Anneme dayanamıyorum

Cüzdan karıştırmak bizde ayıptır.. Her kim olursa olsun..
Mevzu 1.5 tl değil.. İstesin 15 verilir. Sayıların hükmü yok, anne bu ya can verilir..
Ama söylemesi iyi olurdu.. Mevzu benden para alıyor değil, cüzdanımdan gizli şekilde para alıyor.. Neden söylemiyor diye bu öfke anladığım kadarıyla.. Dalmıştır belki aniden almıştır..
Hırsız gibi ağır kaçmış, annene hırsız demediğinin farkındayım, gizlilikten ötürü öyle çıkmış ağzından ama deme öyle.. Hırsız gibi çok ayıp bi sıfat..

Sizin düşündüğünüzün aksine sizi evladı olarak görüp bu tip ufak tefek şeylere takılmıyor demek ki. Siz evlatsınız o anne. Rolleri karıştırmamakta fayda var ev arkadaşınızmış gibi düşünmeyi bırakın derim ben...

Annene hırsız lafını yakıştırmakla hata etmişsin, belki o anda mesguldun uyuyordun? Rahatsız etmek istemedi? Ayrıca senin boğazından gecen ekmeğin parasının cuzdanından çıkmasını bu kadar sorun ediyorsan yazık.

Konu cüzdan hırsızlık vs den çok uzak, annen tarafından anlaşılamamaktan yakınıyorsun, içinde biriktirmişsin. bu sefer yaşadığınız eşyanı izinsiz alma durumu duygunu taşırmış.
Annenle olan bu sürtüşmenin geçmişten gelen nedenleri vardır... herkesin anlaşılmaya hakkı vardır, 'yargılama anla' bu sözü çok severim amma forumumuzda 'anlama yargıla' olarak revize edilerek kullanılıyor

esasen bu yaz tatili sendromu

başka şehirde karışan görüşen olmadan yaşamaya alışmışsın en ufak hareket batıyor yani

öğrenci stajyerlerim bir ay daha işe gelelim diye yalvarırlardı annelerinden kaçmak için

para alırken sen nerede idin mesela

yani ben üşenirim çantasında cüzdanı ara parayı bul al

çağırıp denizzz bana para verrr demek daha uygun gibi

Annemin çantasının içinde ne var bilmem
O da benim çantamda ne olduğunu bilmez, bırakın cüzdanımın içini.

Anne bile olsa, evlat bile olsa, hiç kimsenin özel eşyası izinsiz karıştırılmaz, dokunulmaz.

Ama memleketimizde maalesef "kişisel sınırlar" diye bir şey olmadığı için hiç kimse diğerinin hayatına tecavüz etmekte sakınca görmüyor. Komşu teyze benim ne zaman bebek yapmam gerektiğine karışıyor, iş arkadaşım ne giyeceğime karışıyor mesela, kayınvalidem evimin dekorasyonuna, yatak odama karışıyor mesela. Hiç kimse de "hooopppp dur kardeşim, orası benim özel hayatım" demiyor.

Az önce "aaaaa annen nolmuş ki, ben de alırım habersiz annemin cüzdanından, abartmışsın, büyütmüşsün" diyenlerin yorumları karşısında ŞOK yaşıyorum.

İnsanın önce kendisine saygısı olmalı ki karşısındakiler de ona saygı göstersin.
Ne yazık ki yurdum insanının saygıdan haberi yok. Ondan sonra yok efendim patronun hırkasını giydim diye işyerinde kötü davranıyorlar, yok efendim görümcem bana şunu dedi, vs vs

Ooooffff of.

senin canın skılmış. napsam napsam kime çatsam kmsede yok çatacağm demişsin . snra annenle 1.5 lira içn off. iyi misn sen?
ewlendiğnde çook arıcaksın bu günleri. annenin kıymetini bil.

1,5 tl için şu yaptığına bak diyenlere soruyorum
Kaç tl için bu konuyu açsa konu sahibi haklı idi sizce?

Mesela "çekmecemde sakladığım 5000 doları haberim yokken almış" yazsaydı konu sahibi, o zaman yine "aaaaa annendir, zaten o büyütmüş yetiştirmiş seni, alsın nolucak' diye mi yorum yapacaktınız?

10bin tl olsaydı?

100 bin tl olsa?

Mesele para değil, kendi kızına saygı duymaması.

Nasıl bu kadar kör ve sığ bakışlı olabiliyorsunuz anlamıyorum.

Silkinin azıcık, kendinize gelin. Buz dağının ufak kısmını görmekten vazgeçin artık.

yani anneler genel olarak böyledir, internette falan çok mizahı yapılır bunun bilirsiniz :) bunlar anneye özel hareketler abartmayın bence annenizin kıymetini bilin bugünleri aramayın :)

Yazik olmuş kadina.anneye hesap sorulmaz.anne kizinin en iyi arkadasi sirdasidir nolmus izinsiz almişsa?izinmi almaliydi?sonuçta siz onun cocugusunuz o sizin degil.senin gibi kizim bana hesap sorsa hakkimi helal etmem belkide off çok sinur oldum

Hani sen küçükken eve güzel bir şey alındığında o güzel şeyi ben sevmem deyip evlatlarına yediren kişi var ya o bizim annemiz oluyor. Benim annem bir muzu üçe bölüp bize yedirirdi kendi bir lokma yemezdi. Eve zeytin alamazdı bize okula giderken salam ekmek alırdı. O şimdi beni kapıya da koysa derim ki hakettim ki yaptı. 9 yıl önceki fotoğrafını gördüm iki gün önce. Baktım annemin yüzü kırışıksızmış. Şimdi bakıyorum gözünde fer kalmamış. Aklıma geldi bi 9 sene sonra baktığımda da hala yaşıyor olacak mı ya ölürse dedim Allah korusun.. boğazım düğümlendi.. Annenin kıymetini bil..

O senin ANNEN bu yasa kadar bak buyut gözün gibi bak evlat böyle yapsın ilerde anne olacaksınız bunları sizin yaşadığınızı düşünün dusuncesizmi anneniz bence siz bencil artiii kat kat dusuncesizsini z bir anne o ve sizin öz anneniz yazık annenizin elini öpüp cennet koklamaniz lazimdi onun sayesinde varrr olduğunu da unutma aklını başına al bu kadarda hayırsız olma

Dört aylık bebeğim var . Anne olunca annemin değerini daha iyi anladım. Anne evladı için herşeyi yapıyor ama evladı saçma sapan şeyler için annelerini üzüp kırıyor. Canım annem yanımda olsada istediğini yapsa

Iste bu yuzden uremeye karsiydim ben :)))

Cunku bosa! Uykusuzluklar hayatini kisitlamalar vs vs hepsi boşa. ..cogu cocuk boyle olur artik jenerasyonlari geregi...
biliyorum beni de cok parlsk şeyler beklemiyor bir anne olarak )) bakalim bize nsl bi piyango vurdu

Ha bu arada annem seninkinin 5000 kati
tavsiyem...sende bosa ugrasma

hırsızlık mı??? şaka mısın ...
ayrıca evde senin de payın olmalı ben işe başlaınca pazar alışverişini vs yapmaya başladım kendi paramla
bence normal olan da budur eve katkı yapman lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…