birbirimizle muhabbet etsek "susun dikkatim dağılıyor" dedi yeğenim
eşim bilgisayarını aldı oturdu oyun oynuyordu yeğenim istedi bilgisayarı ona verdi.televizyonu açmayın diye bağırıyor çocuk açmadık.öylece oturduk kaldık
Bütün sayfaları okuyamadım ama size davranışları tuhafmış gerçekten..!!
Tamam, ablan zor bir dönemden geçiyor ve sinirleri bozuk olabilir ama annenin ortamı daha çok germesi çok tuhaf..
Kızının yanında olmaya çalışırken, diğer kızını kırması gerekmez.!
Bugüne kadar olan düzeninizin de değişmesi normal ama bunu çok büyütmeyin derim..
Sonuçta siz de kendi ailenizi kurmuşsunuz, yarın öbür gün sizin de çocuğunuz olur.
Kendi ailenize odaklanın ama eşinizin de dediği gibi, annenlerle eskisi kadar olmasa da görüşmenizi kesmeyin..
Bir de son olarak; 6 yaşındaki çocuğun büyüklerine karşı bu şekilde konuştuğunu ilk kez görüyorum.!
Sanırım etkilenmesin diye çocuğa fazla toleranslı davranılmış ki, kimse ona laf söyleyemiyor..!
Okula giden çocuğu olan ve çocuğun da ödevleri olmasına rağmen, pazar günü gecesi size gelmeleri de ayrı bir tuhaflık zaten.!
Bence hatanız yok ve kırılmakta da son derece haklısınız.!
Yalnız aynı binaya gidince, sorunlarınız daha da büyüyecek gibi görünüyor..!
Bir tanıdığınız, arkadaşınız misafirliğe gelse; o zaman da mı ses yapmayın diyecekler, merak ettim.?
Ya da, sizin de çocuğunuz olduğunda, aynı binadayken çocuklarınız ses çıkarırsa ne olacak.?