Anneme söylemeli miyim ?

Neye kızıyosun? Uykum çok düzensiz değildir bugün uyuyamadım yazmıştın o gece. Şimdi baktım yine ayaktasın. Ben uyuyunca yapsınlar diyosun ya sorun sende. Sen uyumuyosun
Bundan sonra yatarken size haber ederim. Dün mesela erken uyumuştum takip ediyorsunuz ya beni görmüşsünüzdür.

Aynen çok haklısınız çok sorun bende. Bende sizin artık beni anlayacağınızı düşünmüyorum.

İyi olmuş hallettiğin. Yine saat 2.07 yine ayaktasın.
Rahat birakmiyor ki insanlari ayni babannem gibi C CilliSardunya canim oyle dusunmek istemesende onlar oyle olmasa sen olmazdin kusura bakma ama insan sevinir anne baba arasindaki muhabbete ama bu durumunu bekar olmana bagliyorum

Rahat birakmiyor ki insanlari ayni babannem gibi C CilliSardunya canim oyle dusunmek istemesende onlar oyle olmasa sen olmazdin kusura bakma ama insan sevinir anne baba arasindaki muhabbete ama bu durumunu bekar olmana bagliyorum
Siz en iyisi boşverin. Diyeceklerimi dedim zaten yeterince. Bekarlikla alakası yok bunun. Bekarım diye cinsel hayatım yok anlamına mi geliyor bu ?
Şaka gibi ya ikidir uyku saatime takmış kafayı neyse ben susuyorum banlancam.

Aman Allahım rezalet
o anne baba da iyiymiş yalnız, evde yatılı misafir var bunlar salonda
Libidolarına kuvvet ne diyelim

Aman Allahım rezalet
o anne baba da iyiymiş yalnız, evde yatılı misafir var bunlar salonda
Libidolarına kuvvet ne diyelim
Sormayın ya
Gece epey geç bi saatti 4-5 civarı , insancıklar totomuzda pireler uçuşuyodur diye bi çılgınlık yapalım demişler ama herkes için travma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…