- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Huzurlu evini diyorsun ya,iste o huzurun farkinda degiller cogu zaman.
Baligin icinde bulundugu suyu gormemesi gibi.
Gecenlerde kizim dedi ki anne arkadaslarim seni cok begenmis,ne kadar tatli hitap ediyor konusurken annen dediler.
Ondan sonra davranislari sanki daha bir degisti bana karsi olumlu yonde.
Halbuki hep kendini kisitlanmislardan,istedigini hic yapamayanlardan saniyor.
Gecen yil sinema plani yapacagiz dedi,tamam bir gun kararlastirin gidersiniz dedim.
Sanki ben oyle dememisim,arkadaslariyla okulu kırıp gitmisler,üzüldüm valla haberim olunca.
Kizim ben zaten izin vermistim,neden boyle yaptiniz?Cevap: arkadaslar bosverin gidelim iste,bizimkiler duyarlarsa izin vermez dediler![]()
Ama ergenlik dramaqueen olma olayi var, ki bu normal. Hangimiz anne babamizi harika olarak görüyorduk? Tabiki kusak çatismasi olacak. Tabiki o kapi sert bir sekilde vurulur "haytimi mahv ediyorsunuuuuzzz" cümleleri havada uçacak. Yani ben simdiden buna hazirlikliyim :)
Ancak genel manada bilinir ya evin huzurlu olup olmadigi. Mesela senin kizin gidip kaçmaz. Yada senden çok gizli isler çevirmez. Bak en fazla bu sinema olayi oldu ve oda tabiki gün isigina çikti. Ergenler böyle saçmaliklar yapacak tabi. Anne babada dogru cezayi vermeli.
Ancak zaman ile degerimiz bilincek. Sartlar biraz esitlendikçe, onlar biraz büyüdükçe ve olgunlastikça. Simdilik tabiki biraz curcuna olacak. Sabirlar dilerim. Benim en az bir 10-12 yilim var diye o konularda azcik rahatim :)