anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

Anne cocuk iliskileri Hakkindaki dersleriniz bittiyse artik bırakında konu sahibi diger meseleye dönsün
Evi terkedince eşn ne yaptı merak ediyorum
Konunun icinde kizina davranislari yaziyosa ve yaptigimiz yorumlar konu sahibinin isine gelmiyosa ve geceden beri baska uye kafasina kask al dedigi icin o kaski benim bilmemnereme bisey yapicak tabirde cevaplar aliyosam ve bu konu burda duruyosa istedigimiz zaman istedigimiz dusuncede yorum yapariz.

Rabbim yardimcun olsun canım eğer tekrar sana şiddet uygularsa hemen ardından eşine hissettirmeden polise haber ver sonra duruma bakarsın ama devlet sana el atiyo merak etme

demek oyle cani acirdi en axindan dusunebiliyormussun cok sukur

Bak canım ilk evliliğimde ben de kacmıştım ailem beni reddetti sonra bi şekilde barıştık... bi süre sonra hata yaptığımı farkettim çünkü çok farklı yetismistik ilk zamanlar nasıl dönerim herkes ne der diye düşünüyordum ama birgün kavga sırasında seni döverim diye bağırıp elini kaldırdı ben de yiyorsa vur da babam da seni hadım etsin diye bağırdım o an afalladı ve korktu... anlamıştı çünkü babama söylemekte ciddi olduğumu... ve bu bende son nokta oldu biliyordum artık günün birinde kalkan o el inerdi... kim ne söylerse söylesin çok ta tınnnn deyip usulca ceketimi alıp hadi bye deyip babamın evine döndüm paşa paşa özrümü diledim babamdan onlari cigneyip kactigim icin.... beyefendi onu terkettiiimin şokunu atlatamadan bi de boşanma davası patlattım oh missss....
Demem o ki, kimse senden değerli değil hele üç beş kendini bilmez laf eder diye sakın hayatını karartma... özür dilemek yapılan hatanın farkına varmak bir erdemdir... konuş ailenle özür dile ve sil hayatından o gereksizi.... ailen kızına da bakar çalışırsın ve birgün kendi evini tutarsin... herşey bi kenara huzurlu bi yuvayi kızına borçlusun....

haddini bil o yorumu yaptysan cvplarada acik olucaksin niye cemkiriyosun bna diyodunuz cvplara alis diye ne oldu konu sana senn yorumuna donunce sinirlendin

Devam et tatlim

anlat canim anlat.
arkanda kaya gibi destek annen varmis,babandan da ozur dile,annende gonlunu eder bi guzel.
cikart o adi herifi hayatindan..
cocugun onunde senin dudagini patlatmaktan utanmayan pislikle omur mu gecer?
bugun seni dovuyor yarin kizina da kalkacak o el.

benim.yaptigim yorum isine gelmiyor senin ki ne kendni bilmez

haddini bil o yorumu yaptysan cvplarada acik olucaksin niye cemkiriyosun bna diyodunuz cvplara alis diye ne oldu konu sana senn yorumuna donunce sinirlendin
Sinirlenmedim uyarmasini ne icerikte yorum yapip yapmiyacagimizi belirttim.
O uyede bekledigin uye cikti ayyyy kiz ne oldu kocan ne dedicilerden

Otur ciddi ciddi konuş kocanla ya şiddeti bırak yada yüzümü göremessin de ya nebileyim çalışıyor olsan minnet etmessin ama aile evine dönmek 1 çocukla nasıl olur bilmiyorum hiç otur ciddi ciddi konuş baktın olmuyor son çare annenin evi işe girip çalışırsın annen çocuklara bakar paranı kazanırsın onlarada yardım edersin şiddet şiddet doğurur çocuğunun öyle bir ortamda yaşamasına müsade etme

Hakkında bölümünde yalan yaxmiyorsa oradan anladım

demek oyle cani acirdi en axindan dusunebiliyormussun cok sukur

Ayni kisi misiniz nesiniz ? Insanlara niye saldiriyorsunuz ? Konu acmissiniz yorumlar almissiniz , ne bu siddet ne bu celal ? Burada hickimse esinizin size yaptigi buyuklukte bir hakaret yapamaz.Sizin konuyu ilk okudugumda aklima gelen su haber olmustu , siddetli bir aile kavgasi esnasinda evdeki kucuk cocugun dilini yutmasi.
Annenize sigindiniz cok sukur.Cocuk kurtuldu en azindan.Eger hala bisey yapmamis olsaydiniz farkli yazardim ancak sevindim su an.Siz once bi sakinlesin.
Cocugunuza bagiriyorsun diyen olduysa da cevabini verirsin guzelce.Insanlar tarafsiz sekilde dusunup yorum yaziyorlar.Herkesin uslubu ! farkli.Zaten o nedenle yorumlar kiymetli.Herkes baska acidan bakiyor olaya.Uyelere saygisizlik yapmayin.

benim ki saygisizlik oyle mi diger uyelerin bna yaptigi ne peki canim . herkesin uslubu farkli grusu farkli beni hc enterese etmez saygi gostermexse saygida bekleyemez yok yani oyle bi dunya

ben szden ne icin fikir istedim sz neler taxiyorsunz Allah askina once bi bna yapilan yorumlari dikkatli okuyun lutfen

Herşeyden önce kızını düşünmelisin. Onun gözü önünde dayak yemenden hakarete uğramandan çok kötü etkikenir ve zamanla alisir ve normal gelmeye baslar. Ilerde oda evlendiginde insallah oyle bisiy olmaz esinden siddet gorurse normalmis gibi karsilar. RABBIM yardimcin olsun.. merak ettim naptin gittin mi annenlere

Ailenizin şartları bu kadar iyiyken neyin kararsızlığını yaşıyorsunuz anlamadım.
Senin kızınsa annenin de torunu o birazcık bile kızıyor diye alınmanıza, büyütmenize gerek yok ki.
Siz de kızmışsınız mesela olabiliyor demek ki.

İnsanız netice de çok severiz, canımızı veririz ama hatasına kızabiliriz de.

Evde annesinin dudağını patlatan bir babadan daha kötü bir duygu durumu olmaz emin olun.

Millet ne der diye şimdi bu kadar düşünüyorsunuz ama kocaya kaçarken millet ne der, ailem
nasıl katlanır bu laflara diye hiç düşünmediniz değil mi?

Kusura bakmayın ama millet ne der kaygınızı anlamsız buldum.

cnm bende siddet dolu bi ailede buyudum asil onceligin cocuk olmali mutlaka etkileniyorlar ve sonraki hayatinda daha zor oluyo cocugunu biran once o ortamdan uzaklastir bence ailen sahip cikiyor anladigim kadariyla milletin lafi sozu cocugunun psikolojisinden onemli degil bazi adamlar duzemiyorlar biz duzelecek diye sabrediyoruz ama cogu duzelmiyo allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…