anneme nasil soyleyebilirim...

benim eşimde azo spermi var ve baştan beri hekes biliyo..ben bundan bi rahatsızlık duymadım.tam tersi iyi oluyo kimse sana hani çocuk demiyorr...annene söleme konusunda ise bence söle canım sana mutlaka destek olacaktır....bende 1 kez tüp denedim ve annemde kaldım o süre zarfında...ben sadece eşin değil annelerinde desteek olduğunu düşünüyorum....bir an önce kendini toparlayıp söle benceeee

bende annemlere tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığımı anlatmadım daha doğrusu anlatamadım çünkü sorun bende değil eşimde ve sırf eşim üzülmesin diye söylemiyorum mutlaka biliyorlardır çünkü ankaraya gidip tedaviyle hamile kaldım ama sorun kimde onu hiç bir zaman bilmeyecekler bilmesinlerde benim için böylesi daha iyi ama tedavi olduğunu ailene söylemen lazım en azından çok zor durumlarla karşılaştığında onlar sana destek olurlar

anne insanin esinden sonra en buyuk sirdasi olmalidir ..
kesinlikle utanma utanilacak bir sey degil bu ..
sayet bi problemim olsaydi kesinlikle kimseden saklama geregi duymazdim
cunku derdi hastaligi kimse istemez ..ama Allah verdimi kimseyede laf dusmez ..
kimseye acilamasan bile ailene mutlaka anlat .. inan faydasi olur zarari olmaz ...

Arkadaslar,

2 yildir tedaviyle hamile kalmaya calisiyoruz ama henuz sonuc alamadik. 5 iui ve 3 ICSI'den sonra artik ailemin bilmesini istiyorum.
Sorun su ki, ailemden kimseye soyleyemiyorum. Herkes cok uzulecek ve bazi seyler degisecek diye cok korkuyorum. Vede cok utaniyorum. annemle daha cok anne kiz iliskimiz var ve arkadas gibi degiliz.
bana yardimci olabilirmisiniz? Siz nasil paylastiniz??
cok sagolun yardiminiz icin

canım rahat ol biraz bence...sonuçta senin annen o. utanılacak birşey yokki sağlık bu.ayrıca üzülecekler demişsin tek başına üzülmektense biraz üzüntünü paylaşır rahatlarsın ...hiç üzülme kafana takma...herşey çok güzel olacak hepimiz için inşallah:Saruboceq:

Back
X