- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi burcudeniz
-
1,5 tl için şu yaptığına bak diyenlere soruyorum
Kaç tl için bu konuyu açsa konu sahibi haklı idi sizce?
Mesela "çekmecemde sakladığım 5000 doları haberim yokken almış" yazsaydı konu sahibi, o zaman yine "aaaaa annendir, zaten o büyütmüş yetiştirmiş seni, alsın nolucak' diye mi yorum yapacaktınız?
10bin tl olsaydı?
100 bin tl olsa?
Mesele para değil, kendi kızına saygı duymaması.
Nasıl bu kadar kör ve sığ bakışlı olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Silkinin azıcık, kendinize gelin. Buz dağının ufak kısmını görmekten vazgeçin artık.
O annen senin sen onu nasil hirsizlikla suclarsin ayip ediyorsun..benim annem icin canim feda sen ise hirsiz damgasi vuruyorsun..Annem çok düşüncesiz, sorumsuz, laftan anlamayan bir insan. Yıllardır aynı şeylerden kavga ediyoruz, güzellikle söylüyorum, baktım anlamıyor kavga ediyorum ama yine anlamıyor yine anlamıyor. İzin almadan odama giriyor, eşyalarımı kurcalıyor, hatta izin almadan kullandığı oluyor. Kafasına göre eşya atıyor evden. Sürekli yalan söylüyor. Bir saatliğine diye evden çıkıyor saatler sonra geliyor. Cüzdanımdan para alıyor bana sormadan. Az önce bu yüzden kavga ettik. Markete gidecekti 1.5 lira almış. Ne var 1.5 lira için neden böyle yapıyorsun diyor. Ama mesele 1.5 lira değil ki. Bu hırsızlık bana göre. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir insanın cüzdanından izni dışında parasını almak hırsızlık değil midir?
Senin o saygısızlıgina karşı bide puding yapmış inş utanmışsındır izinsiz aldığı 1.5 lirayla ekmek almıştır kadın o kadar yorulup onu da yemissindir tabi...Yorumlarınızı okudum arkadaşlar, birkaç kişi hariç beni anlayan olmamış, onlara çok teşekkür ederim. Anlamayanlara da hak veriyorum anne olmak ve annelerimiz hemen hepimizin hassas noktası. Kimsenin değer yargılarını eleştirecek değilim. Ben 1.5 lirayı önemsemediğimi sadece ''izinsiz alma'' davranışına canımın sıkıldığını birkaç defa belirttim ama sanırım es geçilmiş.
Kavga çıkararak abarttığımı kabul ediyorum fakat milyonuncu kez aynı tavır icra edilince insan haliyle sinirleniyor. Annemle şu an iyiyiz. Ben kavgadan sonra odama girmiştim. O da teyzeme gitmiş, eve dönünce de birlikte yiyelim diye puding yapmış. Mutfağa girdiğimde sarıldı, öptü. Her zamanki akşamlarımızdan biri oldu, tatsızlık uzamadı yani. İlgilenen herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?