Anneme dayanamıyorum

Ohoo ben annemn cuzdanından ne paralar aldım garibim hiç agzını aacıp gık demezdi canım annecim bencr abartyosun ergenlik cocuklar gbi davranıyosun biraz sakinleşşş gerci yadın kaç blmiyorm ama ?

23 sayılırım.

Herhalde annesinin düşüncesiz hareketleri için böyle demiş yani kendisinin dediği annesinden para alabilir miyim diyip nezaket göstermesini bekliyor ama yapmıyor diye hırsız gibi demiş.

İlk defa biri beni anladı. Teşekkür ederim.

Eşyaları sormadan atmasına birşey demem ama cüzdanımda istediği zaman para alabilir niye sorsun ki biz ona sormadık hep anne para ver dedik bence abartmışsin

Keşke o da bana Deniz para ver kızım deseydi, o zaman hiç sorun olmazdı.

özel hayatınla ilgili sinirini annenden çıkartıyor olabilir misin? bana çok normal gelmedide..

Sanmam çünkü annemle küçücüklüğümden beri bu ve buna benzer sebeplerden anlaşamıyoruz, henüz özel bir hayatımın olmadığı zamanlardan beri.

Ağlamadı, zaten hatasının farkında olduğunu düşünüyorum.

Başka biri olsa tepkiyi anlarım ama anne bu yahu. Odaya da girer cüzdanı da açar para da alır. Hırsızlık ve özel hayata mudehale aile dışındaki fertlere göre bence.
Buna samimiyet derim ben desem desem

23 yas icin garip sorunlar bunlar. okuyunca ergenliktesin sanmistim.
koca kadinalrsiniz ikinizde, o senden alir sen ondan alirsin, ne sacma bir para muhabbeti olmus.
esyalarini niey atiyor.
son soru odani kendinmi temizliyorsun annenmi? eger anneyse kusura bakma orta;lara doktugun esyalari atabilir, odana girmesini istemiyorsan kendin temizle esyalarini ekndin topla.

Ah bilsem neden attığını. Manevi değeri olan eşyalarımı bile atmış. Lise formamı saklıyordum hatıra diye onu attı anlattıkça sinirleniyorum. Daha geçenlerde Hıristiyanlıkla ilgili kitaplarımı atmış sanki okudum diye Hıristiyan olacağım ki olabilirim de bu ne müdahale?
Odamda yayıntı pek olmaz ama sil süpür işini annem yapıyor.

biz yurdum insani anneler o kadar genis degiliz ne yazikki :)
lise formani falan neden atmis bilemiyorum, belki eski durmasin bosuna demistir, bende cocuklarin hayatina saygi gosterilmesinden yanayim, gencken annem bu tarz bisey yapsa bende kizardim. ama belli bir iletisimsizlik var sizde, annen senin icind egerli oldugunu bilseydi lise formani atmazdi heralde.
kitaplarla ilgili yorum yapamiycam, bende atmazdim belki ama saklardim belki :)
ama yinede butun bu iliskiniz 23 yas icin biraz tuhaf geldi bana, ayni evde yasamaktan belkide bilemiyorum.

Tepkileriniz çok abartı yada kendinizi anlatamamışsınız.
Yeri gelir ben annemin cüzdanından para alırım yeri gelir o bazen sorarız bazen aldıktan sonra söylerim.
Bunlarda bence sorun yok. Eşyalarımı alır takar takıştırır kıyafetlerimi giyer bende onunkileri giyerim bir sıkıntıda çıkmadı aramızda. Annenizle uzak mısınız? Anne kız ilişkiniz nasıl?

Annem benden iridir, izinsiz kıyafetlerimi giyip genişlettiğinde ve bir daha benim giyemeyeceğim kıvama getirdiğinde dahi sorun etmemiştim.

Tamam genel anlamda saygı bekliyorsun ama verdiğin örnek çok abartı olmuş. Anlaşılan kadının her hareketi batar olmuş.

Bunlar basit meseleler. Daha derin sorunlar yoksa -evlat ayrımı, hayatınla ilgili istemediğin şeylere zorlaması gibi- aşılamayacak bir sorun göremedim ortada. Biraz daha ılımlı olmalısın.

Ben öğrenciyim, tatilleri ailemle geçiriyorum. Son sınıfa geçtim, bir aksilik çıkmazsa seneye mezunum ve şimdiden mezun olunca ne yapacağım, aynı evde sürekli nasıl yaşayacağım diye düşünüyorum. Çok zor gerçekten yıpranıyorum.

Bazı insanlar eşyalarının kullanılmasını sevmez. Ben de bunlardanım. Eğer anneniz kıyafetlerini giymemenizi, parasını almamanızı defalarca üstüne basa basa söyleseydi yine alır mıydınız? Bizim sorunumuz bu işte.

Çok yakın veya uzak değiliz. Aslında birlikte iyi vakit geçirdiğimiz olur, eğleniriz.

Görünürde basit olabilir ama sürekli olunca çileden çıkarıyor. Karşımda beni bir türlü anlamayan yetişkin bir insan var.

Bende annemle anlasamiyorum bazen ama bu anlattiklarinla yakindan uzaktan ilgisi yok annem kendi cuzdanini eline alinca ben benim cuzdanimi veriyorum kendi cuzdanimi annemin elinde görünce hiç rahatsız olmuyorum rahatsiz olacak nasıl bi durum olabilir ki

Mesela şallarımı anneme veririm beğendiği olur
Bazen kıyafetine uygun kendi çantamı veriyorum daha güzel uydu diye

Ama biz de anlasamayiz şöyle bisey var ki biz daha çok maddi dunyalik şeyler için anlasmazlik yapmayız daha çok manevi şeyler onun da çözümü yok öyle kabul ediyorum
Ama senin durumlarin çözümü var anne o anne kokusu herşeye bedel

Abartmışsın.
Her insanın huyu farklıdır benim annem karıştırmaz ama teyzem heryeri karıştırır.
Yapı meselesi değişmezler de sen bu kadar büyütme annen sonuçta. Kaynanan yok sanırım dua et öyle karıştıran kurcalayan birine denk gelme.

Sandım ki, borç batağına suruklemis sizi. 1.5 tl için çenesini yorup istemeye bile değmez.

Çalışıyor musun ? Nereden geliyor o para ? Burs , diyeceksiniz herhalde.

Para için hırsızlık demek ; saygısızlığın dibine vurmussunuz.

Şikayet edin , kelepçeli vursunlar.

Annen markete giderken 1.5 tl aldı diye ona hırsız muammelesimi yapiyosursun cüss artık bence sende sorun var Annenden daha fazla

Anne ne demek biliyor musun sen, Benim Annem gelsin sormadan cuzdanimi alsın harcasin naparsa yapsın Cıtımı çıkarmam Cüzdan ne yahu para Ne Anneye Can feda..

Bir sürü kişi derdinizin ne olduğunu anlamamış bence. Sorun 1.5 lira değil arkadaşlar.
Partnerinizle 2. defa aynı konudan tartışsanız buraya ağlaya ağlaya konu açarsınız, bu da aynı şey.
Karşınızdaki insanla defalarca oturup aynı konuyu tartışıp rahatsızlığınızı belirttiğiniz halde aynı şeyi yapıyorsa tabi ki çıldırırsınız.
Kim olursa olsun eşyalarınız sizden habersiz kullanılamaz eğer siz izin vermiyorsanız, vermediğinizi de belirtiyorsanız.
Annenize kim bilir kaçıncı anlatışınız, bu saatten sonra konuşarak bir yere varamayacağınız belli.
Küçük kitap şeklindeki kasalar var mesela onun gibi korunaklı şeyler alırsanız annenizin kesinlikle dokunmasını istemediğiniz şeyleri saklayabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…