Anneme dayanamıyorum

Aynı benim annem
Güzellikle söyledim anlamadı kapımı kilitlemeye başladım bende..
Aynı evdeysen yapacak bir şey yok maalesef..

Anneme bu konuyu okutsam da şükretse benim gibi bir evladı olduğuna. Izin almadan eşyanızı kullansa ne olacak, ben anneme zorla veriyorum benim kullandiklarımdan mahrum kalmasın o da kullansın diye. Benim cüzdanımdan para alsa -ki alır bazen- ben mutlu olurum, annemin bir ihtiyacını karşılamasına vesile olmuşum diye. Sıkıntı sizin bakış açınızda.

Ben Almanya 'da yaşıyorum, inanın memlekete giderken kıyafet bile götürmüyorum, annemin ihtiyacı olan şeyleri alıyorum, götürüyorum .Gidincede ne ihtiyacı varsa karşılıyorum, severek.Yaptıgınız çok ayıp keşke durumum çok çok iyi olsada anneme bir villa alıp oturttursam.Bu arada annem sevgisini göstermeyen soguk biridir...

aslında annenin yaptığı şeyler çokta abes değil çoğu annenin yaptığı şeyler.
Ama senide anlayabiliyorum bende anneyim çocuğumun hoşlanmadığı şeyi ona olan saygımdan yapmam ki ona örnek olayım oda bana öyle titiz davransın. Tekrar ve tekrar bıkmadan anlatmalısın canım

Ister 1 , ister 1000 olsun bu rakam, sonuç benim için değişmez.
Cüzdanım hep ortadadır. Içinden ne alınmış diye bakmam bile. Almaz , keşke alsa.
Sormadan her esyama dokunabilir. Asla sormam, sorgulamam, kırmam.
Annem için özelim yok benim.
Bu beni kör ve sığ bakışlı yapıyorsa kabulüm.
..

Konu sahibi bundan hoşlanmıyor. Eşyalarına dokunulmasindan hoşlanmıyor, eyvallah. Bu da bir prensip ancak bu para için söz konusu olmamalıydı. Istediği kadar biriktirsin 1.5 tl. Için hesap yapması , adına hırsızlık demesi olmamalı.
Aynı evde yiyorlar, öğrenci, çalışmıyor. Bu durumu daha da vahimlestiriyor.

Anneden anneye değişir. Kimisi vardır alır ama ses çıkaramazsın ona kıyamazsın. Kimisi vardır sana değer vermez hep aksi davranır aldığında taşan son damlan olabilir kıyamet kopabilir. Kimileri gerçekten çok duyarsız,düşmanca ve bencilce davranan anneler var.

Yawrum senin skintin henuz ergen olman ergen tepkileri vermen haa biraz yuksek dozda yasiyorsun ama 1.5 lira icin falan anneni uzme gerek yok sonra ne kadar sacma seylerden sorun cikardigina uzulursun... bu durum 22 25 yaslarina dogru gecer merak etme hee annen hala para almaya devam eder o ayri ama sen artik baska sekilde bakarsin hayata :) turk annelerinden oole oda kapisi calmasi ya da senden izin almalarini falan bekleme olmuyor bi cogumuz yasadik tecrube ettik oyle kabullen :)

seni anlıyorum.bende odama izinsiz girilmesini istemem.bir kere pat diye kapıyı açtı.üstümü değiştiriyordum.üstümde çamşırım vardı.karşımda da erkek kardeşlerim.yapmak istediğinde tek kelime edecek.en azından kapıya vuracak.tabii canımız feda.adam yerine konmamak sorun.

uyuyorsunuz.pat diye içeriye giriliyor.siz hala yataktasınız ve kapınız açık duruyor.sıcak havalarda bazen kısa şeyler giyme ihtiyacı duyuyorum.

Bana şikayet edecek bir durum gibi gelmedi. Cüzdanında 1,5 lira alındı diye annenizi hırsızlıkla suçlamanız abes geldi doğrusu.

Kirasini ödediğim, temizliğini yaptığım evin odasına giremiyecegim ha...bana ters. O zaman oda ve temizlik parası verin bari. Tabi kapı çalması gerekir annenizin o konuya katılıyorum. Eşyaları atması da olmaz haklisiniz.
Para mevzusu da cok ters geldi bana. Bir 10 yıl sonra çok pişman olursunuz keşke yapmasaydim dersiniz 1.5 lira için.

O annen senin sen onu nasil hirsizlikla suclarsin ayip ediyorsun..benim annem icin canim feda sen ise hirsiz damgasi vuruyorsun..

Nolmus yani bizim annelerimiz hic mi izinsiz girmedi odamiza hic mi esyalarimizi karistirmadi hic mi cuzdanimizdan habersiz para almadi anne o ANNE sen onu hic biseyle suclayamazsin

Yorumlarınızı okudum arkadaşlar, birkaç kişi hariç beni anlayan olmamış, onlara çok teşekkür ederim. Anlamayanlara da hak veriyorum anne olmak ve annelerimiz hemen hepimizin hassas noktası. Kimsenin değer yargılarını eleştirecek değilim. Ben 1.5 lirayı önemsemediğimi sadece ''izinsiz alma'' davranışına canımın sıkıldığını birkaç defa belirttim ama sanırım es geçilmiş.

Kavga çıkararak abarttığımı kabul ediyorum fakat milyonuncu kez aynı tavır icra edilince insan haliyle sinirleniyor. Annemle şu an iyiyiz. Ben kavgadan sonra odama girmiştim. O da teyzeme gitmiş, eve dönünce de birlikte yiyelim diye puding yapmış. Mutfağa girdiğimde sarıldı, öptü. Her zamanki akşamlarımızdan biri oldu, tatsızlık uzamadı yani. İlgilenen herkese teşekkürler.

4 yaşında kızım var.. kumbarasindan bozuk para lazım olduğunda almadım.. sordum.. rica ettim.. neden lazım olduğunu anlattım.. ve akşam geri koyduk beraber..
Tabiki sormadan eşya atmak para ya da başka biseyinizi almak doğru değil anne de olsa.. ama anneniz sanırım bunu kötü niyetle değil sadece samimiyet ten yapıyor.. sizin kizmanizi anlayamıyor.. belki de üzülüyor.. sakince konuşun tekrar.. size danisip hareket ettiğinde annem beni düşünüyor diye seviniyorum sadece bu diyin.. bazen idare gerekiyor inanin o da sizi cok idare etti bu yasiniza kadar.. sabır..

Odanın pisliğini temizlerken iyi...çok gıcık oldum sana...hırsızmış pehh annen vermiştir belkide o parayi

Son düzenleme:
Senin o saygısızlıgina karşı bide puding yapmış inş utanmışsındır izinsiz aldığı 1.5 lirayla ekmek almıştır kadın o kadar yorulup onu da yemissindir tabi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…