anneme kimseyi begendiremiyorum..

Siz annenize 1 torba limon, 1 sise sirke birde sarmsak alin:):) Tursunuzu kurmaya niyetli kendisi...

bence annelerin geneli böyle. yıllar yıllar önce bir erkek arkadaşım vardı tıp okuyordu ve goruntusu de şahaneydi yani o zamanki benden on degıl yuz gömlek falan usttedir. Kadın bir resimden çocugun gülüşünü begenmedi sinsi sinsi guluyormuş. Asil değilmiş. Sanki bende buckingham sarayının bahçesinde kitabımı okuyarak yetiştim. :KK70::KK70:sonra da hayatıma giren kımseyi göremedi zaten, haketti hanımefendi. :KK62::KK45:

aynı benim annem.
kız kardeşime kimseleri yakıştırmadı, her erkek arkadaşına, her istemeye aracı olanlara bahaneler üretti. o kadar da orjinal bahaneleri vardı ki, Allahım nerden buluyor bu bahaneleri derdik.
netice kız kardeşim evlenemedi, annem babam rahmetli oldu. kardeşimin yaşı ilerledi şimdi kendi kimseleri beğenmiyor ve tek başına yaşıyor.
dinleyin ama etkisinde kalmayın, aklınız başınızda kendi kararınızı kendiniz verin.

çok teşekkür ederim yazınız o kadar yol gösterici ki oldu ki benim için evet bir eş kısıtlayıcı olmamalı hafta sonu dışarı çıkma ihtiyacınızı anlayabilmeli,babamın evinde olan rahatlık anlayış kendi evimde de olsun isterim .İnşallah sizin de mutluluğunuz daim olur :) darısı da başıma :) siz de sevgiyle kalın ...

Aynen öyle arkadaşım, eşim babamın evinde nasıl yaşadığımı ailemin bana nasıl davrandığını gördü. Mesela eşimin tek bir kredi kartı var onu da bana verdi (ek kart çıkarmıştık ama ekstra kart aidatı olmasın diye kapattık), çünkü babamda aynı şekilde bana kredi kartı vermişti . Mesela babam kurslara görnderirdi, evlenince eşim göndermeye başladı. Ben hastalanınca annem nasıl bakıyorsa bana, eşimde öğrendi aynı şekilde oda itinayla bakar, hatta eksik kaldığı noktada annemi arar sorar ne yapmam lazım diye :) Bunları yaptığı için eşime içten içe çok minnet duyarım, ona sarılırım ancak kulu kölesi de olmam, bunları zaten alman lazım bunları zaten yapman lazım gibi davranırım, tabiri caiz se şımartmam :) Bana da bir arkadaşım yol göstermişti, dilerim sende çok mutlu olursun :)

Aynen öyle arkadaşım, eşim babamın evinde nasıl yaşadığımı ailemin bana nasıl davrandığını gördü. Mesela eşimin tek bir kredi kartı var onu da bana verdi (ek kart çıkarmıştık ama ekstra kart aidatı olmasın diye kapattık), çünkü babamda aynı şekilde bana kredi kartı vermişti . Mesela babam kurslara görnderirdi, evlenince eşim göndermeye başladı. Ben hastalanınca annem nasıl bakıyorsa bana, eşimde öğrendi aynı şekilde oda itinayla bakar, hatta eksik kaldığı noktada annemi arar sorar ne yapmam lazım diye :) Bunları yaptığı için eşime içten içe çok minnet duyarım, ona sarılırım ancak kulu kölesi de olmam, bunları zaten alman lazım bunları zaten yapman lazım gibi davranırım, tabiri caiz se şımartmam :) Bana da bir arkadaşım yol göstermişti, dilerim sende çok mutlu olursun :)

Allah bozmasın ya ne kadar güzel bir şey bir insanın eşi içi böyle sözler söylemesi doğğru çok şımartmamak lazım ama takre şayan yaptıkları eşinizin:) Benim ailemde de genel durum böyledir dans kursuna gitmek isterim gönderirler hiç bir şekilde gezmeme tatilime karışmazlar bu konu da gayet rahat yetiştim...karşıma çıkan kişinin de ailem kadar bana anlayışlı olmasını isterim....Çook teşekkür ederim inşallah :)

Galiba annen bir sure evlenmeni istemiyor belki birkac yil calisMani isteyip oyle evlenmene izin verecek

tam daha ben de evlenmek istemiyorum nerden baksan 1 yıll alır ilişkinin düzene girmesi ama haklı olabilirsiniz,biraz kendi paramı kazanıp keyif sürmemi istiyor

Senin meslegin varsa inunda meslegi var , Annen bence bahane ariyor.
Es adayini secerken tabiki ailenin fikrini alicaksin , ama onayini degil...

benim için onayları önemli sonuçta beni bu yaşıma kadar getirmiş özenle büyükmüş annemden babamdan bahsediyorum...yaşım çok büyük olmasa da çok görmüş geçirmiş olmasamda çevremde görüyorum ki aile rızası ile yapılmayan hiç bir şey den hayır gelmiyor

eşim değil erkek arkadaşım değil ama olmasını istediğim bir insan,şu anda net bir şey yok benim ondan hoşlandığımı dahi bilmiyor her gün dua ediyorum olsun diye neyse laf arasında anneme çıtlattım ben birinden hoşlandım diye..ben müfettiş yardımcısı olarak işe başlayacağım hoşlandığım kişi de polis ..annem daha bir şey yok kıyametleri kopardı olmaz diye, daha önce de ögretmen birisi vardı onada öyle yaptı gerçi onu istemiyordum ben ama yine tepkisi sert oldu.. böyle karşılaştırma yapmak hoş değil ama başlarken bir şeylere annemin de onayı olsun istiyorum...hiç meslek karşılaştırması yapmamıştım etkilenirken :)) siz nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma ?sizce de annem çok abarmıyor mu kaç gündür burnumdan getirdi :KK43:
Evlenirsen eşin kariyer olarak seninle eşit yada üstün olmalı bazı erkekler basta dest etmesede ilerleyen yıllarda kompleks ve ego yapabiliyor bu konuda yada seni inek gibi sağıyor affedersin o yüzden kendi kariyerine yakın yada üstün birini tercih edersen daha iyi olur diye düşünüyorum Allah bahtını açık etsin canım umarım en kısa sürede gönlüne göre biri ile evlenirsin

başlığı görünce annenize eş ariyorsunuz sandim. pazardan domates secer gibi degil de hoslanarak severek secin annenizi de cok aksi bi durum olmadigi surece dinlememeye calisin. allahtan ust duzey bir mesleginiz yok.

şu anda üst düzey bir yerde değilim tabi ki ama iş olarak hedeflerim büyük kısmet olursa,tabi ki eş seçimi domates patlıcan seçimi değil ama sonradan tüh vah demektense hem kalbimi hem aklımı dinleyecek en doğrusunu karar vermek ister insan kendisi için bu benm için değil bir çok kişi için böyledir..teşekkür ederm yorum için.

Evlenirsen eşin kariyer olarak seninle eşit yada üstün olmalı bazı erkekler basta dest etmesede ilerleyen yıllarda kompleks ve ego yapabiliyor bu konuda yada seni inek gibi sağıyor affedersin o yüzden kendi kariyerine yakın yada üstün birini tercih edersen daha iyi olur diye düşünüyorum Allah bahtını açık etsin canım umarım en kısa sürede gönlüne göre biri ile evlenirsin

annem de tam böyle söylüyor şimdi sorun etmeseniz de daha sonra sorun olur aranızda diyor...yazmak istememiştim ama bundan şimdi yazıyım 3 yıl sonrada arada maaş farkı oluyor baya.. bu durum daha sonra aranız da sorun yaratır egolarınız yarışır diyor senn dediğin gibi...teşekkür ederim canım Allah razı olsun hem yorum hem de güzel dileklerin için :)

Aaaay benim annem melekmiş yaaa :KK68: iş konusunda hiç ayrımcılık yapmaz.İnsanlar iş konusunda kıyaslanmamalı diye düşünenlerdenim.Kalbi yeterli...

Back
X