Anneme söylemeli miyim ?

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Lütfen dalga geçmeyin. Çoğunuzun yaşı benden büyük akıl almak için yazıyorum. Annemlerin odası ile odam yan yana ve onların yatak başı ile benim yattığım duvar aynı. Yani oda da ne olursa genelde duyuyorum. Özel hayatları beni ilgilendirmez ama ister istemez rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Anne baba sonuçta gözümde onları o şekilde düşünmek rahatsız ediyor. Ve ister istemez tavır alıyorum onlara karşı ve baktıkça aklıma geliyor bir iki gün.. Yatak başlığı gicirdiyor. Yani onlar yatakta dönerken de duyuluyor çoğu zaman. Yani anneme desem mi demesem mi bilemedim..
Odamın konumunu değiştiremem bu şekilde rahat oluyor. Off

Bence annene sakayla karisik bjr sekilde soyle o zaten anlar cat diyede soyleme

Yani nasıl ima edilir ki ?
Mesela deki anne geceleri hic rahat durmyorsunuz gicir gicir sesler geliyor ne sesi onlar falan anlmamis ayagina yat o zaten anlar onlemini alir ama odalariniz cok yakin ne kadar da onlem alinsa yinede duyulur bilemiyorum tak kulakligi oyle uyu yada onlardan once uyumaya calis yada sakayla karisik bir sekilde soyle rahatsiz edicidir yani duymakta olmuyor

Gece çok dönüyorsunuz yatagin sesi geliyor uyaniyorum diyebilirsiniz illa diyecekseniz.
Ya da yatagini sen başka yere taşı.
Evet, yarın değil de başka bir gün diyim ben onu. Yatağımi taşıyamam odamın şekli çok uygun değil küçük. Yeni bu hale getirdim. Diğer türlü çok düzensiz duruyordu

ya öyle de annemi utandiririm . En iyisi yatağıniniz çok gicirdiyor diyim. Allah'tan başka ses gelmiyor. Yataklarını çekmeyi denicem bakalım. Çünkü ben erken uyuyamiyorum kulaklıkta kulağıma batıyor

Demezdim bisey ben olsam kendi yatagimin yönünü degistirirdim..yani ne yapsınlar ki onların işi de zor

Aklıma kayınvalidemin anlattığı geldi komşusunun yatak odasından gırç gırç ses gelirmiş 10 dk sonra birden kesilirmiş yıllarca her sabah konuşmuşlar ama bir kere bile bu durumdan bahsedememiş şimdi biri otururken bile koltuk istemsizce gıcırdasa gülüyor

Demezdim bisey ben olsam kendi yatagimin yönünü degistirirdim..yani ne yapsınlar ki onların işi de zor
Değiştiremem yatağımi odamın şekli müsait değil ona. Yeni bu sekle soktum. Diğer türlü duzensizdi. Evet onların yerine de koyuyorum kendimi zor. Zaten eminim kendilerini kısıtliyolardir

Kadın nasıl sorsun 10 dk demiş bir de.

Şöyle yapıyorsunuz anneniz yatak odasında iken hop yatağın üzerine atlayıp bir iki gıcırdatıp anne ne kadar ses çıkarıyor bu yatak, siz gece duymuyor musunuz? Diyip cevabı beklemeden gidin.
Mantıklı. Bunu diyeceğim. Ya da yataklarını azcik one çekicem.

ya öyle de annemi utandiririm . En iyisi yatağıniniz çok gicirdiyor diyim. Allah'tan başka ses gelmiyor. Yataklarını çekmeyi denicem bakalım. Çünkü ben erken uyuyamiyorum kulaklıkta kulağıma batıyor
Benimde oyle bir seyim var bende kucukken dayimlarda kalmistim oda dip dibeydi odadan gij gij yatak bi oyani bi buyani gidiyordu guliyimmi agliyimmi bilemedim 1 haftanin her gunu o eziyete katlandim ama sen ayni evin icindesin ya baya rahatsiz eder off bir sekilde soyle iste yapack birsey yok oylede boylede anliycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…