- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Şaka di mi? Onlar özensiz ama sen de çözüm odaklı değilsin maalesef4 de yapabilirler mesela annem uyumadığımi biliyor ve her gün bu saate kadar ayakta değilim . Yeni evli değiller 25 yıllık evliler. Ayrıca şimdi detay vermiyorum ama geçen gün kapı açıktı.
Evet bende onu düşündüm. Burdaki konuları okuyorum bir de kendi anne babama bakıyorum 25 yıllık evliler yaş olmuş 50 'yi gecgin. Maşallah diyorum onların adına mutluyum ama kendi adıma şuan için değilSizin adınıza sevindim yani, hala birbirine ilgi duyan bir anne babaya sahipsiniz.
Annenin kaderi kızına geçermiş derler
Tovbe yarabbim dersin yeni evlilerde doyamiyolar hergun hergunKız hergün düşünsene yatak odası tam üzerinde ve yatak gıcırdayan tip komşunu da tanıyorsun evlerin şekli hep aynı odalar belli değiştiremiyor da
Haklısınız. Ayıp değil öyle düşünmedim ama insan anne babası olunca utanıyor kötü hissediyor ıste. Kendi kendime diyorum seni nasıl yaptılar sanki. Inanın buraya yazmadan önce kendime çok telkin verdim ama yinede olmadı. Yatak hariç ses duymuyorum dikkat ediyolarGürültüden rahatsız oluyorsanız neyse de cinsel hayatlarının olmasından rahatsız olmanıza gerek yok. Kötü bir şey değil yani. Ne güzel seviyorlar sevişiyorlar takılmayın.” Onları o şekilde derken” aslında bilinçaltınızda cinselliği utanılacak ayıplanılacak bir şey olarak kodlamışsınızdır birçoğumuz gibi. Ama onlar evli ve bir çiftler. Evet üçüncü kişilerin görmesi duyması ayıptır ama aynı evde yaşıyorsunuz odalarınız dip dibe. Duymazdan geliverin. Aman tanrım şu anda çok ayıp şeyler dönüyor diye düşünmeyin.
Canım böyle pat diye yüzlerine karşı söylemek elbetteki doğru olmayacak o nedenden dolayı sen onların olmadığı bir zaman da yatağın yerini degıstırebılırsın hiç olmazsa utanç vermezsin onlara :)Lütfen dalga geçmeyin. Çoğunuzun yaşı benden büyük akıl almak için yazıyorum. Annemlerin odası ile odam yan yana ve onların yatak başı ile benim yattığım duvar aynı. Yani oda da ne olursa genelde duyuyorum. Özel hayatları beni ilgilendirmez ama ister istemez rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Anne baba sonuçta gözümde onları o şekilde düşünmek rahatsız ediyor. Ve ister istemez tavır alıyorum onlara karşı ve baktıkça aklıma geliyor bir iki gün.. Yatak başlığı gicirdiyor. Yani onlar yatakta dönerken de duyuluyor çoğu zaman. Yani anneme desem mi demesem mi bilemedim..
Odamın konumunu değiştiremem bu şekilde rahat oluyor. Off
Bu olay belki 20 senelik o zamanlar 30lu yaşlarındalardırTovbe yarabbim dersin yeni evlilerde doyamiyolar hergun hergunsanki kadin anlamiyor assa ses gidiyor nasil bir fantazileri varmis kaynananda baya sabir varmis valla
Yo şaka değil. Tabi ki gözükmüyor bişey öyle kapı açılınca karşıda yatak yok. Sadece sesten anladım. Emin olun çözüm odaklayim ve buraya yazmadan önce kendime çok telkin verdim. Sonuçta yeni olan bişey değil. En son buraya yazdım. Siz nasıl bi çözüm bulurdunuz buna mesela ?Şaka di mi? Onlar özensiz ama sen de çözüm odaklı değilsin maalesef
Haklısınız öyle yapacağımCanım böyle pat diye yüzlerine karşı söylemek elbetteki doğru olmayacak o nedenden dolayı sen onların olmadığı bir zaman da yatağın yerini degıstırebılırsın hiç olmazsa utanç vermezsin onlara :)
Yazmıştım ama kopyalayım.Yo şaka değil. Tabi ki gözükmüyor bişey öyle kapı açılınca karşıda yatak yok. Sadece sesten anladım. Emin olun çözüm odaklayim ve buraya yazmadan önce kendime çok telkin verdim. Sonuçta yeni olan bişey değil. En son buraya yazdım. Siz nasıl bi çözüm bulurdunuz buna mesela ?
Horlama sesi geldiğini ve duvarların ince olduğunu biliyor. Alarm sesine ben uyanmayım diye hemen kapatıyorlar. Ayrıca seslerini duyduğumu uyandıklarında ya da gece odalarinda ki tuvaletin kapsini sert kapattiklarinda duyduğumu söylüyorum. Annem bunların zaten farkında. Duvarlar ince apartmancak bunların da farkındayız.Yazmıştım ama kopyalayım.
Anne ne odanızdan horlama sesi geliyor anne diyebilirsin. Odanın duvarına yalıtım alın. İnternetten de alınıyor m2 cinsinden yapıştırın. Onlar da sen de yatağın başını değişin aksi tarafa. Masa lambası alırsın ışık için . Baban fırıncı değilse 4 te napacak adamlar kalkıp.
HshshshsEvde başka bir odaya geçmek istediğinizi ya da oda şeklinizi değiştireceğinizi söyleyin.
Sebep ne derse ‘osursak duyuluyor anne ya’ deyin
Kendi cinsel hayatınız olsa bile yine de rahatsizlik duyuluyordur dimi?Bende bekarken duyuyordum ama hiç söylemedim.. hatta seslerini duyuyordum yatak sesi değil.. şimdi evliyim çocuğum olsa o evde yokken okuldayken yapardım şahsen..
Dikkatli olmak lazım...
Evet sonuçta duyulması ayıp bence tamam ihtiyaç olabilir ama dikkat edilmesi lazım yinede... Ben anne ve babami duyunca aynı sizin yazdığınız gibi yemek yerken bile sofrada aklıma geliyordu... yüzlerine bakınca tuhaf hissediyordum kendimi...Kendi cinsel hayatınız olsa bile yine de rahatsizlik duyuluyordur dimi?
Sonunda anlayan birisi.. teşekkür ederim. Demek ki bende anormallik yok. Çünkü gözümde anne baba yani..Evet sonuçta duyulması ayıp bence tamam ihtiyaç olabilir ama dikkat edilmesi lazım yinede... Ben anne ve babami duyunca aynı sizin yazdığınız gibi yemek yerken bile sofrada aklıma geliyordu... yüzlerine bakınca tuhaf hissediyordum kendimi...
Sesleri duyulmuyor ya muhtelemen anlamıyorum zannediyolar . Ama genelde uyuyamadigimi biliyorlar. Ve dusa girince nasil anlasilmasin.ben bu durumu anne babanın farkedemeyişine takıldım.yani akıl mantık diye bişe var.
Sonunda anlayan birisi.. teşekkür ederim. Demek ki bende anormallik yok. Çünkü gözümde anne baba yani..
Iyi sabretmissiniz. Bende buraya yazdım. Napiyim artık. Anne babadan soğuyor insan ne biliyim. Stres oluyorum geriliyorum ya. Uyuyamiyorum da öyle olunca. Dün erken uyumuştum bugün uyuyamadım. OfEvet canım aynen öyle...
Sevişmek normal tabiki ama ayıp denen bişey var demi? Sen yine yatağın sesini duymuşsun benim 23 yılım o işin sesiyle geçti yinede kimseye bişey demedim ilk kez burda açıklıyorum.. Çok küçükken anlamıyordum bu ses ne diye sonra anlayınca ben utanmaya başladım onların yerine.. ama hiç bişey söylemedim onlara...
4te mi4 de yapabilirler mesela annem uyumadığımi biliyor ve her gün bu saate kadar ayakta değilim . Yeni evli değiller 25 yıllık evliler. Ayrıca şimdi detay vermiyorum ama geçen gün kapı açıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?