• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme karşı hareketim

Benim de kizim var boyle yapsa eve almam. Simdi sende sira skt git der aglaya aglaya atarim evden. Umarim ban yemem. Cok ciddiyim yaparim bunu. Beni yolun ortasinda birakacak tipis tipis evime gelecek bi de.

Yapıcı olmak varken, trafikte bu kadar kırıcı laf söyleyip şöförü zıvanadan çıkartmaktaki amaç ne? Çocuğun da olsa karşındaki yetişkin bir kadın. Delirtene kadar konuş sonra sen suçsuz o suçlu olmuyor. İki taraf da suçlu, sizinki kesinlikle ağır basıyor ama.. Küfür, özellikle de ana baba ataya asla hoşgörülemez! Anne anneliğini yapacak ki evlat da evlatlığını yapabilsin. İş buralara gelmesin, ilişki yıpranmasın... Umarım anneniz özrünüzü kabul eder ve böyle üzücü bir olay asla tekrarlanmaz.

Sen annene küfür ettikçe daha çok sıkıntı yaşarsın... Telafi etmelisin en acilinden

25 senedir ilk ciddi kavgamız ve ortada doğru düzgün bir şey yokken her şeyin birikmesi ve benim hatam sonucu oldu zaten. Normalde kavga yanlısı bir insan hiç değilimdir fazlasıyla üzgünüm ben de. Dediğim gibi psikolojim bozuk ne yaptığımı ben de bilemiyorum 1 aydır. Unutulmayacak ne yazık ki. Umarım bunu unutturacak kadar birlikte mutlu güzel günlerimiz olur da unutur geçeriz.
Zaten içime dert olmasa burada konu açmazdım. Hep tartışan insanlar da değiliz inşallah düzeliriz

Araba kullanan kişiye sürekli müdahale ve sürüşü konusunda yıkıcı eleştiriler yapmamak lazım, hele o kişi acemi ise daha beter eli ayağı birbirine dolanır. Annenizin tutumu sizi çok sinirlendirmiş. Annenizin hatası var, sizse buna çok sinirli ve fevri bir tepki vermişiniz. Durumunuzu anlıyorum; çok büyük sinirle pişman olacağınız bir laf söylemişsiniz ama keşke annenizin arabadan inmesine izin vermeseydiniz, ya da indiyse o anda alsaydınız gönlünü tekrar arabaya bindirseydiniz yani eve kadar ağlayarak yürümesi, sizin de basıp gitmeniz doğru olmamış. Her insan istemeyerek bir anlık sinir patlaması yaşayabilir ama bunu sürdürmemek lazım. İki yanlış bir doğru etmiyor.

Küfür konusuna gelince yani çok küfretmem ama ağzımdan kaçtığı da olur. Erkek arkadaşıma ise tabi ki küfür vs kısımlarını anlatmadım. Tartışma içeriğinden haberi yok. Sadece canım sıkkın tartıştık diye söyledim.

Anne kelimesinin yanına bile koyamam o küfürü 😔 ne yapın edin gönlünü alın ağlayarak dönmüş birde gece gece içim gitti

25 senedir ilk ciddi kavgamız ve ortada doğru düzgün bir şey yokken her şeyin birikmesi ve benim hatam sonucu oldu zaten. Normalde kavga yanlısı bir insan hiç değilimdir fazlasıyla üzgünüm ben de. Dediğim gibi psikolojim bozuk ne yaptığımı ben de bilemiyorum 1 aydır. Unutulmayacak ne yazık ki. Umarım bunu unutturacak kadar birlikte mutlu güzel günlerimiz olur da unutur geçeriz.
Zaten içime dert olmasa burada konu açmazdım. Hep tartışan insanlar da değiliz inşallah düzeliriz

Canim bur süre psikolojik destek almaya imkanin varsa al. Annene nasil hissettigini de acik acik söyle. Yardima ihtiyacin varsa onu da al.

Sevgiliniz ile ilişkiniz ciddiyse olayı keşke ona anlatmasaydınız. Yarın öbür gün atıyorum annesiyle bir olay yaşarsınız 'sen annene bile böyle laflar eden birisin' gibisinden konuşabilir.
Çocuk diyecek ki kendi annesine küfreden benim anama neler yapar
Bi nevi gözdağı 😂😂

Konuya dönersek
Düzgün bi tepki verebilseydiniz haklı olan sizdiniz
Ama anneye küfretmek...
Ağzım açık kaldı yani

Sana hak vererek okudum, ben de nefret ederim dirdirci insanlardan. Dırdır dırdır, üstelik negatif negatif eleştiriler. Muhtemelen ömrün ne kadar beceriksiz,işe yaramayan biri olduğunu duyarak geçti. Yani böyle çocuğunu eşini dibe çekmek için uğraşan anne babalardan gerçekten nefret ediyorum.
Ama bacım o ne söz ya???
Söylenecek laf var, söylemeyecek laf var. Gerçekten çok ayıp etmişsin. Bilmiyroum gönlünü nasıl alırsın. Benim annem kindar biridir, çocukluğumdan beri ne zaman özür dilesem affedip sarılmak yerine 'bana özür dileme,özür dilenecek şey yapma' der. O yüzden özür dileme özürlüsü bir kadın oldum. Senin annen özürden , pişmanlıktan anlayan biriyse özür dileyebilirsin. Ya da o sana ağır laflar ettiğinde nasıl bir tepki veriyor? Onun öyle zamanlarda verdiği tepkiyi taklit edebilirsin.
Ya da yarın ciceksepetinden heybetli bir canlı çiçek gönderebilirsin, bir özür notuyla beraber...

Bence annenizi duymamazlıktan gelin. "He he" deyin geçin, anne olduğu için "herşeyi ben biliyorum" sanıyor. Bir de ben de araba kullanmama ragmen baskasinin arabasina binince tedirgin oluyorum bu istem disi oluyor o yuzden hakli ama surekli elestirip sinirlendirmek anlamsiz.

annemden yana hic yuzum gulmedi yani su an hatirlayip kendimi hic yipratmak istemiyorum ama ben bile anneme bunu demezdim herhalde. tamam kadin haksiz cok soylenmis ama anne sus ya falan demek bir yere kadar okey. ciddi ciddi indirmissiniz bir de. of cok kotu.

Tamam anneniz üstünüze gelmiş olabilir, ama o kelime yerine yeter anne susar mısın, istemiyorsan inebilirsin arabadan demek daha doğru olurdu, yapılcak birşey yok olan olmuş ayıp etmişsiniz defalarca özür dileyin elini öpün, hediye alın uğraşıp gönlünü alın annenizin, dikkat edin bundan sonra ağzınızdan çıkanlara.

Annenizi indirdiğiniz arabayı kendi kazancınızla mı aldınız?
Anneyle tartışılırken edilecek laf vardır ama hakaret nedir? Siz benim kızım olsanız eve almazdım. Babaya da şikayet ederdim, bir posta da o azarlasın.
Anne babalar bazen sınırları zorlayabiliyor ama mağdem bu kadar karşılık verecek potansiyeli kendinizde görüyorsunuz, çalışın kendinize ait eviniz olsun. Ama o evde yaşadığınız müddetçe saygıyı korumanız gerekiyor.
İnşAllah anneniz affeder sizi. Sizde inşAllah bir daha bu kadar sınırınızı aşmazsınız.

Ben anneniz olsam bu lafı duyduktan sonra sizinle arama mesafe koyardım yada uzun zaman küs kalirdim galiba soktayim😮😮😮 Annelerin dırdırı meşhurdur evet sinir edici ama küfür etmek ne ya oha😐 Bu bana şeyi hatırlattı bir aralar bir haber videosu fenomen olmuştu anneyle kız mağazadalar anne kızın istediği ayakkabıyı almadığı için kız onu merdivenden itmişti gercekten korkunç yani dışarda birine istediğin lafı soyle istersen sinirliysen yedi ceddine saydir ne dersen de ama anneni alttan almaya çalış en azından sus artık vs diyebilirdin yani pişman olmussundur diye düşünüyorum hediye sürpriz gibi bir şey yapsan affeder belki

Son düzenleme:
Back
X