- 17 Ocak 2017
- 36
- 32
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zehra_ankara
-
Benim annem çıldırırdı heralde .sannem ve babam ben 3 yasimdayken ayrildi. annem hic evlenmedi, hayatinda kimse olmadi. beni buyuttu, beni okuttu. yasami sadece ben oldum. evlendim ve yurt disina gittim.
ezcumle, annelik zaten budur. cocugu gelecege yatirim olarak gormemektir.
Sadece o kadardır insallah hissettikleri. Daha derin takıntılar degildir umarım. Haklısınız aslında belki de iki üzüldü diye ben icimde büyütmüş olabilirim.Annen evlenmiş barklanmış , istediği kişiyi bulmuş .
Onunla hayatın tadını çıkarmak varken , vah benim kızım bana sözünü tutmadı mı diyecek ?
Her anne kadar çocuğunun uzakta oturmasına üzülüyordur o kadar .
Bir kaç tane ağzı gevşeğin lafıyla hareket etmeyin ...
Millet bu konuşur durur zaten işleri güçleri başkalarını acınası göstermek
Evlenip uzakta mı yasayacaksınız? Bu duruma nasil bakiyor anneniz?Benim de annem babam 2yaşındayken ayrıldılar. Görüştüğü kimse de yok. Ben 24 yaşındayım bir iki seneye evlenme planım var hala bu yaşa geldi çalışıyor gençler gibi ki benim güzel bir hayatım olsun bana eşyalar alacak diye. Ev alırım orda oturursun diyor. Sevgilimle ilişkimi destekliyor. Bırak senin için evlenmiyorumu imasını bile etmiyor. Ben de tek çocuğum. Bu kadar aynı olduğumuz için anlatıyorum. İnsanlar evlenir ve gider. Aileler bunu desteklemek zorunda. Gereksiz bir söz olmuş karşılıklı. Sonuçta annenin yüzü evlilikten gülmemiş, senle alakası yok karşısına düzgün biri çıkmamış, olabilir. Kendi için evlenmemeliydi evlenmiyorsa da. Ben de bencil buldum açıkcası annenizi.
Evlenip uzakta mı yasayacaksınız? Bu duruma nasil bakiyor anneniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?