Hemen bi anımı paylaşayım
Bir gün en yakın arkadaşımda yatıya misafirim . Arkadaşımın kardeşi 8 yaşında o zamanlar
Biz çocuk odasında arkadaşım ben ve kardeşi yattık . Salonda ise anne babası . Biz uyuyoruz,
söz konusu küçük kardeş gece susayıp salona çıkmış ve anne babayı malum pozisyonda basmış . Neyseki üzerlerinde yorgan varmış
Normalde çocuk dediğin utanır kaçar yani ama bizim kız yatağın dibine gidip “ nabıyosunuz bakayım siz burda “ diye tepelerine dikilmiş . Annesi “baban bana krem sürüyordu yavrum ne olacak “ desede çocuk “heeee tabi külodun neden yerde o zaman açın yorganı madem bakıcam kreme “ diye tutturunca kadıncağız arkadaşıma mesaj attı alın bunu şurdan kımıldayamıyoruz diye . Tabi biz bağrışlara uyanıp olayın ne olduğunu anladığımızdan odada yerlere yata yata gülmekle meşguldük o sıra
En son seslendik “gel biz anlatalım sana ablacım krem sürüyormus bak baban annene “ diye . Çocuk bu suratla odaya girdi
“Abla ne kremi gördüm yemin ederim ederim ki gördümm üstleri çıplaktı gelin bakın diye birde bizi olay mahalline sürüklemeye çalıştı
Tam rezillik bir olaydı hatırladıkça morarana dek güleriz hala