• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme için ne yapabilirim?

Merhaba hanimlar benim derdim annem cok hastalandı bazi ameliyatlat geçirdi Velhasıl şimdi bakıma muhtac 5 evladı var 3 erkek 2 kiz erkek ler bakmak istemiyor maddi olarak üzerimize düşen i yapariz diyor lar. Benimde yeni bebeğim oldu şehir dışında yaşıyorum 1 ay oldu annemin yanındayım eşim gel artik diyor. Kızkardeşim in evi musait değil yani 2 odali bir evde 3 cocukla yaşıyor eşinin ekonomik durumu iyi değil. O ben bakarım diyor sağolsun ama evi rutubetli annemin sağlığını olumsuz yönde etkiler. Ben de kendi evime götürmeyi düşünüyorum bunu da nasıl yapabilirim bilmiyorum yol uzun annem ameliyat li .babam da hayatta o da ilgilenmiyor ne yaparsınız yapın ben kendime bakamiyorum diyor. .öyle kafam karışık ki oyle üzülüyorum ki anneme anlatamam son anina kadar yaninda olmayi istiyorum ama benim de 2 aylik birde 20 aylik 2 bebeğim var ne yapalım ?
Annene sen bakk allahın kolaylığını verir çok uzuldum yaa anneni yalnız bırakma ne kadar kotu dünya annelerimiz kaç çocuğa bakıyo evlat yani bizler bakamıyoruz:(

Annenizi bırakmayın, siz ona bakmaya gönüllü olduktan sonra Allah o bebekler için de yardım eder, maddi manevi başka sıkıntılarınızı da giderir.

yazık yazık kadıncağız sığamamış
yaşlılar evlerinden de ayrılmak istemez genelde
en mantıklısı bakıcıya evinde baktırıp sürekli göz kulak olmak

Geçmiş olsun canım
Anneni yanına alıp bakıcı ayarlasanız olmaz mı? Abilerinde maddi olrak yardım etsinler.

Merhaba hanimlar benim derdim annem cok hastalandı bazi ameliyatlat geçirdi Velhasıl şimdi bakıma muhtac 5 evladı var 3 erkek 2 kiz erkek ler bakmak istemiyor maddi olarak üzerimize düşen i yapariz diyor lar. Benimde yeni bebeğim oldu şehir dışında yaşıyorum 1 ay oldu annemin yanındayım eşim gel artik diyor. Kızkardeşim in evi musait değil yani 2 odali bir evde 3 cocukla yaşıyor eşinin ekonomik durumu iyi değil. O ben bakarım diyor sağolsun ama evi rutubetli annemin sağlığını olumsuz yönde etkiler. Ben de kendi evime götürmeyi düşünüyorum bunu da nasıl yapabilirim bilmiyorum yol uzun annem ameliyat li .babam da hayatta o da ilgilenmiyor ne yaparsınız yapın ben kendime bakamiyorum diyor. .öyle kafam karışık ki oyle üzülüyorum ki anneme anlatamam son anina kadar yaninda olmayi istiyorum ama benim de 2 aylik birde 20 aylik 2 bebeğim var ne yapalım ?
eee şu heybetli oğlanlar para veririz diyorlarsa sözlerinde dursunlar o halde, rahat bi araç ayarlasınlar ve annenizi yanınıza yollasınlar. hem bebişler hem de anneye bakmak senin için zor olucak ama Allah bu vefan için sana sabır verir ve seni mükafatlandırır hiçşüphesiz. eşiniz de anlayışlı biriyse işiniz zorlaşmaz.

en mantıklısı annenizin kendi evinde, kendisine parayla bakabilecek bir bakıcıyla durması. ödemeyi de abiniz karşılar.

sizin de bebekleriniz varmış, Allah bağışlasın, onlara baya bir emek veriyorsunuzdur. yıllar sonra siz de annenizle aynı duruma gelecek olsanız ne hissederdiniz acaba?

geçmiş olsun.

eee şu heybetli oğlanlar para veririz diyorlarsa sözlerinde dursunlar o halde, rahat bi araç ayarlasınlar ve annenizi yanınıza yollasınlar. hem bebişler hem de anneye bakmak senin için zor olucak ama Allah bu vefan için sana sabır verir ve seni mükafatlandırır hiçşüphesiz. eşiniz de anlayışlı biriyse işiniz zorlaşmaz.
bırak arkadaşım allahaşkına..erkek evlat derler.al sana erkek evlat..düşenin dostu sevenin yâri olmazmış..bu arkadaşta el yanında,abileri hiçmi düşünmez bu kıza laf gelir diye..erkek olacaklar birde..:KK14:

Eğer derdiniz evinize götürmek se hasta balım destek hattı var internetten numarasını alın ambulans ile götürebilir siniz belki. Bağlı olunan belediyenin beyaz masasına da başvurabilirsiniz

Annen yatalak mı?
Ameliyat olduysa oldu bir kaç aya toparlar Allah'ın izniyle
Sen al anneni yanına bırak kim ne yapıyorsa yapsın

Benim merak ettiğim bişey var.Annenizi yanınıza alırsanız eşinizin tepkisi ne olur? Eğer sorun etmeyecekse kesinlikle yanınıza alın derim..

kesınlıkle alın yanınıza mükafatını fazla fazla allah sıze verecek elbette konuşmak kadar kolay olmıycak ama zamanında nasıl sıze baktıysa sızde bakmak zorundasınız heleki diğer kardeşlerden hayır gelmıyorsa eşinizde inşallah destek olur işiniz daha kolaylaşır

Bu analar 10 çoçuğa bakıyorda 10 çoçuk bir anneye bakamıyor anneni yanına al bak arkadaşım iki kızkardeş olarak sıkıldığınızda sırayla bakarsınız o erkek kardeşleride allah evlatlarına muhtaç etmesin emi ne ekerlerse onu biçecekler haberleri yok

Back
X