- 23 Aralık 2024
- 45
- 16
- 3
- 23
- Konu Sahibi waifukisara
-
bundan kendisine çok bahsettim gel gidelim dedim. kendisine konduramıyor terapi almayı, baban normal değil o ilaç içmeyecek ben içip uyuşacağım diyor.Siz mutlu da olsanız mutsuz da olsanız, anneniz için güzel şeyler de yapsanız o mutsuzluk annenizin DNAsına işlemiş. Buradan döner mi bilmiyorum ama yapabileceğiniz şey onu bir nebze de olsa rahatlatmak için birlikte terapiye gidebilirsiniz.
boşanmıyor, ben yaptırdım ablam yaptırdı. çok yaşlandım sizin çok güzel olmuş bende mi yaptırsam diyor gençleşirim diyor. artık kaç yaşına geldik ben gideme bir yere kızım napalım allah kötüleri kahretsin diyor ama durum bu şekilde ben çok yoruldum allah aşkına siz duysanız sürekli böyle naparsınızAnneniz tedavi olmaz mı
Şöyle ki evet özeniyor olabilir de dayak yediğim evde botoks dudak dolgusu yaptırmaya özenmem
O evden nasıl kurtulurum nasıl mutlu olabilirim diye düşünürüm
ben yemin ederim bir gün delirdim artık babamın çayına ilaç katıcaktım sakinleşsin bir gün bari diye da annem vazgeçirdi yapma günahtır dedi ağladım çıldırdım bendeAnneniz tedavi olmaz mı
Şöyle ki evet özeniyor olabilir de dayak yediğim evde botoks dudak dolgusu yaptırmaya özenmem
O evden nasıl kurtulurum nasıl mutlu olabilirim diye düşünürüm
Bırakın o zaman kendi halineboşanmıyor, ben yaptırdım ablam yaptırdı. çok yaşlandım sizin çok güzel olmuş bende mi yaptırsam diyor gençleşirim diyor. artık kaç yaşına geldik ben gideme bir yere kızım napalım allah kötüleri kahretsin diyor ama durum bu şekilde ben çok yoruldum allah aşkına siz duysanız sürekli böyle naparsınız
doğru şikayet eder hep bende böyle rahatlıyorum der sonra ben babama kinlenirim sen bi sakin olsana der ama o da babam beni döver diye korktuğundan olduğunu söylüyor.Bırakın o zaman kendi haline
Anneniz belli ki bu hayatından memnun sürekli şikayet etmek onu diri tutuyor
Bazı insanlar böyledir kaostan beslenir şikayet eder mağdur olmak hoşlarına gider
İnsanın kendini bile mutlu etmesi çok zorken sürekli başkasını mutlu etmeye çalışmak imkansız
Kendi hayatınıza işinize gücünüze odaklanın
Benim annem de 58 yaşında bu sene ilk defa ya boşanacaksın ya da bana şikayet etmeyeceksin dedim
O günden beri inan kafam rahat keşke zamanında deseydim
Annemin de işi var gücü var annesinden kalan 2 evi var bankada parası var
Babam çok iyi bir baba ama iyi bir eş değil kardeşleri ile dengeyi kuramıyor ve bu evde sorun yaratıyor
Önceden bizim küçük olmamızı bahane ediyordun şimdi hiçbir bahanen yok dedim
Biliyorum ki o biz olmasak da boşanmazdı çünkü mağdur rolü hoşuna gidiyor
Fedakar anne bak sizin için katlandım demek kolay olan
Babası da defalarca hem sana hem çocuklara bakarım dediği halde boşanmadı
Çocukluğumuzun içine ediyorlar ona da kılıf bulup bizim üzerimize yıkıyorlar
haklısınız o kadar artık bıktım usandım ki sinirli sürekli agresif bende ne yapacağımı bilemedim yapmadım allahtanDudak dolgusu botoxu boş verin. Madem ki artık erişkinsiniz ayrı bir ev açın o parayla annenize.
Bir çok insanın ailevi sorunları var. İçinden çıkmak sizin tercihiniz artık.
Ayrıca, babanın çayına ilaç atmak ne demek
ya o anda ilaca reaksiyon gösterse ölse adam bir de baba katili olacaksın.
Bunu da ulu orta yerde söylemeyin yarın bir gün adam ölse sizden bilirler.
Bırakın o zaman kendi haline
Anneniz belli ki bu hayatından memnun sürekli şikayet etmek onu diri tutuyor
Bazı insanlar böyledir kaostan beslenir şikayet eder mağdur olmak hoşlarına gider
İnsanın kendini bile mutlu etmesi çok zorken sürekli başkasını mutlu etmeye çalışmak imkansız
Kendi hayatınıza işinize gücünüze odaklanın
Benim annem de 58 yaşında bu sene ilk defa ya boşanacaksın ya da bana şikayet etmeyeceksin dedim
O günden beri inan kafam rahat keşke zamanında deseydim
Annemin de işi var gücü var annesinden kalan 2 evi var bankada parası var
Babam çok iyi bir baba ama iyi bir eş değil kardeşleri ile dengeyi kuramıyor ve bu evde sorun yaratıyor
Önceden bizim küçük olmamızı bahane ediyordun şimdi hiçbir bahanen yok dedim
Biliyorum ki o biz olmasak da boşanmazdı çünkü mağdur rolü hoşuna gidiyor
Fedakar anne bak sizin için katlandım demek kolay olan
Babası da defalarca hem sana hem çocuklara bakarım dediği halde boşanmadı
Çocukluğumuzun içine ediyorlar ona da kılıf bulup bizim üzerimize yıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?