Annenin tavrını bilmediğim için bir şey diyemem. Açık açık konuş, hata yapmamak için annenin tavsiyelerine ihtiyaç duyduğunu anlat. Asla evine gitme, cafe/sinema gibi toplu alanlarda buluş.
Bu kadınlardan korkulur vallahiBence aynı okulda/dershanede filansanız önce sık sık bahset. Atıyorum Ahmet bugün okulda şunu söyledi çok güldük. X konuyu anlamadım ama Ahmete anlattırırım gidince. Yapamadığım geometri sorularını hep Ahmete çözdürüyorum, sayısalı çok iyi, şu bölümü istiyor. Annenin bir konuda yorumda bulunduğunda evet bizde geçen gün okulda konuşuyorduk Ahmet de senin gibi düşünüyormuş şöyle şöyle dedi:).Laf arasında ince ince işleyerek Ahmeti annene olumlu bir imaj bırakarak tanıt önce.
Zaten annen Ahmet lafı hiç ağzından düşmüyor, hayırdır diye sorar bir noktada. Sende evet hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyormuş ama sınavlarımız bitene kadar arkadaşça görüşmeye karar verdik. Zaten önce seninle tanışıp iznini almak istiyormuş filan dersin.
İlla biz sevgiliyiz demene gerek yok yani. Maksat kadın kızı kimlerle takılıyor bilsin.
Ben bu taviri dogru bulmuyorum açikçasi. Sevgiliyi hayatin merkezine getirmek dogru degil tabiki fakat ayni sey dersler içinde geçerli. Evet sinav önemli fakat bu kadar kizin üzerine gidilmemesi lazim. Sevgili olmasi, illa derslerini etkileyecek diye birsey yok. Ikisini karsi karsiya koymak o yüzden bana saçma geliyor.
Zaman ile çoçuk hem ders, hem ask mesk konulardan çok bunalir ve iki konudada annesine birsey anlatmaz.
B beyda_59 Yerinde olsam birsey anlatmazdim. Ben anne kiz arasinda sefafliktan, arkadasliktan yanayim fakat bu her annenin basaracagi birsey degil. Eger senin annen seni fazla bunaltacak ise, yada hemen evlenmeni isteyecekse, kesinlikle anlatma.
Evli olup olmadığınız, evliyseniz çocuklarınızın yaşı nedir? Ona göre cevap vereceğim.
Çekilin, ben lise son sınıfta kızı olan anneyim!
Benim eşşek sıpasına bu yaz başında kurduğum cümlenin aynısını kuruyorum, dikkatli oku bakayım burayı:
1-Bu sene tüm emeklerinin karşılığını alacağın sene. Bu sebeple kafanı başka konularla dağıtman sadece sana zarar verir.
2- seneye üniye gidince karşına neleeeer neleeeer çıkacak.
3-sakın ağlayarak bana gelme, en sevdiğim cümledir "ben demiştim"
Sonuç : ağlayarak geldi ve ben ben demiştim diyemedim.
Sunu dusunemedim ama; derslerinizi ihmal etmeyin. Oncelık kendiniz olsun .Cok tatlı heyecanlar bence.
Bunu söylemek istemenizde güzel gayet. Annenin bilmesini istemesi falan hali:)
Her zaman doğruyu söylemek daha iyidir uzun vadede , bildiği takdirde basta kızar ama gördüğünde veyahut, dısarı cıkmak istediğinizde , evde idare edilmesi gereken durumda da eder. Yani her sekilde sizin faydanıza olacak bir durum.
Siz zaten mutlu oldukca , eve iyi geldikce oda mutlu olur merak etmeyin.
Anne sonucta cocugu mutluysa bir sorun olmaz bence.
Benim özel hayatim niye fikrini vermek için bu kadar önemli oluyor? Bekarsam, konusma hakkim yokmu?
Bu arada evliyim ve 2.5 yasinda bir kizim var. Simdi fikrimi söylemekte haklimiyim?