- Konu Sahibi burcudeniz
Ohoo ben annemn cuzdanından ne paralar aldımgaribim hiç agzını aacıp gık demezdi canım annecim
bencr abartyosun ergenlik cocuklar gbi davranıyosun biraz sakinleşşş gerci yadın kaç blmiyorm ama ?
23 sayılırım.
Herhalde annesinin düşüncesiz hareketleri için böyle demiş yani kendisinin dediği annesinden para alabilir miyim diyip nezaket göstermesini bekliyor ama yapmıyor diye hırsız gibi demiş.
İlk defa biri beni anladı. Teşekkür ederim.
Eşyaları sormadan atmasına birşey demem ama cüzdanımda istediği zaman para alabilir niye sorsun ki biz ona sormadık hep anne para ver dedik bence abartmışsin
Keşke o da bana Deniz para ver kızım deseydi, o zaman hiç sorun olmazdı.
özel hayatınla ilgili sinirini annenden çıkartıyor olabilir misin? bana çok normal gelmedide..
Sanmam çünkü annemle küçücüklüğümden beri bu ve buna benzer sebeplerden anlaşamıyoruz, henüz özel bir hayatımın olmadığı zamanlardan beri.
Annenize bağırıyor musunuz???
Çok öfkelisiniz sakın olun . Olabilir böyle şeyler. Çoğu anne çocuğunu çocuk görür çocuğudur yani . Bilerek yapmıyordur sizi sinirlendirmek değildir amacı. Anneniz ne tepki verdi size ? Ben şöyle düşündüm bilmiyorum tabi, bir köşeye geçip sessizce ağladı? ??
Ağlamadı, zaten hatasının farkında olduğunu düşünüyorum.