anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

siz bna yorum yapip agznza geleni saydrrken iyi ben cvp verince mi kotu evt evt hakslisnz ne oldu zorunuza mi gitti bna yazilanlara karsi susup oturacak degilim sz kendnzi nasil savunuyorsanz bnde oyle yspiyorum

bence sende git bi ofke kontrolune.. çocuğuna bagirip sinirlenmenin elle tutulur bi sebebi yok bence. Bu benim dusuncem.2 yasinda coxugun tezgahta ne isi var. Buraya cikilmaz cunku tehlikeli diye asila. Israr ederse birak aglasin. Kararli oldugunu gorecek ve israr etmeyecek. Her konuda boyle. Ayrica evliliklerde siddet oldugu vakit o evlilik bitmistir bana gore...

gereksiz yorumlara karisirim benim yazdgim cvplara karsi siz nasil yaptysanz bnde aynen oyle yaptim hosunuza gitmiyorsa once siz saygili olun snra bnden saygi bekleyin

6284 sayılı kanun kapsamında devlet kadınına ve çocuklara çok güzel sahip çıkıyor sen sahipsiz değilsin en yakın karakola git durumunu bildir eşine tedbir kararı koydur eve bile yaklaşamaz en azından bi korku olur ona da ortada bir çocuk var boşan demek Müslümana yakışmaz Allah eşini ıslah etsin dert etme dua et

sizin çocuğunuz var mı?

onlar entel ebeveyn imajı vermeye çalışıyorlar
ama komik oluyor.
zira benim de 2 yaşında çocuğum var. o benim canım. ona gelen bana gelsiin inş..
Rabbim evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin inş.
gelgelelim bazen sınırları zorluyor sıppa. çok yoruyor. durdan anlamıyor laftan anlamıyor etkinlikten anlamıyor yemekten anlamıyor tvden anlamıyor! anlamıyor da anlamıyor..
insan ister istemez ses yükseltiyor.. eee bizim çoccuğumuz için iyisini bizden başka kimse düşünemez.
ben sanmıyorum o havadan konuşan ahkam kesenlerin çocuk sahibi olduğunu..

o yüzden yorumları boşverin siz..

diğer konuda da isabetli kararınız için tebrik ediyorum. zira siz dayak yeyip psikolojik şiddet görün diye yaşamıyorsunuz..

Sizin gibi annelerin olduğu bir dünyada yaşamaktan utanç duyuyorum.

çok komiksin!
2 yaşında bir çocuğun yok sanırım olsa anlayabilirdin!
bir anne çocuğuna kızmasın mı sevmesin mi??
annelik tanımını pek anlamamışsınız.

asıl sizin bir evladınız varsa çok yazık!

çocuğa eziyet ettiği kanısına nerden vardın??
bir insan çocuğuna kızabilir, sevebilir, ödüllendirebilir, cezalandırabilir..
bu gayet normal yani!
sence kadın stres altındayken, sürekli ağzı yüzü patlatılırken normal bi anne çocuk ilişkisinden, sıradan bi kızma, cezalandırma vs olaylarından mı bahsediliyor burda?

sence kadın stres altındayken, sürekli ağzı yüzü patlatılırken normal bi anne çocuk ilişkisinden, sıradan bi kızma, cezalandırma vs olaylarından mı bahsediliyor burda?

bunu biz bilemeyiz.. çünkü anne sayfalarca çocuğuna olan sevgisini dile getirdi.
zira benim de 2 yaşında bir evladım var. o benim her şeyim.. Rabbim ona gelecek her kötülüğü bana versin inş.
mutlu da bir evliliğim var çok şükür. ama bazen hiç laftan anlamıyor. o zaman ister istemez yorgunluktan sesim yükseliyor. bu gerçekten normal yani.

bence kimse kimsenin anneliğini sorgulamamalı. çünkü bir çocuğu en iyi annesi düşünür..

konu sizin cocugunuza nasil davrandiginiz degil.. elbette ki annesiniz hic birimiz el bebek gul bebek yetismedik kizacaksiniz tabiki ki esinizden yana yasadiklarinizdan sonra kimse sizi sorgulamasin ... hem sizin hem bebisinizin mutlulugu icin anneninizin yanina donun derim elalem diye diye cekmek zorunda degilsiniz olabilir kacabilirsiniz ama nerden bilecektiniz .. ailen arkandaysa hic bekleme derim esin olacak o adam dusunsun tek kalmayi eve gelip bos bos oturmayi siz hayatiniza bakin derim ben

ben artik kendmi anlatmaktan yoruldum size isinize nasil geliyorsa beyniniz nasil algiliyorsa oyle anlayin cvp verip terbiyemi bozmycam artik
ya Allah aşkına terbiyenizi bozmuşsunuz zaten yeterince şu yorumla
insanlar vaktini ayırmış okumuş yorum yapmış siz işinize nasıl geliyorsa bilmem ne diyorsunuz
siz kendinizi anlatmaktan değil yaşadıklarınızdan dolayı yorgunsunuz
öfkenizi burda çıkaramazsınız

yahu tabiki sevecek çocuğunu
çocuğunu sevmediğinden nerde bahsetmişim
stres altında olduğundan dolayısıyla çocuğunun bundan etkileneceğinden bahsediyorum
niye vazife çıkardınız kendinize

sizin çocuğunuz var mı?

Var
Sorunuzu alim.
Sen hiç bağırmıyormusunmu diyceksin.
2 ayı geckindir gece 2 de uyanıp sabaha kadar uyumayan bi kızım var ara ara offf diyorum ya sabır diyorum bunun in bile kendime kızıyorum kaldıki merakla bişeyleri istediğinde önüne koyarım bağırmam.

Allah bağışlasın o vakir..
mesela demişsiniz ya önüne ona uygun kaşık tabak koy oyalanır.
ama oylanamayan çocuk oyalanmıyor. bazı çocuk annesini tuvalete bile yollamaz, yemek yedirmez , çay içirmez, ortalığı toplatmaz, uyutmaz..

bir de bunun üzerine çorbayı hop boca ederse yorulması çocuğa kızması çok normal.
yani dünyayı katletmiş gibi konu ana fikrinden uzaklaşınca ben geriliyorum.
o yüzden sordum. yani çok da abartmamak gerek. bir çoccuğu annesi kadar kim sever koruyup kollar.
burda şiddet eğilimi falan da yok yani.
o yüzden merak ettim..

yahu tabiki sevecek çocuğunu
çocuğunu sevmediğinden nerde bahsetmişim
stres altında olduğundan dolayısıyla çocuğunun bundan etkileneceğinden bahsediyorum
niye vazife çıkardınız kendinize
f
arkında mısın bilmiyorum?
kocanın sana yaptığı eziyeti sende çocuğuna yapıyorsun.
gücü yeten gücü yetene...

bu sizin yazınız.
sanki çocuğu katletmiş gibi yazmışsınız ya o yüzden daldım yoruma!
yani konu ana başlıktan çok uzaklaşmış!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…