- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Şüphe duycağım seyler yok son zamanlarda. Izlemedeyim.. zaman ne olursa olsun gerekiyor bana kalirsaUyuşturucu meselesini açıklığa kavuşturmadan evliliği düşünmeyin bence. Şüphesi bile kötü.
Ay kusura bakmayın ama anneniz çok değişik bi kafaya sahip.Üstte yazdim. Eski erkek arkadasim 1 sene tanismadi annemle. Annem ona da laf etti seni almaz bu diye
Evet çok bunaltıyor beni artıkAy kusura bakmayın ama anneniz çok değişik bi kafaya sahip.
Anneniz ve babanız ayrimi ona göre bir olasılık geldi aklımaIyi geceler kızlar,
Sorun annem.. erkek arkadaşimla görüşmeme takmış durumda. Her gün görüşüyoruz illa ki. Kendisini de çok seviyor bize gidip geliyor, beraber gitceğimiz yere davet ediyor erkek arkadaşimi evladim gibisin diyor vs.
Olay bugun patladı.. erkek arkadaşımla 2 aydir beraberiz annem ne zaman istiycekler dedi bugun ve evde misafir olarak bir arkadaşı varken. Düğünü yaza yapicaz diye konuştuk isteme de kışın olur dedik. Hem biraz zaman geçsin birbirimizi taniriz diye. Daha 2 aydir beraberiz annem bi kaç kez daha sordu isteme olayini ısrarla kışın dememe rağmen bi yuzuk taksinlar artik diyip duruyor.Her gun gorusuyosunuz zaten bitirdiniz her şeyi. Bi sey olcaği da yok evlenemezsiniz dedi bana. Tutturdu büyük nişan istemiyorum dediğim halde sen dul musun neden yapmiycaksin demeye. Yapmama sebebim evde tek çalisan benim nişana masraf yapcağim yere çeyizime katkim olur diye düşunmem.Yaza kadar evlenemezsen kendine başka ev tutarsin dedi. Ağlamaktan gözlerim şisti. Neden boyle yapiyor
evet ayrıAnneniz ve babanız ayrimi ona göre bir olasılık geldi aklıma
benim de aklıma bu geliyor artık ne kadar senin iyiliğini isterim dese de, senin evde olman benim için iyi dese de. ki evlenmek zorunda da değilim, kendime ayrı ev açmama sebebim de onları rahat ettiremem zor durumda kalmasınlar maddi yönden diye. onun dediğine bakın. her gün görüşmemden rahatsız evde olamıyormuşum sözde. gündüz çalışıyorum. ama yaza evden git diyor. ben anlayamadımEvlenmezsen kendine ev bul nedir ya? Anneniz sizi resmen evde istemiyor. Bir an önce gidin diye uğraşıyor. Ne enteresan bir anne modeli
tamam o konuda haklı, zaten kışın söz yaza da düğün demişiz kışa kadar tanıyalım birbirimizi demişiz . hala üsteleyip de evleneceğin yok, yaza evlenemezsen git demesini anlamıyorum.2 aylik adam eve girer cikarsa ben de derim ne zaman evleniyorsunuz diye
Bir kliseyle konuyu noktalayayim: anne olunca anlarsiniz
Bilemedim ama vardir bir sebebi. Annenizi cok mu biktirdiniz yildiracak bir sey mi yaptiniz? Gunluk hayatinizi bilemeyiz o nedenle koskoca kadin bunu niye soyluyor bilemeyiz. Surekli eve evlenicem diye birilerini mi getiriyorsunuz? Ya da hemen birileriyle asiri bir samimiyet kurup da sonradan husrana mi ugruyorsunuz?tamam o konuda haklı, zaten kışın söz yaza da düğün demişiz kışa kadar tanıyalım birbirimizi demişiz . hala üsteleyip de evleneceğin yok, yaza evlenemezsen git demesini anlamıyorum.
Hayır öyle bir şey olmadı. gerçekten bir zararım yok yararım var hatta. eski erkek arkadaşım 1 sene tanışmamıştı seni almaz bilmem ne diye kışkırttı beni ona karşı da. napcağımı şaşırdım.Bilemedim ama vardir bir sebebi. Annenizi cok mu biktirdiniz yildiracak bir sey mi yaptiniz? Gunluk hayatinizi bilemeyiz o nedenle koskoca kadin bunu niye soyluyor bilemeyiz. Surekli eve evlenicem diye birilerini mi getiriyorsunuz? Ya da hemen birileriyle asiri bir samimiyet kurup da sonradan husrana mi ugruyorsunuz?
ne alaka ?? erkek arkadaşımla yarın evlenmiyorum daha 1 sene tanıycaz birbirimizi. gelsinler istesinler diyen annem ! 2 aya rağmen. evlenmezsen git diyen annem. erkek arkadaşımla anlaşamazsam ayırırım yolumu ama anneyle öyle olmuyor. annemin tavrı şu an daha dert bana emin olun. anne neticedeKonu sahibi 3 yil sonra buraya esimle mutsuzum yazarsa sasirmamak lazim
Hmm anladim. Doldurusa gelmeyin oyleyse. Hemen annenizle tanistirmamaniz lazimmis demek ki. Bir sure disarda gezip dolasin ama evlilik meselesine girmeyin yeniden bir iliskiniz olursaHayır öyle bir şey olmadı. gerçekten bir zararım yok yararım var hatta. eski erkek arkadaşım 1 sene tanışmamıştı seni almaz bilmem ne diye kışkırttı beni ona karşı da. napcağımı şaşırdım.
sevgi aşk saygı yan yana olma isteği falan bunlar değil de aileye girip çıksın diye evlenmek istemez bence insanlar. biz böyle sığ düşünene insanlar değiliz.evlenmeden önce aile içine rahat girip çıkan erkek niye evlendim ki gününü gün etmeye bakar annende hatalı sende evleneceğinide sanmıyorum
sonu ayrılık olacak gibi
ilişkim şuan rayında bir sorun yok inşallah da olmaz.. şimdiden mesafe koycam anneme. erkek arkadaşımla da arasına mesafe koycam tabi..Hmm anladim. Doldurusa gelmeyin oyleyse. Hemen annenizle tanistirmamaniz lazimmis demek ki. Bir sure disarda gezip dolasin ama evlilik meselesine girmeyin yeniden bir iliskiniz olursa
Muhtemelen annenizin hayatında biri var sizi önden sepetliyor olabilir. Yanlış anlamayın kötü bir tabir olduevet ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?