Anneme kızıyorum yine

ayıp etmişsiniz.kuyulara mı bağırsın kadın derdini.çekiyor bir şeyler takıyor kafasına ki anlatıyor.istersen bin kere anlatsın annen o senin.

Çocukluğumdan beri dinliyorum diyor, çocuk onun stres topu değil. Dengi olan biriyle dertleşseydi kızın da tahammülü olurdu. Allah kimseye ruhsal sıkıntı vermesin, herkesin gönlüne ferahlık, bedenine sağlık versin inşallah

Çok net anneniz bipolar ,aktif -pasif basamağı yani mağduru oynamayı ,mağdur olmayı seviyor .
Anlatır o durmaz güzellikle srn depresyona mı girdin yoksa babamdan aikesinden diyip bi psikyatra götürün ,
Ben 4 yaşımdan 30 küsüre kadar dinledim,tedaviyle topladık,herkes anneme kötü davranıyor hep annem mağdur,o hiç kimseyi mağdur etmez vs vs

Tutar annemi pskologa gotururum kendimi tatile goturecegime

Ya bıktim şu çocuklarini çop kovasi gibi kullanip derdini ofkesini hıncını onlara yikan annelerden.yok arkadaşim analik hakki boyle bisey degil, evladin da olsa kimsryi üzmeye sıkmaya moralini bozmaya maddi manevi yükunu yikmaya, enerjisini emmeye hakkin yok, analik hakki evladinin kokusudur,güldürdüğün yüzünü gormektir,mutluluguna, başarılarına şahit olmaktir ve bunlari gerceklestirecek maddi manevi destegi vermis olmanin gururunu yasamaktir. Anneler kutsal filan değil annelik her doğuran anne olamiyor,bunlari yapan gercek annelik kutsaldır ki evladini üzen kullanan kadin da kutsal olmayiversin artik

Desin valla haklisin derim, doğurduysam bakmak zorundayim en iyi şekilde zaten, bana bi borcu yok ki evladımin

ayıp etmişsiniz.kuyulara mı bağırsın kadın derdini.çekiyor bir şeyler takıyor kafasına ki anlatıyor.istersen bin kere anlatsın annen o senin.
Kuyu bulmak zor bu zamanda ama do1ktora gidebilir, terapi alabilir, bir hobi edinebilir, kendi kafasında konu komşu illa vardir onlarla dertlesebilir....ama evladi üzmek sikmak en kolayidir, niye? çunku diger alternatiflerle kim uğrasacak evlat elinin altinda, anne kutsal nasilsa evlatlarinin hayatlarina istedikleri s.....biliyorlar bu sayede

Tutar annemi pskologa gotururum kendimi tatile goturecegime
Boş bir yorum daha
Götürmediğimi ne biliyorsunuz
Kadın düzenli gitmiyor ben ne yapayım, çocuk mu bu elimden tutup zorla götüreyim, her türlü olanağı sundum kadın mutsuz, babamla boşandı, babamın kardeşine kızıyor, o olmasa kendi annesiyle babasına, o olmasa başkasına. Ben ne yapayım afedersin
Ne kadar bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz anlamıyorum

Valla bütün imkanları sağladık kardeşimle
Oda daha yeni denizden geldi arkadaşının yazlığı vardı oraya gitmişti, orda iyi yada başka arkadaşlarıyla iyi ama evine dönünce bize sürekli yorgunum işte şöyleyim böyleyim diyor
Babamda öyle, eşim görmüş bir kere dışarıda arkadaşlarıyla çok iyi muhabbet ediyormuş ama kardeşim ve beni görünce hastayım diyor mutsuz duruyor karşımızda
İkisi de bezdirdi inanın, hem ona hem diğerine üzülmekten kendi hayatım elimden akıp gidiyor
Dinleseydin diyorlar, ben yıllarca dinledim durmadan dinledim ama değişmiyor, mutsuz, mutsuzlukla besleniyor gibi geliyor

Ben de bipolar olduğunu düşünüyorum gerçi uzmanı değilim ama belirtiler öyle
Bazen çok özgüven geliyor dünyayı ben yarattım havasında arkadaşlarıyla vakit geçirme sürekli gülme, bazen çok üzgün oluyor evden dışarı çıkmıyor, duyguları çok değişken
Bir kaç kez gitti psikiyatriste ama devamlı gitmiyor sıkılıyor
Daha önce bu kadar değildi ama Boşanmadan sonra daha arttı, ben de çocukluğumdan beri dinliyorum kardeşimle öyle, sanki biz onun annesiyiz gibi oldu artık

Bir annem değil ki babamda öyle, annem devamlı sosyal medayada, babamda arkadaşlarıyla, ama ikisiyle de konuş şu an ikiside dertli, mutsuz. Bin kere dinledim zaten, yıllarca ama artık şu şöyle demiş bu böyle demiş dinlemek istemiyorum bunları, babamda kendine ilgi istiyor annem de, er benimde çocuğun var eşim var onlar ne olucak, çocuğun en ufak birşey de anne ne oldu diye soruyor oda çok etkileniyor ne hakkım var, annemi dinleyince için şişiyor artık yüzüme yansıyor kendi ailem de beni öyle görüyor, ben eşimle olan bütün sıkıntılarımı anneme anlatmıyorum, annemde bana anlatmayabilir herşeyini, düşünebilir yani

Canim bende de var benzer bir anne, 40 yil didindim, vicdan yaptim, kendi hayatimi unutup onlara üzuldum, doktor doktor gezdirdim..yok.Kadın kendi kardrsleri annesi babasi arkadadlariyla çok iyi beni görünce dünyanin yukü omuzlarina çoküyor, ben de her görusmemizden sonra gunlerce kendime gelemiyorum.terapiye filan da gittim,En sonunda şunu buldum, ondan once ben davraniyorum, buluyorum bi dert,uyduruyorum bi sıkıntı anlatip anlatip dönüyorum ,nasilsa mutsuzluktan besleniyor degismez de, bari kontrollu bir mutsuzluk olsun yaşadığım dedim ne yapayim

Aynı gerçekten aynı
Benim bir ara işim çok yoğundu, normalde pek anlatmam işle ilgili durumları ama o kadar bunaldım ki annem telefon edince ses tonumdan anlıyordu ve anlatmıyordu, telefon etmeye korkuyordum, acaba sesi nasıl acaba mutlu mu bir sıkıntı var mı
Aramasam içim rahat etmiyor arasam çok etkileniyordum, eşim anneme gidince bana sürekli ne oldu ne oldu diye soruyor çünkü yüzümden anlaşılıyor, kendi annem ve babamla bir araya gelmek istemiyorum artık çünkü bütün pozitif enerjimi alıyorlar
Eşim bile diyor sen benim kendi annemlerde daha mutlusun diye çünkü insanlar herşeyle mutlu olan insanlar
Bir ara psikolojim bozuldu, annemi dinledikçe içim şişti eşime ve kızıma patlamaya başladım, kızım beni ağlarken görüyordu,ama anneme belli etmiyorsun üzülmesin diye ama dinledikçe anlattı dinledikçe anlattı
Sen de benim gibi duygusalsın sanırım, aynı çözümü bulmuşuz ama nereye kadar gider bilmiyorum, kardeşimde ben de yürüyen ölü gibiyiz hayattan zevk almıyoruz ve en kötüsü de annemle babam bunu fark etmiyor
Yani buradakilerin dediği gibi 1 kere dinlemekle olmuyor, bu durumu yaşamayan bilemez

Kaç yaşında anneniz ? 60 ve üstü ise geropsikkyatriye gidilsin

Ben ne yapayim demek ne demek anneniz o sizin daha fazla ilgilenin ozaman duzenli gitmesini saglayin basimizdan gectiki biliyoruz boyle davranarak ona kotuluk yapiyosunz yaninda olmayacaksaniz hic yaklasmayin daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…