- Konu Sahibi burcudeniz
-
Ohoo ben annemn cuzdanından ne paralar aldımgaribim hiç agzını aacıp gık demezdi canım annecim bencr abartyosun ergenlik cocuklar gbi davranıyosun biraz sakinleşşş gerci yadın kaç blmiyorm ama ?
Herhalde annesinin düşüncesiz hareketleri için böyle demiş yani kendisinin dediği annesinden para alabilir miyim diyip nezaket göstermesini bekliyor ama yapmıyor diye hırsız gibi demiş.
Eşyaları sormadan atmasına birşey demem ama cüzdanımda istediği zaman para alabilir niye sorsun ki biz ona sormadık hep anne para ver dedik bence abartmışsin
özel hayatınla ilgili sinirini annenden çıkartıyor olabilir misin? bana çok normal gelmedide..
Annenize bağırıyor musunuz???
Çok öfkelisiniz sakın olun . Olabilir böyle şeyler. Çoğu anne çocuğunu çocuk görür çocuğudur yani . Bilerek yapmıyordur sizi sinirlendirmek değildir amacı. Anneniz ne tepki verdi size ? Ben şöyle düşündüm bilmiyorum tabi, bir köşeye geçip sessizce ağladı? ??
23 yas icin garip sorunlar bunlar. okuyunca ergenliktesin sanmistim.
koca kadinalrsiniz ikinizde, o senden alir sen ondan alirsin, ne sacma bir para muhabbeti olmus.
esyalarini niey atiyor.
son soru odani kendinmi temizliyorsun annenmi? eger anneyse kusura bakma orta;lara doktugun esyalari atabilir, odana girmesini istemiyorsan kendin temizle esyalarini ekndin topla.
Onunla aramızda şöyle bir fark var ki, ben asla almam.Yok artik ya. Sen annenden izinsiz para alsan annende senin hirsiz oldugunumu dusunucek yani
Ah bilsem neden attığını. Manevi değeri olan eşyalarımı bile atmış. Lise formamı saklıyordum hatıra diye onu attı anlattıkça sinirleniyorum. Daha geçenlerde Hıristiyanlıkla ilgili kitaplarımı atmış sanki okudum diye Hıristiyan olacağım ki olabilirim de bu ne müdahale?
Odamda yayıntı pek olmaz ama sil süpür işini annem yapıyor.
biz yurdum insani anneler o kadar genis degiliz ne yazikki :)
lise formani falan neden atmis bilemiyorum, belki eski durmasin bosuna demistir, bende cocuklarin hayatina saygi gosterilmesinden yanayim, gencken annem bu tarz bisey yapsa bende kizardim. ama belli bir iletisimsizlik var sizde, annen senin icind egerli oldugunu bilseydi lise formani atmazdi heralde.
kitaplarla ilgili yorum yapamiycam, bende atmazdim belki ama saklardim belki :)
ama yinede butun bu iliskiniz 23 yas icin biraz tuhaf geldi bana, ayni evde yasamaktan belkide bilemiyorum.
Tepkileriniz çok abartı yada kendinizi anlatamamışsınız.
Yeri gelir ben annemin cüzdanından para alırım yeri gelir o bazen sorarız bazen aldıktan sonra söylerim.
Bunlarda bence sorun yok. Eşyalarımı alır takar takıştırır kıyafetlerimi giyer bende onunkileri giyerim bir sıkıntıda çıkmadı aramızda. Annenizle uzak mısınız? Anne kız ilişkiniz nasıl?
Annem benden iridir, izinsiz kıyafetlerimi giyip genişlettiğinde ve bir daha benim giyemeyeceğim kıvama getirdiğinde dahi sorun etmemiştim.
Tamam genel anlamda saygı bekliyorsun ama verdiğin örnek çok abartı olmuş. Anlaşılan kadının her hareketi batar olmuş.
Bunlar basit meseleler. Daha derin sorunlar yoksa -evlat ayrımı, hayatınla ilgili istemediğin şeylere zorlaması gibi- aşılamayacak bir sorun göremedim ortada. Biraz daha ılımlı olmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?