- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Sık sık görüsüyorlar kendi evladimdan ayirmiyorum seni diyor ona çok iyi davraniyor. Bana böyle yapiyor. Ayrilirsaniz senin yuzunden diyor. Ben erkek arkadaşina değil sana kiziyorum diyor2 ayda evladimsin mi diyor anneniz
bence iki aydir tanidigi birine boyle demesi son derece garip. Annem 7 senedir tanidigi erkek arkadasima bile demez de. Biraz ilginc bir samimiyetmisSık sık görüsüyorlar kendi evladimdan ayirmiyorum seni diyor ona çok iyi davraniyor. Bana böyle yapiyor.
Evet hizli bir ilişki kisa sürede düğün düşunüyoruz zaten2 ayda hep beraber fazla yüz göz olmuşsunuz
Sorun su ki yüzüne öyle diyor sonradan bana bu laflari ediyorbence iki aydir tanidigi birine boyle demesi son derece garip. Annem 7 senedir tanidigi erkek arkadasima bile demez de. Biraz ilginc bir samimiyetmis
Acele etmenin sonuçlarını görmeye başlamışsınız. Umarım pişman olmazsınız.Evet hizli bir ilişki kisa sürede düğün düşunüyoruz zaten
24 yaşındayım.2 ayda sen evlenmeye mi karar verdin.2 ayda annen ne kadar sevmis olabilir onu.
Kac yasindasin?
Evet hizli bir ilişki kisa sürede düğün düşunüyoruz zaten
Öyle denk geldi diyelim.bir yere gitmemiz gerekiyordu annem de erkek arkadaşin götürsün dedi. Tanisma oldu. Sonra da erkek arladasim bize yemeğe gelmem istedi öyle devam ettie 2 aylık adam eve girip çıkarsa annende gelip istesinler der doğal olarak.
niye bu kadar erken tanıştırdınız ki?
sanirim ben anlatamadim. Diyorum ki luzumsuz vicik vicik bir iliski kurulmus siz, anneniz ve erkek arkadasiniz arasinda. İkinci ayda ne alaka anneniz cok sik vakit geciriyor sevgilinizle? Veya siz hangi cesaretle evlilik karari aldiniz? Bu sorularla iliskili annenizin sizinle bu sekilde konusmasi. Zaten anneniz ne dusunerek iki aydir tanidigi adamla hemen evlendirmeye calisiyor sizi onu da anlamadim. Fazla ilginc geldi uclu olarak iliskinizSorun su ki yüzüne öyle diyor sonradan bana bu laflari ediyor
Elalemi takan biri değil aslinda.bunca şeyi söyledikten sonra savunması da şu. Bizim kötu olmamizi istemiyomuş. Her gün görüşürsek ayrilirmisiz adı konusunmuşNeden bu kadar acele ettiriyor ki ne güzel tanıyın işte birbirinizi.
Kim olduklarını henüz çözemediğimiz"elalem" var ya onların etkisi biraz da.
Ona çok alındım zatenBence aceleden kendinize ev tutun
yaza kadar evlenemezsen ayrı ev tut nedir yaa!!!
Ciddi olarak başladık ilişkiye cok da iyi anlaşiyoruz. Biz de onun için dedik zaten 5 6 ay taniyalim da isteme oyle olsun.sanirim ben anlatamadim. Diyorum ki luzumsuz vicik vicik bir iliski kurulmus siz, anneniz ve erkek arkadasiniz arasinda. İkinci ayda ne alaka anneniz cok sik vakit geciriyor sevgilinizle? Veya siz hangi cesaretle evlilik karari aldiniz? Bu sorularla iliskili annenizin sizinle bu sekilde konusmasi. Zaten anneniz ne dusunerek iki aydir tanidigi adamla hemen evlendirmeye calisiyor sizi onu da anlamadim. Fazla ilginc geldi uclu olarak iliskiniz
Öyle denk geldi diyelim.bir yere gitmemiz gerekiyordu annem de erkek arkadaşin götürsün dedi. Tanisma oldu. Sonra da erkek arladasim bize yemeğe gelmem istedi öyle devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?