- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
siz bna yorum yapip agznza geleni saydrrken iyi ben cvp verince mi kotu evt evt hakslisnz ne oldu zorunuza mi gitti bna yazilanlara karsi susup oturacak degilim sz kendnzi nasil savunuyorsanz bnde oyle yspiyorumKibliyorum sizi kusura bakmayın, psikolojiniz bozulmuş herhalde.
Burada sizin konunuzu kendine dert edinip yorum yazan hiç kimseye terbiyesiz deme hakkınız yok.
Terbiyesiz buluyorsanız siz de kib'lersiniz, o kadar.
"ben knuyu benim annelgmi sorgularmsnz arkadslar diye acmadim" demişsiniz. O zaman burada hiç konu açmayın. Bizim yorumlarımıza karışmaya hakkınız y
ok. Sadece sizin istediklerinizi ve işinize gelenleri yazamayız.
bence sende git bi ofke kontrolune.. çocuğuna bagirip sinirlenmenin elle tutulur bi sebebi yok bence. Bu benim dusuncem.2 yasinda coxugun tezgahta ne isi var. Buraya cikilmaz cunku tehlikeli diye asila. Israr ederse birak aglasin. Kararli oldugunu gorecek ve israr etmeyecek. Her konuda boyle. Ayrica evliliklerde siddet oldugu vakit o evlilik bitmistir bana gore...Kizlar bu aksam saat 9 da esim eve geldi yemegi hazirladim neyse oturduk sofraya o gelmeden oncede kizimi doyurdum yemek yiyoruz kizim hic rahat durmuyor yapma diyorum yok cıs diyorum yok eline catali almis salatayi karistiriyo bende aciktim haliyle en sonunda salatayi doktu yere bende sinirlendim bagirdim kizima corbami daha yiyemedim bile kizimla ugrasmaktan esim de sen ne diye bagiriyosun asagida ev sahibi var oturmaya gelmsler komsuya dedi suratima vurdu tokat atti hep boyle en ufak seye vuruyo ailem biliyor bir kere soyledim beni dovuyor diye annem aldi beni sonra ozur diledi esim psikiyatriye gidicem ofke kontrolum icin dedi oyle deyince bnde eve geri geldim ama ne psikiyatriye gitti ne de vurmayi birakti bide dovdukten sonra hcbisey olmamis gbi davraniyor ozur de dilemiyor artik katlanamiyorum bu aksam dudagimi falan hep patlatti kizim da korktu en cok ona uzuluyorum cigirdi cocuk korkusundan ben kacarak evlendim simdi anneme soylesem uzulecekler ama annem o evde kalmana hic gonlum razi degi diyo bana ama bnde millet iste hem kacti hemde pesinde bir cocukla geri geldi der diye kimseye bsey anlatamiyorum soylesem babam annem cok uzulecekler ama boylede ben yapamiyorum artik evde bide 7 yasnda kucuk kiz kardesim var kizimla hic anlasamiyorlar geri gitsem annem simdi bile azicik bagirsa zoruma gidiyor ya bilmiyorum aglamaktan harap oldum napim siz soyleyin ilgisiz umarsiz adamin teki zaten elle tutulur hic bir huyu yok
gereksiz yorumlara karisirim benim yazdgim cvplara karsi siz nasil yaptysanz bnde aynen oyle yaptim hosunuza gitmiyorsa once siz saygili olun snra bnden saygi bekleyinKibliyorum sizi kusura bakmayın, psikolojiniz bozulmuş herhalde.
Burada sizin konunuzu kendine dert edinip yorum yazan hiç kimseye terbiyesiz deme hakkınız yok.
Terbiyesiz buluyorsanız siz de kib'lersiniz, o kadar.
"ben knuyu benim annelgmi sorgularmsnz arkadslar diye acmadim" demişsiniz. O zaman burada hiç konu açmayın. Bizim yorumlarımıza karışmaya hakkınız yok. Sadece sizin istediklerinizi ve işinize gelenleri yazamayız.
6284 sayılı kanun kapsamında devlet kadınına ve çocuklara çok güzel sahip çıkıyor sen sahipsiz değilsin en yakın karakola git durumunu bildir eşine tedbir kararı koydur eve bile yaklaşamaz en azından bi korku olur ona da ortada bir çocuk var boşan demek Müslümana yakışmaz Allah eşini ıslah etsin dert etme dua etKizlar bu aksam saat 9 da esim eve geldi yemegi hazirladim neyse oturduk sofraya o gelmeden oncede kizimi doyurdum yemek yiyoruz kizim hic rahat durmuyor yapma diyorum yok cıs diyorum yok eline catali almis salatayi karistiriyo bende aciktim haliyle en sonunda salatayi doktu yere bende sinirlendim bagirdim kizima corbami daha yiyemedim bile kizimla ugrasmaktan esim de sen ne diye bagiriyosun asagida ev sahibi var oturmaya gelmsler komsuya dedi suratima vurdu tokat atti hep boyle en ufak seye vuruyo ailem biliyor bir kere soyledim beni dovuyor diye annem aldi beni sonra ozur diledi esim psikiyatriye gidicem ofke kontrolum icin dedi oyle deyince bnde eve geri geldim ama ne psikiyatriye gitti ne de vurmayi birakti bide dovdukten sonra hcbisey olmamis gbi davraniyor ozur de dilemiyor artik katlanamiyorum bu aksam dudagimi falan hep patlatti kizim da korktu en cok ona uzuluyorum cigirdi cocuk korkusundan ben kacarak evlendim simdi anneme soylesem uzulecekler ama annem o evde kalmana hic gonlum razi degi diyo bana ama bnde millet iste hem kacti hemde pesinde bir cocukla geri geldi der diye kimseye bsey anlatamiyorum soylesem babam annem cok uzulecekler ama boylede ben yapamiyorum artik evde bide 7 yasnda kucuk kiz kardesim var kizimla hic anlasamiyorlar geri gitsem annem simdi bile azicik bagirsa zoruma gidiyor ya bilmiyorum aglamaktan harap oldum napim siz soyleyin ilgisiz umarsiz adamin teki zaten elle tutulur hic bir huyu yok
Şiddet olayına bişey demicem keza arkadaşlar gerekli tüm yorumları yapmış.
Size kızınızla ilgili bi tavsiyede buluncam
Kızınız belliki bişeyleri keşfetme döneminde
Kendine zarar vermicek bambu yada plastik catal kaşık alıp yediğiniz yemeklerden önüne koyup onunla vakit gecirmesini sağlasanız daha mantıklı değilmi.
Siz bağırarak kızınıza şiddet göstermediğinizimi sanıyorsunuz
farkında mısın bilmiyorum?
kocanın sana yaptığı eziyeti sende çocuğuna yapıyorsun.
gücü yeten gücü yetene...
çocuğa eziyet ettiği kanısına nerden vardın??
bir insan çocuğuna kızabilir, sevebilir, ödüllendirebilir, cezalandırabilir..
bu gayet normal yani!
benim yorumlara yazdgim cvplari gormeyen arkadslar var galiba onlar icin bir kez daha tekrarlayaym ailemn yanndayim su an ve eve donmeyecegim kararim kesin . gelgelelim kizim ve benim anneligim ile ilgli yapilan yorumlara hayr ben kzma ufacik bir ses yukselmesiyle siddet gosterddgmi dusunmuyorum evet bu yorumlari yapanlarnda acikcasi samimiyetsz oldgnu dusunuyorum ve hcbir annenin evladna bir kez olsun sesini yykseltmedgne de inanmiyorum ayrica bahane degil bunlar gercekler ben bir anneyim ve benim anneligimi sorgulamak kimsenn haddine degil ben knuyu benim annelgmi sorgularmsnz arkadslar diye acmadim konu baslgnda belirttim bu yasannlari annme soylmek istemiyorum uzulur diye fikir almak istefim konu nerden nereye geldi fikir vermek yerine kendi egolarnzi tatmin etmek icn benm annelgim ile ilgli sacma sapan yorumlar yapmissnz ufacik ses yukseltmesini siddete baglamissnz ne kadar da zekisinz oyle tekrar ediyorum o benim evladim ve ben evladim icin en iyi olani yaparim dusunurum onun annesi benim ki kizim hc rahat durmayan bir cocuk yaramzlgndan ote kendne zarar verebilecek yerlere tirmaniyor arksama kadar ve hep sakin kalip izah ediyorum ve aksama kadar sabir sabir bende tas degilim takdir edersnz ki pyle bir knusmussnz ki sanki cocuguma sesimi yukseltmemism de farkli bsey yapmisim gbi gercekci olun lutfen cok yapay samimiyetsz insanlarsnz kendi ego tatminlernz icin benim annelgme sakin ama sakin laf etmeyin edebinizi takinin TERBİYESizler
Sizin gibi annelerin olduğu bir dünyada yaşamaktan utanç duyuyorum.
sence kadın stres altındayken, sürekli ağzı yüzü patlatılırken normal bi anne çocuk ilişkisinden, sıradan bi kızma, cezalandırma vs olaylarından mı bahsediliyor burda?çocuğa eziyet ettiği kanısına nerden vardın??
bir insan çocuğuna kızabilir, sevebilir, ödüllendirebilir, cezalandırabilir..
bu gayet normal yani!
sence kadın stres altındayken, sürekli ağzı yüzü patlatılırken normal bi anne çocuk ilişkisinden, sıradan bi kızma, cezalandırma vs olaylarından mı bahsediliyor burda?
sence kadın stres altındayken, sürekli ağzı yüzü patlatılırken normal bi anne çocuk ilişkisinden, sıradan bi kızma, cezalandırma vs olaylarından mı bahsediliyor burda?[/QUOTE
afedrsinz ama kendi isinize nasil geliyorsa oyle anliyorsunuz
ya Allah aşkına terbiyenizi bozmuşsunuz zaten yeterince şu yorumlaben artik kendmi anlatmaktan yoruldum size isinize nasil geliyorsa beyniniz nasil algiliyorsa oyle anlayin cvp verip terbiyemi bozmycam artik
yahu tabiki sevecek çocuğunubunu biz bilemeyiz.. çünkü anne sayfalarca çocuğuna olan sevgisini dile getirdi.
zira benim de 2 yaşında bir evladım var. o benim her şeyim.. Rabbim ona gelecek her kötülüğü bana versin inş.
mutlu da bir evliliğim var çok şükür. ama bazen hiç laftan anlamıyor. o zaman ister istemez yorgunluktan sesim yükseliyor. bu gerçekten normal yani.
bence kimse kimsenin anneliğini sorgulamamalı. çünkü bir çocuğu en iyi annesi düşünür..
sizin çocuğunuz var mı?
Var
Sorunuzu alim.
Sen hiç bağırmıyormusunmu diyceksin.
2 ayı geckindir gece 2 de uyanıp sabaha kadar uyumayan bi kızım var ara ara offf diyorum ya sabır diyorum bunun in bile kendime kızıyorum kaldıki merakla bişeyleri istediğinde önüne koyarım bağırmam.
fyahu tabiki sevecek çocuğunu
çocuğunu sevmediğinden nerde bahsetmişim
stres altında olduğundan dolayısıyla çocuğunun bundan etkileneceğinden bahsediyorum
niye vazife çıkardınız kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?